Lainaa 900 €

Pienehkö 900 euron laina voi olla toimiva ratkaisu yllättävien menojen maksamiseen. Lainoja on eri tyyppejä, joista voi valita omaan tilanteeseen parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Lainan hakeminen netissä on helppo prosessi. Lainapäätöksen saa saman tien, ja myöntävän päätöksen jälkeen lainasumman saa käyttöön nopeasti. 

Älä kuitenkaan suotta sitoudu liian kalliisiin ja huonoihin lainaehtoihin korkeine kuluineen. Sen sijaan vertaa ja kilpailuta lainat ja hae sinulle sopivaa lainaa 900e!

Vertaa 900 euron lainat

Ferratum logo

Lainaa: 1-4000 €
Laina-aika: 3-54 kk
Korko: 15 % + viitekorko (4%)

 • Joustoluotto nopeasti tilille
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Kallis korko hyvä huomioida

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 22 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Vakituinen asuminen Suomessa

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €.Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma  joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa.

💳VIRTUAALINEN LUOTTOKORTTI MINUUTEISSA

Sweepbank logo

Lainaa: 1-8000 €
Laina-aika: 1-120 kk
Korko: 19 % – 60pvä korotonta

 • Virtuaaliluotttokortti Google ja Apple Pay -tuella
 • Siirrä luotto myös tilillesi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 20 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Jatkuva työsuhde, vähintään säännölliset 1 600 euron kuukausitulot

Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,00% (korkolain mukainen viitekorko 4,00% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 20,75%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,23 €/kk, kulujen osuus 158,82 €, kokonaiskustannus 1 658,82 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Suomen yhdistelylaina logo

Lainaa: 100-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Kilpailuta yhdistelylaina
 • 100 % kotimainen ja turvallinen
 • Samaa yritystä Omalainan kanssa

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hae 900e lainaa heti tilille – 5 helppoa vaihetta

Lainan kilpailuttaminen on aina järkevää, lainan suuruudesta riippumatta. Vaikka 900 euron laina on pieni, on eri luotonmyöntäjissä paljon eroja korkojen, kulujen, lisäpalveluiden ja nopeuden osalta. Kilpailuttaminen onnistuu netissä lainavertailupalvelun kautta. 

Jokainen pankki ja luotonmyöntäjä tarjoaa lainalle eri korkoa ja maksuja. Koska lainatarjouksissa voi olla huomattavia eroja, voi kilpailuttamisen avulla löytää edullisimman lainatarjouksen. 

Lainan kilpailuttaminen ei maksa mitään eikä se myöskään velvoita hakemaan lainaa. Voit myös etukäteen päättää, mitä olet valmis maksamaan korkoa 900 euron lainasta, ja tarkistaa tarjoukset ilman sitoumuksia.

Koko prosessi lainan hakemisesta lainan saamiseen tilille onnistuu kätevästi netissä vain viiden vaiheen kautta. 

 1. Valitse lainapalvelu, jonka kautta haet lainaa. 
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se.
 3. Käy läpi saamasi lainatarjoukset ja vertaa niitä. 
 4. Valitse paras lainatarjous ja hyväksy se. 
 5. Saat lainan tilille jopa samana päivänä, mutta viimeistään parissa arikipäivässä. 

900 euroa lainaa äkillisten menojen maksamiseen

Vakuudetonta lainaa 900 euroa voi hakea ja saada nopeasti, joten siitä voi olla apua tilanteessa, kun edessä on yllättäviä menoja. Joskus joko tulot voivat yllättäen pudota tai vastaan tulee ennakoimattomia menoja. 

Lainaa voi tietenkin hakea myös ennalta tiedossa olevaa tarvetta, kuten remonttia tai lomamatkaa, varten. 

Oli syy lainan tarpeelle mikä tahansa, voi se olla nopea ratkaisu, kun käyttöön tarvitsisi saada ylimääräistä. 

Vaikka lainan hakeminen netissä on vaivatonta ja nopeaa, ei sitä kuitenkaan kannata hakea päähänpistosta. Ennen lainan hakemista ja nostamista on hyvä tehdä laskelma sen takaisinmaksamisesta, jotta lainasta ei aiheudu ongelmia. 

900€ lainat – katso kaikki lainatyypit

Markkinoilla on erilaisia lainatyyppejä, joista kannattaa ottaa selvää ennen lainan hakemista. Kun tiedät, mikä lainantarpeesi on ja ymmärrät lainatyyppien erot, voit hakea omaan tilanteeseesi parhaiten sopivaa vaihtoehtoa. 

900 euron laina on sen verran pieni, että kulutusluotossa sen korko on usein lähellä lain määrittelemää 20 %:n korkokattoa. Myös muihin vaihtoehtoihin kannattaa siis tutustua.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on keratluonteinen vakuudeton laina. Kulutusluotto voi hakea niin pieniin kuin suuriin hankintoihin. 900 euron kulutusluotto on nopea hakea nettilainana.

Kulutusluottoa myönnetään lainantarjoajasta riippuen 100-60 000 euron välillä. Kulutusluottoa voi hakea eri tarkoituksia varten – yleisiä ovat auton osto, lomamatka ja arjen hankinnat. 

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka muistuttaa toimintaperiaatteeltaan luottokorttia. Myönnetyn joustoluoton saa erilliselle luottotilille, josta sitä voi nostaa tarpeen mukaan omalle pankkitilille. 

Joustoluottoa voi nostaa luottorajan puitteissa sen verran ja silloin kun haluaa. Joustoluotto sopiikin hyvin tilanteisiin, jolloin tarvitset esimerkiksi 900 euroa lainaa, mutta haluat nostaa sen osissa. Usein luottoraja voi olla jopa 4000 euroa, mutta voit nostaa siitä käyttöösi vain tarvitun osan.

Joustoluotto on jatkuva luottosopimus, eli lainaa ei tarvitse hakea uudelleen, kun se on käytetty, vaan luottoa palautuu tilille sitä mukaa, kun lainaa lyhennetään.

Luottokortti

Luottokortti on fyysinen tai digitaalinen maksukortti, jolla voi tehdä ostoksia. Moni ei tule ajatelleeksi, että myös luottokortti on laina; luottokortilla ostokset maksetaan luottoyhtiön myöntämällä luotolla. 

900 euron lainan sijaan voi olla fiksua harkita myös luottokorttia. Saat usein korotonta maksuaikaa ja monia muita etuja, jolloin rahoittaminen luottokortilla voi olla fiksumpaa.

Luottokortilla on aina henkilökohtainen luottoraja. Se määräytyy pankin tekemän luottokelpoisuusarvion perusteella. 

Pankkilaina

Muista aiemmin esitellyistä lainatyypeistä poiketen pankkilaina on vakuudellinen laina, eli sen saamiseksi vaaditaan vakuus, kuten omistusasunto, tai takaaja. 

Pankkilainaa myönnetään yleensä 10 000 euroa suuremmille summille, ja pankkilainaa käytetään pääasiassa isojen hankintojen, kuten asunnon ostoon. 900 euron lainaan pankkilaina ei yleisesti ole niin fiksu vaihtoehto.

Kuka voi hakea 900 euroa lainaa?

Jokaisella pankilla ja luotonmyöntäjällä on omat kriteerinsä sille, kuka voi hakea 900 euroa lainaa ja kenelle lainaa myönnetään. Tosin eri toimijoiden asettamat vähimmäisvaatimukset lainan hakemiselle ovat pitkälti samat. 

Useimmiten vähimmäisvaatimuksia ovat:

 • Vähintään 18-vuoden ikä. Jotkut lainantarjoajat vaativat 20-vuoden ikää. 
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot 

Joissain tapauksissa lainaa voidaan myöntää myös työttömälle, jos tulot ovat säännölliset ja maksukyky katsotaan riittäväksi. 

Luotonmyöntäjien kannalta halkijan maksukyky onkin kaikkein tärkein asia. Koska vakuudettoman lainan saamiseen ei tarvita vakuuksia, on lainanhakijan muuten osoitettava, että lainan lyhentäminen onnistuu ongelmitta.

Myönteisen lainapäätöksen saaminen perustuu lainantarjoajan tekemään kokonaisarviointiin. Pankit ja luotonmyöntäjät haluavat tietää hakijan työsuhteesta, asumismuodosta, siviilisäädystä ja ruokakunnan koosta sekä olemassa olevista lainoista. 

Vaikka vähimmäisvaatimukset täyttyisivät, ei lainatarjouksen saaminen ole koskaan varmaa. Syynä kieltävään lainapäätökseen voi olla esimerkiksi liika velka suhteessa tuloihin tai puutteelliset tiedot hakemuksessa. 

Lainaa 900e voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä yleensä nostaa mahdollisuuksia saada myönteinen lainapäätös. Lainantarjoajan kannalta kaksi lainasta vastuussa olevaa henkilöä on varmempi takuus lainan takaisinmaksulle.

Muista: tarkasta aina todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista

Ennen lainan hakemista ja nostamista on tärkeää, että lainaan liittyvät termit ja kulut ovat selviä ja lainan kokonaiskustannus tiedossa. 

Lainan nimelliskorko on lainasumman korko. Pieni nimelliskorko voi antaa kuvan, että laina on edullinen, mutta sen lisäksi on aina tarkasteltava myös lainan muita maksuja ja kuluja, jotka kasvattavat lainan kokonaiskoustannuksia. 

Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset vuositasolla: siihen kuuluu niin nimelliskorko kuin myös muut lainan kulut. 

Muita kuluja voi olla muun muassa avausmaksu, tilinhoitomaksu, nostopalkkiot ja laskutuspalkkiot. Lainassa harvoin on kaikkia edellämainittuja maksuja, mutta on usein vähintään yksi. 

Todellista vuosikorkoa tarkasteltaessa kannattaa huomioida myös laina-aika ja maksettavien erien suuruus. Mitä pidempään lainaa maksetaan, sitä suuremmiksi sen kokonaiskustannusket nousevat. 

Lainan todellisen vuosikoron perusteella lainoja on helppo verrata toisiinsa. Todellista vuosikorkoa verratessa selviää, mikä lainatarjouksista on edullisin. 

Lain mukaan lainantarjoajien on ilmoitettava todellinen vuosikorko selkeästi lainatarjouksen yhetydessä. Kun vertaat 900e lainoja, ota kaikki kulut huomioon.

Paras

Sortter logo
Scroll to Top