Lainaa 600 €

Vakuudetonta 600e lainaa voi hakea monia eri käyttötarkotuksia varten. Lainan hakeminen käy helposti netissä, ja hakuprosessi on nopea. 

Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva lainatyyppi, vertaile lainatarjoukset ja hae lainaa 600e!

Vertaa 600 euron lainat

Ferratum logo

Lainaa: 1-4000 €
Laina-aika: 3-54 kk
Korko: 15 % + viitekorko (4%)

 • Joustoluotto nopeasti tilille
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Kallis korko hyvä huomioida

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 22 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Vakituinen asuminen Suomessa

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €.Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma  joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa.

💳VIRTUAALINEN LUOTTOKORTTI MINUUTEISSA

Sweepbank logo

Lainaa: 1-8000 €
Laina-aika: 1-120 kk
Korko: 19 % – 60pvä korotonta

 • Virtuaaliluotttokortti Google ja Apple Pay -tuella
 • Siirrä luotto myös tilillesi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 20 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Jatkuva työsuhde, vähintään säännölliset 1 600 euron kuukausitulot

Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,00% (korkolain mukainen viitekorko 4,00% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 20,75%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,23 €/kk, kulujen osuus 158,82 €, kokonaiskustannus 1 658,82 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Suomen yhdistelylaina logo

Lainaa: 100-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Kilpailuta yhdistelylaina
 • 100 % kotimainen ja turvallinen
 • Samaa yritystä Omalainan kanssa

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hae 500e lainaa heti tilille – 5 helppoa vaihetta

Hae vakuudetonta 600 euron lainaa netissä nopeasti ja vaivattomasti ilman toimistokäyntejä. Kilpailuta lainasi helposti lainavertailupalvelun avulla ja löydä edullisin tarjous juuri sinulle.

Käyttämällä lainavertailupalvelua, yksi hakemus riittää tavoittamaan useita pankkeja ja luotonmyöntäjiä. Palvelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Koron ja muiden kustannusten kanssa on syytä olla tarkkana. Laki rajoittaa 600 euron lainan nimelliskoron 20 %:n, mutta todellinen vuosikorko voi olla tätä korkeampi. Harkitse siis ennen lainaamista kaikkia kuluja.

Toimi näin hakiessasi 600 euron lainaa netistä:

 1. Valitse sopiva lainapalvelu.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se.
 3. Saat lainatarjoukset nopeasti ja vertaa ne huolellisesti.
 4. Valitse paras tarjous omiin tarpeisiisi sopien.
 5. Hyväksy tarjous ja saat lainan tilillesi jopa samana päivänä.

600 euroa lainaa äkillisten menojen maksamiseen

600 euron laina voi tulla tarpeeseen, jos puhelin hajoaa tai postiluukusta kolahtaa odottamaton lasku. Tai ehkä suunnitelmissa on kauan odotettu matka, mutta matkakassa on ennakoitua vajaampi. 

Olipa syy lainalle mikä tahansa, voi vakuudetonta lainaa hakea kätevästi netissä. Laina voi olla kätevä ratkaisu tilanteessa, kun rahan tarve tulee yllättäen. 

Ennen lainatarjouksen hyväksymistä kannattaa tutustua huolella sen ehtoihin, jotta lainaa maksettaessa ei tule ikäviä yllätyksiä. Lainat kannattaakin aina kilpailuttaa, jotta voi löytää parhaan mahdollisen tarjouksen. 

Vaikka lainan hakeminen on tehty helpoksi, ei mitään lainaa kuitenkaa koskaan tulisi hakea hetken mielijohteesta. Lainahakemus tulisi tehdä aina harkiten.

Ennen lainan hyväksymistä kannattaa myös tehdä laskelma siitä, miten lainan lyhentäminen hoituu ongelmitta.

600€ lainat – katso kaikki lainatyypit

Netissä on haettavissa monia eri lainatyyppejä. Tavallinen kulutusluotto ei ole aina paras vaihtoehto hakiessasi lainaa 600e. Esimerkiksi luottokortti tai joustoluotto voi tarjota sinulle sopivan lainasumman fiksummin ja halvemmin.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kertaluonteinen vakuudeton laina. Kulutusluottoja myönnetään 600 euron summalla, mutta ei läheskään kaikkien pankkien ja luotonmyöntäjien toimesta.

Kulutusluottoja voi hakea montaa eri tarkoitusta varten. Yleisimpiä ovat muun muassa auton ostaminen, kodin remontti, arjen hankinnat ja lomamatkat. 

Joustoluotto

Joustoluotto on myös vakuudeton laina, mutta ominaisuuksiltaan se muistuttaa enemmän luottokorttia kuin kertaluonteista kulutusluottoa. 

Myönnetyn joustoluoton saa erilliselle luottotilille, josta sitä voi nostaa omalle pankkitilille. Joustolouottoa voi ottaa käyttöön sen verran, kun haluaa, mutta maksimissaan luottorajaan saakka.

Kun luottoa lyhennetään, palautuu sitä tilille jälleen käytettäväksi. Joustoluotto onkin jatkuva luottosopimus, jota ei tarvitse hakea uudelleen, kun luotto on käytetty. 

Luottokortti

Luottokortti on maksukortti, jolla voi tehdä ostoksia luottoyhtiöltä saadulla luotolla. Koska luottokortti on ikään kuin laina, myöntää pankki kortin haltijalle henkilökohtaisen luottorajan arvioidun maksukyvyn perusteella.

Luottoa lyhennetään yleensä kuukausittain, jolloin sille ei kerry korkoa. Jos otettua luottoa maksetaan osissa pidemmällä aikavälillä, kertyy sille korkoa. 

600 euron summalle luottokortti tarjoaa yleisesti paljon halvemman vaihtoehdon kuin pikavippi tai kulutusluotto.

Pankkilaina

Pankkilainaa haetaan tyypillisesti isoja hankintoja, kuten asunnon ostamista varten. Pankkilainaa myönnetään tyypillisesti yli 10 000 euron suuruisiin hankintoihin, joten 600 euron lainan hakemiseen sopii paremmin jokin vakuudettomista lainavaihtoehdoista.  

Pankkilainan saaminen edellyttää joko vakuutta, säästöjä tai takaajaa. Esimerkiksi asuntolainan vakuutena voidaan käyttää ostettavaa asuntoa. 

Kuka voi hakea 600 euroa lainaa?

Hakiessasi 600 euron lainaa, lainantarjoajat asettavat vähimmäisvaatimuksia, kuten 18 tai 20 vuoden ikäraja, puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa.

Vakuudettoman 600 euron lainan saaminen arvioidaan yksilöllisesti maksukyvyn perusteella, jossa hakijan tulot ja niiden säännöllisyys ovat keskeisiä. Lainantarjoajat saattavat kysyä myös tietoja työsuhteesta, asumismuodosta, siviilisäädystä ja aiemmista lainoista kokonaisvaltaisen kuvan saamiseksi hakijan maksukyvystä.

Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti, ja maksuhäiriömerkinnät estävät lainan saamisen. Vaikka vähimmäisvaatimukset täyttyisivät, lainatarjous ei ole taattu, vaan se edellyttää, että lainantarjoaja katsoo hakijan maksukyvyn riittäväksi takaisinmaksuun.

Lainahakemuksen onnistumisen todennäköisyys riippuu haettavan summan lisäksi omasta henkilökohtaisesta luottokelpoisuudesta.

Muista: tarkasta aina todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista

Erityisesti ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa, siihen liittyvä termistö saattaa tuntua monimutkaiselta. On kuitenkin tärkeää ymmärtää 600 euron lainaan liittyvät kulut ennen lainan nostamista.

Nimelliskorko on korko, joka kertyy lainasummalle. Vaikka nimelliskorko saattaa antaa edullisen vaikutelman, muut lainaan liittyvät maksut voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi.

Lainan mahdollisia muita kuluja ovat esimerkiksi avausmaksu, nostopalkkio, tilinhoitomaksu ja laskutuslisä. Lainanmyöntäjät voivat veloittaa erilaisia maksuja, joten on aina suositeltavaa tarkistaa lainatarjouksesta, mitä kuluja siihen liittyy.

Todellinen vuosikorko kattaa nimelliskoron lisäksi lainan muut kulut ja maksut, ja se kertoo lainasta vuoden aikana kertyvät kokonaiskustannukset. Todellisessa vuosikorossa otetaan huomioon myös lainan takaisinmaksuaika, jolloin pidemmällä maksuajalla lainalle kertyy enemmän korkoa ja maksuja.

Lain mukaan todellinen vuosikorko on ilmoitettava selkeästi lainailmoituksissa, mikä helpottaa lainojen vertailua. Todellista vuosikorkoa vertailemalla on helppoa asettaa lainatarjoukset rinnakkain ja tunnistaa edullisin vaihtoehto. Lainalaskurit netissä ovat käteviä työkaluja 600 euron lainan kokonaiskustannusten laskemiseen.

Paras

Sortter logo
Scroll to Top