Rahalaitos laina: kokemuksia ja kaikki faktat

Rahalaitos.fi on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa lainaa ilman vakuutuksia. Rahalaitos.fi:llä on laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu 25 rahoitusyhtiöstä tai pankista. Rahalaitokselta saa lainaa pienempiin ja suurempiin tarpeisiin ja hakemuksen voi tehdä milloin vain ilman käyntiä konttorissa. Lainat kilpailutetaan sinun puolestasi, joten saat aina parhaat tarjoukset!

Rahalaitos kokemuksia
Rahalaitos logo
 • Lainaa 500 – 70 000 €
 • TV:stä tuttu kilpailutuspalvelu
 • Mukana yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä
Lainasumma500 – 70 000 €
Takaisinmaksuaika1-15 vuotta
Korkorajat4,5-20 %
Ikäraja20 vuotta

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 70 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% – 20%.

Minkälaisia lainoja Rahalaitos.fi myöntää?

Rahalaitos.fi myöntää vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille ja yrityksille. Rahalaitoksen kautta voit saada lainaa 50 – 70 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainan kuukausierän suuruus ja sen todellinen vuosikorko riippuvat lainan suuruudesta ja takaisinmaksuajasta, sekä luotonmyöntäjän tekemästä riskiarviosta.

Rahalaitos.fi välittää lainoja eli sillä ei ole omia lainatuotteita. Kun asiakas tekee lainahakemuksen yrityksen sivulla, pyytää se lainatarjoukset 25 yhteistyökumppaniltaan. Rahalaitos.fi välittää tarjoukset asiakkaalle, joka voi valita niistä parhaan. Lainan todellisen vuosikoron määrittämisen ja lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä tekee aina luotonantaja, ei siis Rahalaitos.fi.

Rahalaitos.fi tarjoaa:

 • Vakuudettomat lainat
 • Kulutusluotot
 • Yritysluotot 250 000 euroon saakka
 • Yhdistelmälainat
 • Lainat yhteishakijan kanssa

Kuka voi saada lainaa Rahalaitos.fi:ltä? Yleiset lainavaatimukset

Rahalaitos.fi:n lainoja voi hakea 20-79 vuotias henkilö, joka täyttää lainan saamisen perusehdot. Lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä tekee pankki tai rahoituslaitos, joten Rahalaitos.fi ei voi vaikuttaa siihen. Hakemuksen voi kuitenkin aina tehdä, sillä toisinaan ehdot ovat erilaisia ja osa rahoituslaitoksista myöntää lainan joka tapauksessa.

Perusvaatimukset Rahalaitos.fi lainan saamiseen:

 • 20-79 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Asuinpaikka Suomessa
 • Säännölliset tulot, kuten eläke tai palkka

Kaikki Rahoituslaitos.fi lainat ovat vakuudettomia eli et tarvitse vakuutta, kuten pantattavaa asuntoa. Et myöskään tarvitse takaajaa vaan laina myönnetään puhtaasti sinun maksukykysi perusteella. Maksukykyarvioon vaikuttaa muun muassa säännöllisten tulojen olemassaolo ja niiden määrä kuukaudessa. Ilman luottotietoja lainaa ei voi saada.

Huomioi myös se, että myönnettävän lainan ehdot, kuten korko määräytyvät lainan riskitason mukaan. Rahoituslaitos ennakoi riskiä tarjoamalla korkeampikorkoista lainaa. Näin ollen etenkin suuren tai pitkällä takaisinmaksuajalla olevan lainan saa helpommin ja paremmilla ehdoilla rinnakkaishakijan kanssa. Harkitse siis lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa!

Kokemuksia Rahalaitos.fi:stä

Rahalaitos.fi:stä on keskusteltu paljon netin keskustelupalstoilla ja kokemuksia löytyykin laidasta laitaan. Suurin osa asiakkaista on tyytyväisiä siihen, kuinka helposti ja nopeasti lainat voi kilpailuttaa, sillä Rahalaitos tekee sen asiakkaan puolesta. Asiakas saa päätöksentekoon tarvittavat tiedot helposti luettavassa muodossa ja lainan ottaminen on näin helppoa.

Osa asiakkaista ei ole saanut lainaa Rahalaitos.fi:n kautta ja tämä on kirvoittanut joitain negatiivisia kommentteja. Rahalaitos.fi ei voi kuitenkaan vaikuttaa siihen, kuinka sen yhteistyökumppanit tekevät oman riskiarvionsa ja näin ollen sillä ei ole valtaa määrätä ketään myöntämään luottoa. Luottotiedoton ei Suomen lain mukaan voi saada lainaa missään olosuhteissa.

Yleisesti ottaen Rahalaitos.fi:n asiakaspalvelua kehutaan ja yrityksen suomalaisuus saa kiitosta. Asiakaspalvelun aukioloaika voisi olla pidempi, mutta yleisesti ottaen kokemus siitä ja koko yrityksestä on positiivinen. Vuoden vaihteessa toteutunut yrityskauppa ja sen vaikutukset Rahalaitoksen toimintaan eivät vielä näy kokemuksissa, mutta luotamme, että mikään ei muutu.

Rahalaitoksen lainakilpailutus kuuluu nykyään Sambla Groupille. Yhteistyön ansiosta se pystyy tarjoamaan entistä laajemman valikoiman pankkeja.

Rahalaitos.fi mediassa

Rahalaitos.fi tunnetaan Suomessa melko hyvin, sillä se on tehnyt näyttävää mainoskampanjaa televisiossa jo vuosia. Mainoksessa esiintyy nainen, joka kertoo siitä, kuinka Rahalaitos.fi kilpailuttaa lainat puolestasi ja kuinka näin löydät varmasti edullisimman lainan. Mainoksen nainen esiintyy rauhallisesti ja miellyttävästi ja se tekeekin mainoksesta erityisen suositun ja hyvän.

Rahalaitoksen naisen henkilöllisyyttä on tiedusteltu paljon esimerkiksi netin keskustelupalstoilla ja se on nyt selvillä. Rahalaitos.fi mainoksen nainen on vuoden 2008 Miss Suomi finaalissa edustanut Katariina Orimus. Hänet on voinut nähdä myös muun muassa Keno-arvonnoissa ja juorulehtien palstoilla.

Rahalaitos.fi on tehnyt televisiomainontaa vuodesta 2015, mutta lisäksi se on myös muuten paljon esillä mediassa. Ei siis ihme, että yrityksen sivustosta on muodostunut vuosien varrella todella suosittu paikka nostaa vakuudetonta lainaa.

Mikä yritys vaikuttaa Rahalaitos.fi:n taustalla?

Rahalaitos.fi on aidosti suomalainen sivusto, jonka omistaa Sambla Group Oy. Rahalaitos on perustettu vuonna 2011 ja sen kotipaikka on Tampere. Alun perin sivuston omisti Rahalaitos Oy, joka on kuitenkin nykyään lopettanut toimintansa, sillä yritys sulautui Sambla Groupiin 1.1.2023. Rahalaitos Oy ehti toimia vuodesta 2001 saakka ja sen pääasiallista toimintaa oli rahoitusta palveleva toiminta ja ennen kaikkea lainojen kilpailutus.

Sambla Group Oy on suomalainen konserni, joka toimii rahoitusta palvelevan toiminnan alalla ja joka on erikoistunut erilaisten laina- ja talousaiheisten sivustojen pyörittämiseen. Samblan kotipaikka on Helsinki ja alun perin yritys on perustettu vuonna 2013. Se on osa ruotsalaista Sambla Group AB:tä.

Samblan omistukseen kuuluvat muun muassa OMA LAINA, OMA LUOTTO, Lainamaailma.fi ja Rahoitu. Yritys on kasvanut ostamalla muita samalla alalla toimivia yrityksiä ja niiden sivustoja. Viimeisin yrityskauppa oli Rahalaitos.fi -sivuston ostaminen.

Rahalaitos.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahalaitos.fi on suomalainen, joten saat palvelua aina suomeksi. Se tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse arkisin. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat arkisin maanantaista torstaihin 08:30-16:00 ja perjantaisin 08:30-15:00.

Rahalaitoksen yhteystiedot ovat:

 • Puhelinnumero: 09 2311 3670
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@rahalaitos.fi
 • Käyntiosoite: Yliopistonkatu 58 B 33100 Tampere

Mikäli sinulla on kysymyksiä kilpailutukseen tai lainahakemukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Rahalaitokseen yllä olevina aukioloaikoina puhelimitse tai muina aikoina sähköpostitse. Mikäli kysymys tai ongelma koskee lainasopimuksen tekemistä tai lainaa itsessään, ota yhteys suoraan lainan myöntäjään, sillä Rahalaitos.fi ei näe sinun ottamasi lainan tietoja vaan sopimus tehdään suoraan pankin tai rahoituslaitoksen kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Rahalaitos.fi luotettava?

Rahalaitos.fi on luotettava ja täysin suomalainen lainanvertailupalvelu. Se vertailee lainat puolestasi, mutta varsinainen sopimus tehdään aina pankin tai rahoituslaitoksen kanssa eikä Rahalaitos.fi saa tietoja lainastasi.

Voinko saada Rahalaitos.fi lainaa?

Mikäli olet 20-79 vuotias, asut Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset tulot voit hyvin todennäköisesti saada Rahalaitos.fi lainaa. Tee hakemus ja saat tarjoukset, joista voit valita parhaan. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vastaanottaminen ei sido vielä mihinkään!

Paljonko lainaa Rahalaitos.fi antaa?

Rahalaitos.fi tarjoaa lainoja yksityishenkilöille, sekä yrityksille. Henkilöluottojen maksimimäärä on 70 000 euroa ja yritysluottojen 250 000 euroa. Se, kuinka paljon lainaa sinä saat, riippuu siitä, millaiset tulot sinulla on ja millaiseksi lainan tarjoaja arvioi takaisinmaksukykysi. Saat enemmän lainaa hakemalla sitä rinnakkaishakijan kanssa.

Mikä on Rahalaitos.fi lainan korko?

Rahalaitos.fin kautta tehdyt lainahakemukset kilpailutetaan aina usean pankin kesken. Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen, joten myös korko vaihtelee. Vaihteluväli nimelliskorolle voi olla 4,5 % – 20 %. Vertaa aina lainatarjoukset löytääksesi halvimman koron lainalle.

Miten saan Rahalaitos.fi lainan?

Saat Rahalaitos.fi lainan suuntaamalla yrityksen sivustolle ja tekemällä siellä lainahakemuksen. Anna lainan tiedot, kuten haluamasi lainan suuruus ja laina-aika, sekä sinun tietosi. Anna myös mahdolliset rinnakkaishakijan tiedot. Rahalaitos.fi kilpailuttaa rahoitusyhtiöt sinun puolestasi ja saat tarjoukset 24 tunnin sisällä hakemuksesta. Kilpailuta tarjoukset ja valitse niistä paras eli se, jossa on paras todellinen vuosikorko!

Scroll to Top