Lainaa 500 €

Kuka tahansa voi olla tilanteessa, jossa yllättäviin arjen kuluihin tai tiettyyn hankintaan tarvitsisi ekstraa. Ratkaisu asiaan voi löytyä 500 euron pienestä lainasta. 

Nykyään netissä on haettavissa monia eri lainatyyppejä, joista moni sopii pienemmille lainasummille. Lainatarjouksia kannattaa ehdottomasti vertailla, jotta voi löytää edullisimman vaihtoehdon. Kallista pikavippiä ei kannata suotta ottaa.

Tutustu eri lainatyyppeihin, vertaa lainatarjouksia ja hae lainaa 500e!

Vertaa 500 euron lainat

Ferratum logo

Lainaa: 1-4000 €
Laina-aika: 3-54 kk
Korko: 15 % + viitekorko (4%)

 • Joustoluotto nopeasti tilille
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Kallis korko hyvä huomioida

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 22 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Vakituinen asuminen Suomessa

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €.Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma  joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa.

💳VIRTUAALINEN LUOTTOKORTTI MINUUTEISSA

Sweepbank logo

Lainaa: 1-8000 €
Laina-aika: 1-120 kk
Korko: 19 % – 60pvä korotonta

 • Virtuaaliluotttokortti Google ja Apple Pay -tuella
 • Siirrä luotto myös tilillesi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 20 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Jatkuva työsuhde, vähintään säännölliset 1 600 euron kuukausitulot

Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,00% (korkolain mukainen viitekorko 4,00% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 20,75%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,23 €/kk, kulujen osuus 158,82 €, kokonaiskustannus 1 658,82 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Suomen yhdistelylaina logo

Lainaa: 100-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Kilpailuta yhdistelylaina
 • 100 % kotimainen ja turvallinen
 • Samaa yritystä Omalainan kanssa

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hae 500e lainaa heti tilille – 5 helppoa vaihetta

Vakuudetonta lainaa ei tarvitse lähteä hakemaan konttorista, vaan se onnistuu netissä. 500 euron laina on kohtalaisen yleinen nettilaina, jota tarjoaa useammat eri luotonmyöntäjät ja osa pankeista.

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, sillä lainatarjousten välillä voi olla merkittäviä eroja. Lainat voi kilpailuttaa kätevästi lainavertailun kautta, jolloin yksi hakemus lähetetään jopa yli parillekymmenelle luotonmyöntäjälle. 

Lainat voi toki kilpailuttaa myös itse, mutta silloin lainahakemus on lähetettävä jokaiselle lainantarjoajalle erikseen. Kilpailutuspalvelun kautta lainatarjousten vertaaminen on helppoa. 

Lainan hakeminen netissä on nopea ja yksinkertainen prosessi:

 1. Valitse lainapalvelu, jonka kautta haet lainaa. 
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se.
 3. Vertaa saamiasi lainatarjouksia.
 4. Valitse paras lainatarjous ja hyväksy se.
 5. Saat lainasumman tilille jopa saman tien tai viimeistään parissa arkipäivässä.

500 euroa lainaa äkillisten menojen maksamiseen

Nykyään on monia mahdollisuuksia hakea ja saada lainaa nopealla aikataululla. 

Laina voi olla varteenotettava vaihtoehto, kun edessä on yllättäviä kuluja ja palkkapäivään on vielä aikaa. Lainaa 500 euroa voi pelastaa tilanteen, kun auto on korjaamolla tai kun älypuhelin hyytyy lopullisesti. 

Vaikka lainan hakeminen on nopea prosessi, ei lainaa koskaan pidä hakea hetken mielijohteesta. Ennen lainan nostamista pitää aina tehdä suunnitelma siitä, miten lainan takaisinmaksu tulee onnistumaan ongelmitta. 

500€ lainat – katso kaikki lainatyypit

Netissä voi hakea eri lainatyyppejä, ja niiden eroavaisuudet on hyvä ymmärtää, jotta voi hakea omiin tarpeisiin parhaiten soveltuvaa vaihtoehtoa. Pienempiin lainasummiin sopii vakuudeton laina. 

Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka saa käyttöön kerralla. Kulutusluotto on yleinen lainatyyppi, jota haetaan esimerkiksi auton ostamista, remonttia tai lomamatkaa varten. 

Kulutusluottoa voi käyttää myös aiempien lainojen yhdistämiseen, jolloin sitä kutsutaan yhdistelylainaksi. 

Joustoluotto

Joustoluotto on luottokortin tapaan toimiva vakuudeton kulutusluotto. Joustoluotto myönnetään erilliselle luottotilille, josta sitä voi nostaa käyttöön omalle pankkitilille aina myönnettyyn luottorajaan asti. 

Joustoluotto on jatkuva luottosopimus: luttoa palautuu automaattisesti käyttöön sitä mukaa, kun lainaa lyhennetään. Luottoa voi ottaa käyttöön erissä sen verran kuin haluaa, eikä myönnettyä luottoa ole myöskään pakko käyttää kokonaan. 

Luottokortti

Luottokortti on maksuväline, kuten pankkikortti, mutta luottokortilla maksettaessa ostosta ei veloiteta suoraan pankkitililtä vaan myöhemmin laskulla. 

Luottokortin saaminen edellyttää riittävää takaisinmaksukykyä, aivan kuten lainakin. Pankki asettaa luottokortille aina henkilökohtaisen luottorajan, jonka rajoissa korttia voi käyttää. 

Pankkilaina

Pankkilaina on vakuudellinen laina, jota haetaan pankista. Vakuudellisen lainan saamiseksi on oltava omaisuutta, joka kelpaa lainan vakuudeksi: esimerkiksi asunto tai kesämökki. 

Vakuudellista lainaa haetaan suhteellisen suurille lainasummille, kuten asunnon ostamista varten. Pankkilaina ei ole sopiva vaihtoehto, jos hakee suuruudeltaan lainaa 500 euroa. 

Kuka voi hakea 500 euroa lainaa?

Jokaisella lainantarjoajalla on omat vähimmäisvaatimukset sille, kuka voi hakea lainaa.  

Yleisesti ottaen lainanhakijalta edellytetään vähintään 18- tai 20-vuoden ikää lainantarjoajasta riippuen. Lisäksi hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa ja vakituinen osoite Suomessa. 

Lisäksi monet lainantarjoajat edellyttävät hakijalta säännöllisiä tuloja, kuten palkkatuloja tai eläkettä. Myös työtön voi joissain tapauksissa saada lainaa, jos tulot ovat säännölliset ja maksukyky arvioidaan riittäväksi myös muiden tekijöiden perusteella. 

Lainantarjoajan näkökulmasta olennaista on lainanhakijan maksukyky, jota arvioidaan muun muassa seuraavien tekijöiden perusteella: 

 • Tulojen määrä ja säännöllisyys
 • Työsuhteen kesto
 • Asumismuoto
 • Siviilisääty
 • Ruokakunnan koko
 • Olemassa olevat lainat
 • Haettavan lainan suuruus

Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja sen korko sekä ehdot määräytyvät arvioidun maksukyvun perusteella. 

Vaikka lainanhakija täyttäisi vähimmäisvaatimukset ja monet muista vaatimuksista, myöntävä lainapäätös ei koskaan ole taattu. 

Muista: tarkasta aina todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista

Ennen kuin nostat lainaa 500 euroa, tulee sinun olla selvillä lainaan liittyvistä termeistä ja ehdoista, jotta takaisinmaksun kohdalla vastaan ei tule ikäviä yllätyksiä. 

Kaikkein olennaisinta on tarkastella lainan todellista vuosikorkoa ja laskea lainan vuosittaiset kokonaiskustannukset sen perusteella. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy lainan nimelliskoron lisäksi myös muut kulut ja maksut. 

Nimelliskorko puolestaan tarkoittaa lainasummalle kertyvää korkoa. Se ei siis yksistään kerro lainan kokonaissummaa. 

Lainassa saattaa olla nimelliskoron lisäksi muita kuluja, kuten kerran veloitettava avausmaksu, kuukausittainen tilinhoitomaksu tai muita käsittelymaksuja. Nämä kaikki siis otetaan huomioon todellisessa vuosikorossa. 

Ennen lainan nostamista kannattaa myös miettiä, mikä on sopiva takaisinmaksuaika. Lainaa pitäisi pystyä maksamaan takaisin ongelmitta, mutta laina-aikaa ei kannata turhaan venyttää, sillä mitä pidempi se on, sitä enemmän lainalle ehtii kertyä korkoa ja mahdollisia muita maksuja. 

Eri lainanmyöntäjät saattavat ilmoittaa korot ja maksut eri tavoin, mutta EU-direktiivin ja kuluttajasuojalain mukaan todellinen vuosikorko on aina ilmoitettava selkeästi lainailmoituksessa. 

Lainavertailua tehdessä lainoja onkin helppo verrata keskenään todellisen vuosikoron perusteella. Apuna voi käyttää myös netin lainalaskureita. 

Paras

Sortter logo
Scroll to Top