Sortter: lue kokemuksia ja faktat

Sortter on kotimainen lainoja vertaileva palvelu, joka on saanut asiakkaiden keskuudessa kovat arvostelut ja ylävitoset. Tämä lainoja vertaileva sivusto tekee yhteistyötä jopa 20 pankin kanssa ja keskittyy ennen kaikkea läpinäkyvyyteen ja helppouteen. Lue kokemuksia ja faktat ennen kuin haet lainaa.

Sortter kokemuksia
Sortter logo
 • Lainaa 60 000 euroon saakka
 • Helppo ja moderni lainankilpailutus
 • Vertailemalla halvin korko
Lainasumma1 000 – 60 000 €
Takaisinmaksuaika1-15 vuotta
Korkorajat4-20 %
Ikäraja20 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Minkälaisia lainoja Sortter myöntää?

Sortter on lainoja vertaileva palvelu, joka ei myönnä itse lainoja, vaan se tekee yhteistyötä jopa 20 pankin kanssa. Asiakkaat voivat kilpailuttaa ja vertailla Sortterin kautta kulutusluotot, pienlainat, joustoluotot ja yhdistelylainat nopeasti yhdellä hakemuksella. 

Sortterin kautta lainaa voi hakea 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka ja lainat ovat täysin vakuudettomia. 

Kulutusluotto on kerralla tilille maksettava laina, joka voi olla maksimissaan 60 000 euroa ja maksuaikaa voit saada 15 vuotta. Pienlainat ovat yleensä muutaman satasen tai maksimissaan 1000 euron lainoja, joissa on lyhyt maksuaika ja jotka on tarkoitettu akuuttien pienien kulujen kattamiseen. Joustoluottoja sen sijaan voi saada useampaan tuhanteen euroon ja ne ovat omiaan heille, jotka haluavat jatkuvaa joustoa talouteensa. Yhdistelylainojen avulla sen sijaan asiakas voi yhdistellä vanhat lainat ja onnistua säästämään rahaa koroissa ja kuluissa.

Sortterin kautta on mahdollista hakea myös yrityslainaa.

Sortterin kautta saatavat lainat yhteenvetona:

 • Lainaa maksimisaan 60 000 euroon ilman vakuuksia
 • Pienlainat, joustoluotot, kulutusluotot ja yhdistelylainat
 • Maksuaikaa maksimissaan 15 vuotta
 • Vertaile lainat 20 lainantarjoajan välillä

Kuka voi saada lainaa Sortter palvelusta? Yleiset lainavaatimukset

Sortterin lainavaatimukset ovat hyvin yksinkertaiset ja lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö, jolla on pysyvä osoite Suomessa. Huomaa kuitenkin, että koska Sortter ei myönnä itse lainoja, yhteistyökumppaneiden lainavaatimukset voivat vaihdella esimerkiksi ikärajan tai tulovaatimusten suhteen. 

Alle olemme listanneet Sortterin lainavaatimukset:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Luottotietosi ovat puhtaat
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Hakija voi saada useita lainatarjouksia pelkästään yhdellä ilmaisella lainahakemuksella. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat parhaimmillaan useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit vertailemalla valita juuri sen, joka palvelee omia tarpeitasi. 

Kokemuksia Sortter palvelusta

Sortter on saanut erinomaiset arvostelut asiakkaiden keskuudessa ja se on yksi parhaimmat arvostelut saaneista lainoja vertailevista palveluista. Se on saanut kiitosta etenkin selkeästä sivustosta ja läpinäkyvyydestä.

Sen sivuilla listataan tietoa lainoista, koroista, lainan hakuprosessista ja takaisinmaksamisesta. Lisäksi Sortter mainostaa olevansa 100 % asiakkaan puolella, mikä tietysti lisää asiakkaiden luottamusta palveluun. Tyytyväiset asiakkaat ovat myös sanoneet, että Sortterilta ei tule liikaa mainospostia.

Sortterin ainoa miinus näyttää olevan se, että asiakaspalvelu ei voi auttaa lainoihin liittyvissä asioissa, vaan asiakkaan täytyy ottaa yhteyttä lainan myöntäneeseen tahoon.

Hyvää:

 • Lainaa 60 000 euroon saakka
 • Läpinäkyvä sivusto ja paljon tietoa
 • Vakuudettomat lainat
 • Helppo lainaprosessi

Huonoa:

 • Korkotarjoukset eivät aina vastaa kuluttajan toiveita
 • Asiakaspalvelu ei voi auttaa lainoihin liittyvissä asioissa

Sortter mainostaa reilua lainavertailua – toteutuuko se?

Sortter mainostaa itseään reiluna ja rehtinä lainavertailuna. Se on lanseerannut omat reilun lainavertailun periaatteensa, joihin sen toiminta perustuu. Mutta onko Sortterin vertailu reilu?

Mielestämme on. Sortter tarjoaa monia muita palveluita läpinäkyvämmän lainavertailun, jossa lainoja pääsee oikeasti vertailemaan keskenään.

Mahdolliset saadut lainatarjoukset listataan aina korkojärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan, joten tiedät oikeasti, paljonko lainasta joutuu maksamaan kuluja ja korkoja.

Sortterin palvelu on kasvanut kovaa tahtia, ja sen lainakilpailutus on nykyään entistäkin laajempi.

Sortter vertailee myös muita palveluita

Sortter tunnetaan etenkin lainoja vertailevana yrityksenä, mutta sen kautta on nykyään mahdollista vertailla myös muita palveluita. Klikkaamalla oikeassa laidassa olevaa hampurilaispainiketta ja skrollaamalla alemmas huomaat, että Sortterin kautta voi vertailla myös luottokortit, säästötilit, tilit ja mobiililompakot ja jopa puhelinliittymät.

Sortter on siis erinomainen apuri, kun haluat säästää rahaa arjen kuluissa.

Mikä yritys vaikuttaa Sortterin taustalla?

Sortterin taustalla vaikuttaa suomalainen Sortter Oy. Yritys on täysin kotimainen ja se on palvellut suomalaisia lainan tarpeessa olevia asiakkaita jo useampia vuosia. Se on saanut erinomaiset arvostelut ja tarjoaa kotimaisille asiakkaille laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Sortter asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sortterin ammattimaiseen asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä niin arkena kuin viikonloppuna. Se palvelee maanantaista perjantaihin kello 8:00–21:00 ja lauantaista sunnuntaihin kello. 9:00–17:00. Yhteyttä voi ottaa yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. 

Yhteydenottolomake löytyy skrollaamalla sivuston etusivun alalaitaan ja klikkaamalla “Yhteystiedot” -painiketta. Jos lähetät Sortterille lomakkeen, he ottavat sinuun yhteyttä sähköpostilla. 

Voit lähettää sähköpostia Sortterille ja odottaa saavasi vastauksia yleensä jo saman päivän aikana. Jos olet kiireinen ja haluat saada vastauksia heti, voit myös pirauttaa Sortterille asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Sortter tarjoaa myös omalla sivustollaan paljon lisätietoa ja infoa lainanhakuprosessiin liittyen. Moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin löytyy siis vastaus varmasti jo ilman asiakaspalvelun apuakin.

 • Osoite: Sortter Oy, Bulevardi 21, 00180 Helsinki (ei asiakaspalvelua)
 • Puhelinnumero: 09 8566 5550
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@sortter.fi

Usein kysytyt kysymykset

Onko Sortter suomalainen?

Sortter on 100 % suomalainen lainoja vertaileva palvelu, jonka kautta voit vertailla lainat 60 000 euroon saakka.

Millaista lainaa Sortter myöntää?

Sortter ei ole lainanmyöntäjä, mutta sen kautta voit kilpailuttaa pienlainat, joustoluotot, yhdistelylainat ja kulutusluotot 60 000 euroon sakka.

Onko Sortter luotettava?

Sortter on suomalainen, luotettava ja ammattitaitoinen lainoja vertaileva palvelu, jonka kautta voi helposti vertailla kymmenien luotonmyöntäjien tarjoukset.

Kuinka paljon lainaa saa Sortterin kautta?

Sortterilla lainat voi vertailla 1000 eurosta 60 000 euroon saakka.

Kuinka monta lainatarjousta Sortter kautta voi saada?

Sortterilla on noin 20 yhteistyökumppania, joten hakemuksen tekemisen jälkeen voit saada useita lainatarjouksia.

Scroll to Top