Lainaa 100 €

Kun edessä on äkillisiä menoja, voi 100e laina olla apuna tilanteen ratkaisemisessa. Pienten lainojen valikoima on typistynyt, mutta korot ovat nykyisin kohtuullisempia.

Haettavissa on eri lainatyyppejä. Lainahakemukset kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voi löytää mahdollisimman edullisen lainan. 

Korkoerot voivat olla isoja, joten pienenkin lainan kilpailutus kannattaa. Vertaile lainatarjoukset ja hae lainaa 100e!

Vertaa 100 euron lainat

Ferratum logo

Lainaa: 1-4000 €
Laina-aika: 3-54 kk
Korko: 15 % + viitekorko (4%)

 • Joustoluotto nopeasti tilille
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Kallis korko hyvä huomioida

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 22 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Vakituinen asuminen Suomessa

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €.Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma  joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa.

💳VIRTUAALINEN LUOTTOKORTTI MINUUTEISSA

Sweepbank logo

Lainaa: 1-8000 €
Laina-aika: 1-120 kk
Korko: 19 % – 60pvä korotonta

 • Virtuaaliluotttokortti Google ja Apple Pay -tuella
 • Siirrä luotto myös tilillesi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 20 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Jatkuva työsuhde, vähintään säännölliset 1 600 euron kuukausitulot

Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,00% (korkolain mukainen viitekorko 4,00% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 20,75%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,23 €/kk, kulujen osuus 158,82 €, kokonaiskustannus 1 658,82 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Suomen yhdistelylaina logo

Lainaa: 100-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Kilpailuta yhdistelylaina
 • 100 % kotimainen ja turvallinen
 • Samaa yritystä Omalainan kanssa

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hae 100e lainaa heti tilille – 5 helppoa vaihetta

Lainan hakeminen netissä on nykyään nopeaa ja vaivatonta. Netissä on monia lainapalveluita ja lainantarjoajia, joiden kautta lainaa voi hakea helposti kotoa käsin. 

Lainatarjousten koroissa ja maksuissa voi olla huomattavia eroja. Lainat kannattaakin aina kilpailuttaa, sillä sen avulla voi löytää edullisimman lainatarjouksen. 

Lainapalvelua käyttämällä yksi lainahakemus lähetetään jopa yli parillekymmenelle pankille ja muulle luotonmyöntäjälle. Lainan kilpailuttaminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Jos käytät lainavertailua lainan kilpailuttamiseen, voi laina olla tilillä jo viiden helpon vaiheen kautta:

 1. Valitse lainapalvelu, jonka kautta haluat hakea lainaa.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja rehellisesti.
 3. Käy läpi saamasi lainatarjoukset ja vertaa niitä.
 4. Valitse halutessasi paras tarjous ja hyväksy se.
 5. Saat lainan tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään muutamassa arkipäivässä.

100 euroa lainaa äkillisten menojen maksamiseen

Kenellä tahansa voi tulla elämässä eteen tiukka paikka, jolloin tarvitsisi hieman ekstraa äkillisten menojen hoitamiseen. Kun edessä on esimerkiksi yllättävä lasku, lainaa 100 euroa voi pelastaa tilanteen. 

Vaikka lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, älä kuitenkaan koskaan hae lainaa hetken mielijohteesta. Lainaa tulisi hakea ainostaan harkitusti ja tarpeeseen.

Ole selvilllä siitä, kuinka paljon pystyt realistisesti lyhentämään lainaa kuukausittain. Hae ainoastaan sen suuruista lainaa lainaa, jonka pystyt maksamaan takaisin ongelmitta. 

100€ lainat – katso kaikki lainatyypit

Lainoja on montaa eri tyyppiä, ja niiden välillä on joitakin merkittäviä eroja. Pienessä 100 euron lainassa kannattaa harkita ehdottomasti myös muitakin vaihtoehtoja kuin pelkkää tavallista kertalainaa.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kertaluonteinen vakuudeton laina. Kun kulutusluotto on myönnetty, saa lainasumman käyttöön kerralla. 

Kulutusluottoa voi hakea rahoittamaan eri hankintoja tai kuluja. Yleisiä ovat muun muassa auton hankinta, remontti ja matkat. 

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto, jolla on luottokortin tapaisia ominaisuuksia. Joustoluotolla saa käyttöön luottotilin, josta voi nostaa käyttöön myönnettyä luottoa aina luottorajaan saakka. 

Joustoluotossa voi siis itse valita, milloin ja minkä suuruisia summia haluaa ottaa myönnetystä luotosta käyttöönsä. Myönnettyä summaa ei myöskään ole pakko käyttää kokonaan. 

Joustoluotto on jatkuva luottosopimus; kun lainaa lyhennetään, palautuu luottotilille sitä mukaan luottoa tilille. Joustoluottoa ei tarvitse hakea uudelleen, vaan se on käytössä, kunnes sen haluaa irtisanoa. 

Luottokortti

Luottokortti on monille tuttu luoton tyyppi. Luottokortti on fyysinen maksukortti, jolla voi maksaa ostoksia luotolla oman pankkitilin sijaan. 

Kuten lainakin, myös luottokortin samisen edellytyksenä on riittäväksi katsottu maksukyky. Luottokortille määritellään luottoraja, eli kuinka paljon luottoa kortin haltijalla on käytössä kuukausittain. 

Pankkilaina

Pankkilainaa eli perinteistä vakuudellista lainaa haetaan suoraan pankista. Vakuudellinen laina eroaa muista edellä listatuista lainatyypeistä siinä, että sen saamiseksi hakijalla on oltava vakuus tai takaaja. 

Yleensä vakuudellista pankkilainaa haetaan suuriin hankintoihin, kuten asunnon ostamiseen. Pieniä lainasummia, kuten lainaa 100 euroa, ei haeta pankkilainalla. 

Pankkilainan vakuutena käytetään tyypillisesti asunto-omaisuutta, kuten omistus- tai sijoitusasuntoa, sijoituksia, säästöjä tai metsäomaisuutta. Vaihtoehtoisesti lainalla voi olla takaaja, joka ottaa vastuun lainan takaisinmaksamisesta, jos lainanottaja ei jostain syystä pystykään maksamaan lainaa takaisin. 

Kuka voi hakea 100 euroa lainaa?

Jokaisella luotonmyöntäjällä on omat kriteerinsä luoton myöntämiselle. Luotonmyöntäjät arvioivat lainanhakijan maksukyvyn, jonka perusteella mahdollinen lainatarjous annetaan. 

Lainatarjous on aina henkilökohtainen eli jokaiselle hakijalle määritellään korko arvioidun maksukyvyn perusteella. 

Lainan saamiseen ja sen korkoon vaikuttaa moni tekijä. Yleisiä edellytyksiä lainan saamiselle on:

 • Joko vähintään 18 tai 20 vuoden ikä luotonmyöntäjästä riippuen
 • Tulojen määrä ja säännöllisyys
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lisäksi luotonmyöntäjiä kiinnostaa hakijan työsuhde, asumismuoto ja siviilisääty sekä muut olemassa olevat lainat. Eri tekijöiden summa antaa luotonmyöntäjälle kuvan hakijan taloudellisesta tilanteesta ja siten arvioidusta maksukyvystä. 

Myös lainasumman suuruus on tärkeässä roolissa. Mitä pienemmästä summasta on kyse, sitä todennäköisempää on saada myöntävä lainapäätös. Esimerkiksi lainaa 100e on todennäköisempää saada pienemmilläkin tuloilla kuin vaikkapa kymppitonnin kokoista lainasummaa.  

Muista: tarkasta aina todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista

Eri luotonmyöntäjät voivat ilmaista lainan korot ja kulut eri tavoin. Ennen lainan hakemista kannattaa olla selvillä lainaan liittyvistä termeistä, jotta tietää, mihin sitoutuu. 

Nimelliskorko tarkoittaa lainasumman korkoa. Pieni nimelliskorko voi saada lainan näyttämään edulliselta, mutta se ei kerro koko totuutta lainasummasta. 

Vuosikorko sen sijaan kattaa nimelliskoron lisäksi lainan mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksun, käsittelymaksun ja tilinhoitomaksun. 

Etenkin pienten lainasummien, kuten 100 euron lainassa, kuukausimaksut voivat nostaa lainasummaa merkittävästi. Juuri sen takia pelkän nimelliskoron tarkastelun ohella tulee kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. 

Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa aina verrata niiden todellista vuosikorkoa, sillä se paljastaa lainan todelliset kustannukset vuositasolla. Sekä EU että kuluttajansuojalaki edellyttävät, että lainan todellinen vuosikorko on ilmoitettava selkeästi lainailmoituksessa. 

Ennen lainan nostamista kannattaa aina tarkistaa laina todellinen vuosikorko ja laskea lainan kokonaiskustannus sen perusteella. Mitä pienempi vuosikorko on, sitä edullisempi lainan kokonaiskustannus on. 

Haitpa lainaa 100 euroa tai 10 000 euroa, kannattaa lainat aina kilpailuttaa, jotta voit saada mahdollisimman edullisen lainatarjouksen. 

Vuosikoron lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota laina-aikaan, sillä mitä pidempi se on, sitä enemmän lainalle kertyy kustannuksia. 

Paras

Sortter logo
Scroll to Top