Lainaa 800 €

Nykyään netissä voi hakea 800 euron lainaa nopealla aikataululla ja eri tarpeisiin. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voi löytää edullisimman vaihtoehdon. 

Liian kallista 800 euron lainaa ei kannata ottaa, vaan korot ja kulut kannattaa verrata huolella. Myös joustoluotto tai luottokortti voi olla rahoitusvaihtoehtona.

Opi lisää eri lainavaihtoehdoista ja hae lainaa 800e!

Vertaa 800 euron lainat

Ferratum logo

Lainaa: 1-4000 €
Laina-aika: 3-54 kk
Korko: 15 % + viitekorko (4%)

 • Joustoluotto nopeasti tilille
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Kallis korko hyvä huomioida

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 22 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Vakituinen asuminen Suomessa

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €.Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma  joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa.

💳VIRTUAALINEN LUOTTOKORTTI MINUUTEISSA

Sweepbank logo

Lainaa: 1-8000 €
Laina-aika: 1-120 kk
Korko: 19 % – 60pvä korotonta

 • Virtuaaliluotttokortti Google ja Apple Pay -tuella
 • Siirrä luotto myös tilillesi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 20 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Jatkuva työsuhde, vähintään säännölliset 1 600 euron kuukausitulot

Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,00% (korkolain mukainen viitekorko 4,00% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 20,75%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,23 €/kk, kulujen osuus 158,82 €, kokonaiskustannus 1 658,82 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Suomen yhdistelylaina logo

Lainaa: 100-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Kilpailuta yhdistelylaina
 • 100 % kotimainen ja turvallinen
 • Samaa yritystä Omalainan kanssa

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hae 800e lainaa heti tilille – 5 helppoa vaihetta

Jos aikomuksesi on hakea vakuudetonta lainaa 800e, kannattaa lainat kilpailuttaa. Lainatarjousten kilpailuttaminen on helppoa lainavertailupalvelun kautta, jolloin yksi lainahakemus lähetetään jopa yli 20 pankille ja muulle luotonmyöntäjälle. 

Kilpailuttamisen kautta saatuja lainatarjouksia kannattaa vertailla, ja siten valita edullisin lainatarjous. Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta eikä velvoita mihinkään. 

Lainan hakeminen netissä käy kätevästi viiden nopean vaiheen kautta: 

 1. Valitse palvelu, jonka kautta haluat hakea lainaa 800 euroa. 
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se. 
 3. Käy läpi saamasi lainatarjoukset ja vertaa niitä. 
 4. Hyväksy itsellesi parhaiten sopiva ja edullisin lainatarjous. 
 5. Lainan saa käyttöön jopa samana päivänä, mutta viimeistään parissa arkipäivässä. 

800 euroa lainaa äkillisten menojen maksamiseen

Yllättäviä tilanteita voi kohdata kuka tahansa, ja joskus rahantarve saattaa ylittää sillä hetkellä käytettävissä olevat varat. Tällaisia tilanteita voivat aiheuttaa esimerkiksi auton rikkoutuminen tai muutokset työsuhteessa.

Tällöin 800 euron laina voi tarjota toimivan ratkaisun, joka tuo joustavuutta talouteen. Lainanhakuprosessi on nopea, ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat saa käyttöön lähes välittömästi.

Ennen lainan hakemista ja hyväksymistä on tärkeää laatia suunnitelma siitä, miten laina maksetaan takaisin ilman, että siitä aiheutuu taloudellisia vaikeuksia. Ennen lainan hakemista on siis varmistettava, että omat rahatilanteen mahdollistaa lainan takaisinmaksun.

800€ lainat – katso kaikki lainatyypit

Lainaa 800 euroa voi hakea eri lainatyyppeillä. Lainatyypeissä on eroja, joista kannattaa olla selvillä ennen lainan hakemista, jotta tietää, mikä vaihtoehto on omaan tilanteeseen sopivin ratkaisu. 

Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka myöntämisen jälkeen koko 800 euron lainasumman saa käyttöön kerralla. 

Kulutusluottoa voi hakea eri tarkoituksia varten. Yleisimpiä ovat erilaisten hankintojen tekeminen, kodin remontti ja lomamatkat. 

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, jossa käyttöön saa luottotilin ja luottorajan.  Joustoluotto muistuttaa käyttöperiaatteeltaan luottokorttia. 

Joustoluottoa voi nostaa luottotililtä omalle pankkitillle tarpeen mukaan luottorajan puitteissa. Voit nostaa esimerkiksi 800 euron summan kerralla tai useampia pienempiä nostoja. Myönnettyä joustoluottoa ei myöskään ole pakko nostaa kokonaan. 

Luottoa palautuu uudelleen nostettavaksi, kun lainaa lyhennetään. Joustoluotto sopii nimensä mukaisesti tilanteisiin, kun lainalta tarvitaan joustoa. 

Luottokortti

Luottokortti on fyysinen tai digitaalinen maksukortti. Moni ei tiedä, että luottokortti on myös laina; luottokorttia käytettäessä ostokset tehdään luottoyhtiön myöntämällä luotolla.

Pankki myöntää luottokortille luottorajan asiakkaan luottokelpoisuusarvion perusteella. Luottokortti voi olla fiksu vaihtoehto, jos tarvitset lyhytaikaisesti 800 euron rahoitusta. Korottoman maksajan ansiosta kulut voivat olla edullisemmat.

Pankkilaina

Pankkilainaa on vakuudellinen laina, jota haetaan pankista ja sen saamiseksi pitää olla jokin vakuus, kuten omistusasunto. 

Pankkilanaa haetaan tyypillisesti isoihin hankintoihn, kuten asunnon ostamiseen. Pankkilainaa myönnetään yleensä yli 10 000 euron suuruisille summille, joten lainaa 800 euroa kannattaa hakea muilla lainatyypeillä. 

Kuka voi hakea 800 euroa lainaa?

Jokainen pankki ja luotonmyöntäjä määrittelee omat kriteerit sille, kuka voi hakea 800 euron vakuudetonta lainaa. Yleisesti ottaen vähimmäisvaatimukset eri toimijoiden kesken ovat pitkälti samat.

Lainanhakiljalta edellytetään yleensä vähintään 18 tai 20 vuoden ikää, pysyvää osoitetta Suomessa ja puhtaita luottitietoja. Lisäksi yleistä on, että hakijalla tulee olla säännölliset kuukausitulot tai vähintään tietyn suuruiset vuositulot. 

Koska vakuudellisen lainan hakemista varten ei tarvita vakuuksia, on hakijan pystyttävä muuten osoittamaan, että pystyy maksamaan lainan takaisin. Pankit ja luotonmyöntäjät tekevät eri tekijöihin perustuvan kokonaisarvioinnin, jonka perusteella lainapäätös tehdään. 

Tulojen määrä ja säännöllisyys ovat keskeisessä asemassa myönteisen lainapäätöksen saamisen kannalta. 800 euron laina on kuitenkin sen verran pieni, että vaatimukset tuloista eivät ole kovin suuret.

Täysaikaisesti töissä käyvän tai eläkeläisen on todennäköisempää saada lainaa kuin työttömän. Tosin työtönkin voi saada lainaa, jos kuukausitulot ovat säännölliset ja hakija pystyy muuten osoittamaan maksukykynsä. 

Myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää riittäväksi katsottua maksukykyä, johon vaikuttaa tulojen lisäksi muun muassa asumismuoto, siviilisääty ja ruokakunnan koko, olemassa olevat lainat ja haettava lainasumma. Myönteinen lainapäätös perustuu siis aina kokonaisarviointiin.

Lainatarjouksen korko ja ehdot perustuvat riskiarviointiin, joka tehdään hakijan tietojen perusteella. Kannattaa huomioida, että vaikka täyttäisi vähimmäisvaatimukset, ei myönteisen lainapäätöksen saaminen ole koskaan varmaa. 

Muista: tarkasta aina todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista

Ennen 800 euron lainan hakemista ja nostamista on kannattaa olla selvillä lainaan liittyvistä kuluista ja termeistä. Pienikin ero luvuissa voi vaikuttaa lainan kokonaissummaan merkittävästi. 

Nimelliskorko eli lainasummasta perittävä korko ei kerro lainan kokonaiskustannuksia. Vaikka nimelliskorko olisi pieni, voi lainan muut maksut nostaa kokonaissummaa tuntuvasti. 

Sekä lainoja verrattaessa että ennen lainan nostamista olennaista on kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Lainan vuosikorko kertoo, mikä on lainan kokonaiskustannus vuositasolla. 

Todellinen vuosikorko ottaa nimelliskoron lisäksi huomioon lainan mahdolliset muut kulut, joita ovat esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitomaksu, nostopalkkiot ja muut käsittelykulut. 

Kannaatta myös huomioida lainan takaisinmaksuaika ja lyhennettävien erien suuruus, sillä myös ne vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä kauemmin lainaa lyhentää, sitä enemmän sille ehtii kertyä korkoa ja maksuja. 

Todellinen vuosikorko on luotettava tapa vertailla lainoja. Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi laina on.

Paras

Sortter logo
Scroll to Top