Lainaa 700 €

700 euron lainalla voi rahoittaa niin yllättävät menot kuin suunnitellut ostoksetkin. Lue lisää eri lainatyyppien eroista, kuka voi hakea lainaa ja mitä lainan hakemisessa tulee otta huomioon. 

Älä osta sikaa säkissä vaan vertaa vaihtoehtosi etukäteen tarkoin. Kallista 700 euron pikavippiä ei kannata ottaa. Sen sijaan: kilpailuta lainat, vertaile lainatarjouksia ja hae lainaa 700e!

Vertaa 700 euron lainat

Ferratum logo

Lainaa: 1-4000 €
Laina-aika: 3-54 kk
Korko: 15 % + viitekorko (4%)

 • Joustoluotto nopeasti tilille
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Kallis korko hyvä huomioida

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 22 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Vakituinen asuminen Suomessa

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €.Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma  joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa.

💳VIRTUAALINEN LUOTTOKORTTI MINUUTEISSA

Sweepbank logo

Lainaa: 1-8000 €
Laina-aika: 1-120 kk
Korko: 19 % – 60pvä korotonta

 • Virtuaaliluotttokortti Google ja Apple Pay -tuella
 • Siirrä luotto myös tilillesi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 20 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Jatkuva työsuhde, vähintään säännölliset 1 600 euron kuukausitulot

Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,00% (korkolain mukainen viitekorko 4,00% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 20,75%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,23 €/kk, kulujen osuus 158,82 €, kokonaiskustannus 1 658,82 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Suomen yhdistelylaina logo

Lainaa: 100-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Kilpailuta yhdistelylaina
 • 100 % kotimainen ja turvallinen
 • Samaa yritystä Omalainan kanssa

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hae 700e lainaa heti tilille – 5 helppoa vaihetta

Vakuudetonta 700 euron lainaa voi hakea kätevästi netissä, jopa iltaisin ja viikonloppuisin. Automaattisen prosessin ansiosta lainapäätöksen saa vain muutamassa minuutissa.

Lainojen kilpailuttaminen lainavertailupalvelun kautta on suositeltavaa, sillä se auttaa löytämään edullisimman lainatarjouksen. Lainavertailupalvelussa täytät vain yhden hakemuksen, joka lähetetään yli 20 pankille ja luotonmyöntäjälle. Voit toki kilpailuttaa lainat itse, mutta silloin joudut hakemaan lainaa erikseen jokaiselta pankilta ja luotonmyöntäjältä.

Lainojen kilpailuttaminen lainavertailupalvelun kautta on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Hakemalla 700 euron lainaa netissä, koko prosessi etenee viidessä vaiheessa:

 1. Valitse lainapalvelu, jonka kautta haet lainaa.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se.
 3. Saat lainatarjoukset, joita vertaat keskenään.
 4. Valitse itsellesi paras lainatarjous ja hyväksy se.
 5. Lainan saat käyttöösi nopeimmillaan heti, mutta viimeistään parin arkipäivän kuluessa.

700 euroa lainaa äkillisten menojen maksamiseen

Joskus eteen voi tulla tilanne, jolloin tarvitsisi nopeasti ylimääräistä kattaamaan odottamattomia kustannuksia tai hankintoja. Tai laina voi olla vaihtoehto rahoittamaan esimerkiksi kodin remontointia tai lomamatkaa. 

Oli syy lainan tarpeelle mikä tahansa, lainaa 700 euroa voi hakea ja saada nopealla aikataululla. 

Lainaa tulisi kuitenkin hakea vain, jos sen lyhennys ei aiheuta taloudellisia ongelmia. Ennen lainan hakemista kannattaa tehdä laskelma ja suunnitelma siitä, mikä on omaan talouteen sopiva lyhennettävä kuukausierä. 

700€ lainat – katso kaikki lainatyypit

Ennen lainan hakemista on hyvä ymmärtää eri lainatyyppien ominaisuudet. 700 euron laina ei ole ihan pienimmästä päästä, mutta lukeutuu kuitenkin keskiarvoa selvästi pienempiin luottoihin. Sen hakemiseen on pelkän kertaluonteisen kulutusluoton ohella myös muita vaihtoehtoja.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton laina, joka sopii hyvin 700 euron lainalle, sillä koko lainasumma on heti käytettävissä. Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen, ja lainasummat vaihtelevat yleensä 100 – 60 000 euron välillä.

Kun kulutusluotto on maksettu takaisin, sitä voi hakea uudelleen tarpeen mukaan.

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka muistuttaa luottokorttia enemmän kuin kertaluonteista kulutusluottoa. Joustoluottoa voi nostaa omalle pankkitilille erilliseltä luottotililtä, ja korkoa maksetaan vain käytössä olevasta summasta.

Joustoluotto voi soveltua 700 euron lainalle, jos haluaa joustavuutta lainan nostamisessa ja takaisinmaksussa.

Luottokortti

Luottokortti on digitaalinen tai fyysinen maksukortti, joka perustuu luottokelpoisuusarvioon ja luottorajaan. Luottokortti voi olla fiksu vaihtoehto 700 euron lainalle, sillä sen avulla voi tehdä ostoksia luotolla ja hyödyntää korotonta maksuaikaa, joka vaihtelee yleensä 30-60 päivän välillä.

Lisäksi luottokorttien korot voivat olla edullisempia kuin joissakin muissa lainavaihtoehdoissa. Tällöin luottokortti toimii joustavana maksuvälineenä, joka voi tarjota taloudellista etua 700 euron lainan tarpeessa oleville.

Pankkilaina

Pankkilaina on vakuudellinen laina, joka vaatii vakuuden, säästöjä tai takaajan. Pankkilainaa haetaan yleensä yli 10 000 euron suuruisiin hankintoihin, kuten asuntojen tai autojen ostoon.

Tämän vuoksi pankkilaina ei sovellu 700 euron lainalle, joka on pienempi summa kuin mitä pankkilainoilla yleensä katetaan.

Kuka voi hakea 700 euroa lainaa?

Yleisesti ottaen 700 euron lainaa voi hakea pysyvästi Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tosin jotkut lainantarjoajat vaativat hakijalta vähintää 20-vuoden ikää. Huomaam myös, että 700 euron pienlainaa ei tarjoa läheskään jokainen luotonmyöntäjä.

Lisäksi jotkut lainantarjoajat edellyttävät hakijalta myös vähintään tietyn suuruisia vuosituloja, ja ylipäätään säännöllisiä tuloja. 

Koska vakuudellista lainaa haettaessa hakijalla ei tarvitse olla mitään vakuuksia, on lainanhakijan muuten osoitettava, että pystyy maksamaan lainan takaisin ongelmitta. Vakuudettoman lainan saaminen perustuu siis hakijan arvioituun maksukykyyn.

Myönteinen lainapäätös perustuu aina kokonaisarviointiin. Lainantarjoajat yleensä kysyvät tietoja hakijan työsuhteesta ja sen kestosta, asumismuodosta, siviilisäädystä ja muista olemassa olevista lainoista. 

Pankit ja luotonmyöntäjät tekevät aina riskikartoituksen lainanhakijan tietojen perusteella, minkä perusteella lainan korko ja ehdot muodostuvat. Vaikka hakija täyttäisi kaikki vähimmäiskriteerit, ei lainan saaminen ole koskaan taattua. 

Muista: tarkasta aina todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista

Nimelliskorko, lainan todellinen vuosikorko ja erinäiset maksut voivat tuntua sekavilta. Ennen 700 euron lainan ottamista kannattaa ottaa selvää, mitä eri termeillä tarkoitetaan. 

Nimelliskorko eroaa todellisesta vuosikorosta siinä, että se ei ota huomioon lainan muita kuluja. Nimelliskorko siis kertoo ainostaan lainasummalle kertyvän koron. 

Lainalla voi olla myös muita kuluja, kuten avausmaksu, nostomaksu, tilinhoitomaksu ja laskutusmaksu. Kaikissa lainoissa ei ole kaikkia kuluja, mutta tyypillisesti vähintää yksi. 

Todellinen vuosikorko siis sisältää nimelliskoron lisäksi muuta maksut, ja siten se kertoo lainan kokonaiskustannukset vuositasolla. Sekä EU:n direktiivi että kuluttajansuojalaki velvoittavat kaikkia lainantarjoajia ilmoittamaan todellisen vuosikoron selkeästi lainatarjouksessa. 

Lainan todellinen vuosikorko on se mittari, jonka perusteella lainatarjouksia tulisi verrata toisiinsa. Mitä edullisempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi lainatarjous on. 

Ennen lainan nostamista kannattaa aina laskea lainan kokonaiskustannus todellisen vuosikoron perusteella, ja päättää onko lainatarjous tarpeeksi edullinen. Lisäksi tärkeää on pohtia lainan takaisinmaksuaikataulua ja kuukausierien suuruutta. 

Mitä pidempään lainaa lyhentää, sitä enemmän sen kokonaissumma kasvaa korkojen ja kuukausittaisten maksujen takia. 

Netissä on monia lainalaskureita, joiden avulla lainojen kokonaiskustannuksia on helppo verrata. 

Paras

Sortter logo
Scroll to Top