Avoimet työpaikat

Lainojen-kilpailutus.fi etsii uusia sisällöntuottajia ja digimarkkinoinnin osaajia monipuolisiin työtehtäviin. Haemme ensisijaisesti kevytyrittäjiä tai yrittäjiä, jotka voivat laskuttaa tekemästään työstä itse tai laskutuspalvelun kautta.

Katso tämän hetken vapaat työhaut tai lähetä oma vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan osoitteeseen info@lainojen-kilpailutus.fi

Osa-aikainen SEO-sisällöntuottaja

SEO-sisällöntuottajana työsi koostuu hakukoneoptimoitujen artikkeleiden ja tekstien kirjoittamisesta. Haemme sisällöntuottajia jatkuvasti sekä Lainojen-kilpailutus.fihin että monille kumppanisivustoillemme.

Työsi koostuu hakukoneoptimoitujen tekstien tuottamisesta esimerkiksi rahoitusaiheista. Omistamme sisältösivustoja useasta eri kategoriasta, joten voit usein valita sinulle sopivia aiheita kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Työsi on pitkälti tarkoista aikatauluista vapaata etätyötä, mutta odotamme sinulta kykyä aikatauluttaa itse omaa tekemistäsi täsmällisesti.

Edellytämme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta hakukoneoptimoidun sisällön tuottamisesta
  • Erinomaista kirjoitustaitoa
  • Täsmällisyyttä ja kykyä aikatauluttaa itse omaa tekemistä
  • Tuntemusta rahoitusalalta ja/tai kykyä omaksua ja kirjoittaa uusista aiheista

Plussana pidämme:

  • WordPressin ja erilaisten hakukoneoptimointityökalujen (Ahrefs, Google Search Console) tuntemusta
  • Soveltuvaa koulutusta (ratkaisevaa meille on kuitenkin työn laatu)

Palkkaus:

Maksamme ensisijaisesti tuotetusta sisällöstä sanamäärän ja sanahinnan mukaan. Päätät itse, kuinka paljon pystyt tuottamaan sisältöä ja miten hinnoittelet oman työsi. Olemme valmiita maksamaan rehdin korvauksen, mutta sanahinnan on pohjauduttava omaan työnlaatuusi ja kokemukseesi.

Edellytämme mahdollisuutta laskuttaa tekemääsi työtä laskutuspalvelun tai yrityksen kautta. Tällä hetkellä emme etsi työntekijöitä vakituiseen palkkatyösuhteeseen.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi referensseineen osoitteeseen: info@lainojen-kilpailutus.fi

Vapaa haku

Emmekö vielä tiedä tarvitsevamme sinua? Voit aina lähettää meille myös vapaamuotoisen työhakemuksen, sillä oikealle henkilölle voi aina löytyä työtä.

Scroll to Top