Zmarta laina: kokemuksia ja kaikki faktat

Zmarta on kansainvälinen, vuonna 1999 toimintansa aloittanut, lainoja ja muita palveluita vertaileva ja kilpailuttava palvelu. Zmartan kautta suomalaiset lainanhakijat voivat vertailla lainat jopa 60 000 euroon saakka. Lainan voi kilpailuttaa Zmartalla yli 25 eri pankin kesken. Ennen kuin nappaat Zmartan lainan – lue kokemuksia ja kaikki faktat täältä.

Zmarta kokemuksia
Zmarta logo
 • Lainaa 1000 – 60 000 €
 • Tunnettu kilpailutuspalvelu lainoille
 • Vertaa yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä
Lainasumma1000 – 60 000 €
Takaisinmaksuaika1-15 vuotta
Korkorajat4,9-20 %
Ikäraja20 vuotta

Esimerkki: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% ja laina-aika 1–15v. välillä.

Minkälaisia lainoja Zmarta myöntää?

Zmarta ei myönnä lainoja suoraan, vaan se vertailee lainat hakijoiden puolesta. Palvelun kautta lainanhakija voi saada yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia, joista hän voi valita tarpeeseensa sopivan. 

Zmartan kautta voi vertailla esimerkiksi kulutusluotot, joustoluotot, pikalainat ja yhdistelylainat. Yritykset voivat myös vertailla lainoja Zmartan kautta ja lainaa voi saada niin toiminimille kuin osakeyhtiöille.

Kulutusluottoa tai yhdistelylainaa voi saada 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Se on laina, joka maksetaan tilille kerralla. Pienlainaa voi saada yleensä noin 1000 euroon saakka ja se on omiaan etenkin akuuttien pienten kulujen maksamiseen. Joustoluottoa voi hakea tyypillisesti muutamiin tuhansiin euroihin saakka ja se puolestaan sopii etenkin heille, jotka tarvitsevat arkeensa joustoa luottokortin tavoin.

Zmartan kautta voit hakea seuraavanlaisia lainoja:

 • Pienlainat, joustoluotot, kulutusluotot, yhdistelylainat
 • Lainaa 1000 eurosta 60 000 euroon saakka
 • Maksuaikaa maksimissaan 15 vuotta
 • Vertaile lainat kymmenien lainantarjoajien kesken

Kuka voi saada lainaa Zmarta palvelusta? Yleiset lainavaatimukset

Zmarta ei myönnä lainoja itse, vaan se vertailee lainat hakijan puolesta lähettämällä hakemuksesi yhteistyökumppaneilleen. Jokaisella lainantarjoajalla voi olla erilaiset vaatimukset ja esimerkiksi eri ikärajat, mutta alle olemme listanneet yleisimmät lainavaatimukset, jotka täyttäessäsi voit hakea lainaa Zmartan kautta.

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Hakijalla on säännölliset kuukausitulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen osoite Suomessa

Hakemuksen tekemisen jälkeen saat jo minuuteissa lainatarjouksia parhaimmillaan useilta eri tarjoajilta. Parhaan lainan valitsemiseksi sinun tulisi kiinnittää huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja korot aina nimelliskorosta tilinavausmaksuun ja laskutuslisään. Laina maksetaan tilillesi lainantarjoajan puolesta ja siihen menee lainasopimuksen allekirjoittamisen ja liitteiden toimittamisen jälkeen yleensä maksimissaan pari päivää.

Kokemuksia Zmartapalvelusta

Zmarta on kansainvälinen lainoja välittävä palvelu, joka on toiminut jo vuodesta 1999. Se on siis luotettava ja asiansa osaava pulju, joka on vuosien varrella palvellut jo satoja tuhansia suomalaisia.

Pääosin asiakkaiden kokemukset Zmartasta ovat olleet positiivisia ja yritystä on kehuttu etenkin sulavasta lainahakemuksesta, hyvin toimivista ja selkeistä nettisivuista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Se on myös saanut ruusuja kiitettävästä lainaskaalasta sekä mahdollisuudesta kilpailuttaa lainat jopa 20 pankin välillä.

Kovin montaa risua asiakkailta ei ole tullut, mutta mainintaa on löytynyt ainakin siitä, ettei asiakaspalvelu auta suoraan lainaan liittyvissä asioissa. Lisäksi Zmartan yhteistyökumppaneilta saattaa alkaa saada jonkin verran sähköpostia tarjousten muodossa.

Hyvää:

 • Lainaa 60 000 euroon saakka
 • Selkeä sivusto
 • Kilpailutuksessa mukana sekä perinteisiä pankkeja että luotonmyöntäjiä
 • Ystävällinen asiakaspalvelu

Huonoa:

 • Zmarta ei voi itse vaikuttaa lainatarjouksiin
 • Yhteistyökumppaneilta saattaa tulla jonkin verran mainospostia

Zmarta kilpailuttaa lainat tällä hetkellä yli 20 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Palvelu ei ole Suomen laajin, mutta silti varteenotettava vaihtoehto.

Mikä yritys vaikuttaa Zmartan taustalla?

Zmarta Group perustettiin jo vuonna 1999 ja se palvelee useita markkinoita Euroopassa Suomen lisäksi. Nykyään Zmartan omistaa Bauer Media, jolla on omistuksessaan muun muassa aikakauslehtiä sekä digitaalisia lehtiä ja sivustoja. Zmartan alla toimii jopa seitsemän eri brändiä, jotka vertailevat palveluita ja tuotteita asiakkaiden puolesta.

Zmarta asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Zmartan asiantunteva ja osaava asiakaspalvelu auttaa asiakkaita arkisin kello 09:00 – 17:00. Arkipyhinä asiakaspalvelu on suljettu ja pyhää edeltävänä päivänä asiakaspalvelu palvelee kello 08:00 – 17:00. Chatissa asiakaspalvelu auttaa kello 09:00 – 15:00.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai chatilla. Puhelinpalvelu ja chat ovat tietysti nopeimpia tapoja ottaa yhteyttä palveluun, mutta sähköpostillakaan ei kauaa nokka tuhise. Tyypillisesti sähköpostillakin vastauksia saa saman päivän aikana. 

Yrityksen sivuilta löytyy myös hyvä UKK-osio, josta asiakkaat voivat etsiä vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. 

Huomaa kuitenkin, että Zmarta ei voi auttaa lainoihin liittyvissä ongelmissa tai kysymyksissä, vaan niiden osalta asiakkaan täytyy ottaa yhteyttä lainan myöntäneeseen tahoon.

 • Osoite: Firdonkatu 2, Workery West, 6th floor, 00520 Helsinki
 • Puhelinnumero: 09 4241 4444
 • Sähköposti: info@zmarta.fi

Usein kysytyt kysymykset

Onko Zmarta turvallinen?

Zmarta on turvallinen, vuonna 1999 perustettu kansainvälinen yritys, jonka kautta jo sadat tuhannet ihmiset ovat vertailleet lainoja.

Kannattaako lainat yhdistää Zmartan kautta?

Voit vertailla ja kilpailuttaa yhdistelylainat Zmartan kautta ja selvittää, millaisia yhdistelylainoja sinulle on tarjolla.

Millainen on Zmartan kilpailuttamien lainojen korko?

Zmartan kautta kilpailutetuissa lainoissa on 4,14 – 20 % korko. Korko on aina henkilökohtainen, joten voit selvittää oman korkosi vain tekemällä lainahakemuksen.

Kuinka paljon lainaa saa Zmartan kautta?

Zmartan kautta lainaa voi hakea 60 000 euroon saakka.

Kuinka monta lainatarjousta Zmartan kautta voi saada?

Zmartan yhteistyökumppaneihin kuuluu noin 20 lainantarjoajaa, joten voit parhaimmillaan saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Scroll to Top