Tietoa meistä

Kilpailuta lainasi maksutta!

Lainojen-kilpailutus.fi pähkinänkuoressa

Pähkinänkuoressa: Lainojen-kilpailutus.fi on lainavertailupalvelu kuluttajille. Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme erilaiset lainapalvelut ja tarjoamme sinulle suosikkimme. Kauttamme voit helposti etsiä sinulle sopivan pankin, luotonmyöntäjän tai kilpailutuspalvelun – juuri sinulle sopivaan lainaan. Lisäksi tarjoamme rutkasti tietoa lainan hakemiseen ja kilpailuttamiseen liittyen.

Kenelle?: Lainojen-kilpailutus.fi sopii kenelle tahansa lainoista kiinnostuneelle kuluttajalle. Olit sitten etsimässä uutta lainaa, pohtimassa missä vanha laina kannattaisi kilpailuttaa tai hakemassa yhdistelylainaa, osaamme ohjata sinut oikeaan suuntaan. Helppokäyttöisestä lainavertailustamme löydät juuri sinulle sopivan palvelun.

Miksi?: Netissä on nykyään sadoittain erilaisia lainamainoksia ja palveluita eikä oikean vaihtoehdon löytäminen aina ole helppoa. Lainojen-kilpailutus.fi ei itse ole vastuussa lainojen myöntämisestä, vaan ainoastaan vertailemme palveluita. Vuosien kokemuksella osaamme ohjata kuluttajat oikeaan paikkaan heidän tarpeidensa mukaan: esittelemme vain luotettavimmat, parhaimmat ja aidosti toimivimmat lainapaikat.

Mihin otan yhteyttä?: Parhaiten saat ylläpitoon yhteyden sähköpostitse osoitteessa info@lainojen-kilpailutus.fi. Otamme mielellämme vastaan niin kehitysehdotukset, kysymykset kuin palautteetkin.

Kuka pyörittää palvelua?: Lainojen-kilpailutus.fin taustalta löytyy joukko laina-alan ja digimarkkinoinnin ammattilaisia. Sisällön pyrimme aina pitämään mahdollisimman ajantasaisena, oikeana ja lukijoille aidosti hyödyllisenä.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman läpinäkyvää, reilua ja selkeää lainavertailua. Kerromme avoimesti eri lainapalveluiden hyvistä ja huonoista puolista sekä lainoihin liittyvistä ongelmista.

Uskomme, että parhaat tulokset saa kertomalla asioista rehellisesti. Siksi kerromme läpinäkyvästi esimerkiksi pikavippien korkeista koroista ja toisaalta lainojen kilpailuttamisen tärkeydestä. Jokainen kuluttaja ansaitsee saada tietää rehelliset tiedot, joiden perusteella on huomattavasti helpompi tehdä fiksuja taloudellisia päätöksiä.

Emme halua olla välttämättä isoin lainavertailupalvelu, mutta sitäkin avoimempi ja rehellisempi.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@lainojen-kilpailutus.fi
Palvelusta vastaava yritys: Optolead Oy
Y-tunnus: 3337062-2
Postiosoite: Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Tavoitat tiimimme joka arkipäivä klo 9-17 välisenä aikana. Vastaamme kyselyihin mahdollisimman nopeasti. Jos haluat laittaa viestiä suoraan sähköpostitse, tavoitat meidät osoitteesta: info@lainojen-kilpailutus.fi.

Yhteydenottolomakkeeseen sen sijaan pääset tästä:

Scroll to Top