Limiitti.fi laina: kokemuksia ja tärkeää tietoa

Limiitti.fi on suomalainen lainoja tarjoava sivusto, jonka avulla saat tililimiittiä jopa 2000 euroa. Joustava tililuotto on ikään kuin luottokortti, joka toimii kuitenkin täysin sähköisesti. Lue tästä artikkelista aidot kokemukset Limiitti.fi lainasta. Selvitimme faktat sinun puolestasi ja esittelemmekin tässä postauksessa kaiken sen, mitä sinun tulee tietää ennen lainan hakemista!

Limiitti.fi kokemuksia
 • Joustoluotto 2000 € asti
 • Osa Saldo-konsernia
 • Ei kilpailutusta, aina 19,9 % korko
Lainasumma300 – 2 000 €
Takaisinmaksuaika3-30kk
Korkorajat19,9 %
Ikäraja18 vuotta

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 29,6 %. Laskelmassa huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 720,54 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 143,38 euroa kuukaudessa.

⚠️ Huom! Limiitti.fi on kallis joustoluotto, jonka korko on vakiona 19,9 %. Emme suosittele näin kallista lainaa, vaan laina kannattaa mieluummin kilpailuttaa.

💡Harkitse kalliin lainan sijaan kilpailutusta

Kalliin lainapalvelun sijaan on yleensä fiksumpaa hakea lainaa kilpailutuksen kautta. Lainan kilpailutuksen avulla voit hakea haluamallesi lainalle useita lainatarjouksia eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Näin saatat saada lainaa edullisemmin ja paremmin ehdoin.

Minkälaisia lainoja Limiitti.fi myöntää?

Limiitti.fi myöntää joustoluottoa eli tililimiittiä 2000 euroon saakka. Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että sinulle tehdään oma limiittitili, josta voit nostaa rahaa käyttöösi sen mukaan kuin sitä tarvitset. Laina on koko ajan voimassa eli mikäli käytät vaikkapa koko 2000 euroa ja maksat sen pois, voit nostaa sen käyttöösi uudelleen ja uudelleen.

 Limiitti.fi on siis ikään kuin luottokortti, joka ei ole kuitenkaan fyysinen kortti vaan rahaa, jonka voit hyödyntää esimerkiksi laskujen maksuun tai mihin sinulla ikinä onkaan tarve. Limiitti.fi laina on vakuudeton eli et tarvitse takaajaa tai vakuuksia vaan laina myönnetään maksukykyarvion mukaan.

 Limiitti.fi tarjoamia lainamahdollisuuksia ovat:

 • Limiittiluotto
 • Kulutusluotto
 • Joustoluotto
 • Vakuudeton luotto

Kuka voi saada lainaa Limiitti.fi:ltä? Yleiset lainavaatimukset

Limiitti.fi lainat myöntää Tact Finance Oy, jolla on täysi valta päättää siitä, kenelle lainaa myönnetään. Yritys tekeekin aina arvion tilannekohtaisesti perustaen päätöksen muun muassa tulotasolle ja tulojen säännöllisyydelle.

On kuitenkin tiettyjä tekijöitä, jotka estävät lainan saamisen kokonaan. Näitä ovat muun muassa luottotiedottomuus tai se, että ei asu Suomessa tai ole täysi-ikäinen.

Perusvaatimukset Limiitti.fi lainan saamiseen ovat:

 • Täysi-ikäisyys
 • Puhtaat luottotiedot
 • Asuinpaikka Suomessa
 • Säännölliset tulot, kuten eläke tai palkka

Mikäli nämä ehdot täyttyvät, on Limiitti.fi lainan saaminen täysin mahdollista ja lainaa kannattaa hakea. Hakemuksen jättäminen ei vielä sido mihinkään ja saatu tarjous kannattaa vertailla muiden mahdollisten tarjousten kanssa ennen lainan ottamista. Joustoluotto ei vakuudettomana lainana ole ikinä edullisin vaihtoehto, mutta nimensä mukaan äärimmäisen joustava.

Kokemuksia Limiitti.fi:stä

Limiitti.fi eli SaldoLimiitti on toiminut jo vuodesta 2006, joten siihen liittyen löytyy paljon suomalaisten kokemuksia. Kyseessä on kotimainen lainantarjoaja, joten keskityimme etsimään ennen kaikkea suomalaisten mielipiteitä ja aitoja asiakaskokemuksia Limiitti.fi palveluun liittyen.

Yleiskuva ja kokemukset palvelusta ovat hyviä. Se on saanut hyvät arviot eli jopa 4,3 pistettä viidestä. Sen sivuston ulkoasu ja käytettävyys, sekä asiakaspalvelun laatu saavat paljon kiitosta. Asiakaspalvelun maksullisuus on puolestaan huono asia ja saa moitteita.

Risuja tulee ennen kaikkea lainaehdoista ja lainan korosta ja kuluista. Vaikka lainan nimelliskorko on korkokaton alla, tulee lisämaksuista mukavasti lisää maksettavaa todelliseen vuosikorkoon. Yleisesti ottaen Limiitti.fi palvelua ja lainaa pidetään kuitenkin luotettavana, sillä se on toiminut pitkään alalla ja on täysin suomalainen.

Suomalaiset pitävät myös siitä, kuinka Limiitti.fi laina on käytettävissä koko ajan ja jatkuvasti siitä asti kun se on myönnetty. Myös hakemuksen tekeminen ja käsittely ovat nopeita ja luotto ei maksa mitään silloin, kun sitä ei käytä.

Yleiskuva on siis se, että kyseessä on hyvä ja moderni lainapalvelu pitkällä kokemuksella ja hyvällä paikallistuntemuksella. Huono puoli Limiitti.fissä on sen varsin kallis korko, joka on kaikille sama: 19,9 %. Todellinen vuosikorko nousee tästä nimelliskorosta vielä korkeammaksi.

Limiitti.fi ja SaldoLimiitti ovat sama asia

Limiitti.fi tunnetaan myös nimellä SaldoLimiitti, sillä vuoteen 2019 käytössä ollut Limiitti.fi sulautui osaksi Saldoa. Saldo on pitkään Suomessa toiminut rahoitusalan yritys, joka on puolestaan osa Tact Finance Oy:ta. Brändiuudistuksen myötä Limiitti.fi lainaa alettiin siis tarjota Saldon nimissä, mutta mikään ei varsinaisesti muuttunut.

Netin kokemuksia lukiessa kannattaakin olla tarkkana, sillä osa ihmisistä sekoittaa Limiitti.fi palvelun joihinkin muihin samantyyppisiin palveluihin. Sillä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä esimerkiksi 50% korolla lainaa myöntävän vakuudettomia luottoja tarjoavan palvelun kanssa. Kommentteja kannattaakin lukea kriittisesti.

Limiitti.fi on myöntänyt aiemmin pikavippejä tekstiviestillä kuten suurin osa muistakin 2000-luvun alun yrityksistä. Nykyään se ei kuitenkaan enää onnistu, sillä lainaa saa vain tunnistautuneena ja sitä myönnetään ainoastaan riskiarvion perusteella. Voitkin olla varma, että Limiitti.fi on sitoutunut noudattamaan vastuullisen lainan antamisen periaatteita, eikä myönnä lainaa esimerkiksi luottotiedottomalle tai muutenkaan öiseen aikaan.

Mikä yritys vaikuttaa Limiitti.fi:n taustalla?

Limiitti.fi palvelun omistaa Tact Finance Oy. Yrityksen y-tunnus on 3246454-7  ja se on rekisteröity vuonna 2022. Yritys on kuitenkin todellisuudessa vanhempi, sillä se syntyi Saldo Finance Oyj:n jakautuessa kahdeksi. Tact oli aiemmin Saldo Financen aputoiminimi ja Tact Financen varsinainen historia ulottuu vuoteen 2006 saakka.

Tact Finance Oy on turkulainen yritys, joka toimii muun luotonannon päätoimialalla. Sen omistamia aputoiminimiä ovat vippi24, vippi, vipster, joustolasku ja Limiitti Finance. Limiitti.fi on yksi Tactin tuotteista. Tact Finance Oy on omalta osaltaan osa Tact Groupia, joka on suurempi kansainvälinen konserni. Se toimii niin ikää luotonannon ja rahoitusalan toimialoilla.

Limiitti.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Limiitti-fi kuuluu Tact Finance Oy:lle, joten sen asiakaspalvelusta vastaa niin ikään Tact Finance. Asiakaspalvelu toimii suomeksi ja se vastaa arkisin 7-19 ja lauantaisin 10-18. Sunnuntaisin asiakaspalvelu on suljettu. Asiakaspalveluun saa nopeiten yhteyden soittamalla maksulliseen numeroon. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Jonotus menee paikallisverkkomaksun hinnalla.

Lisäksi yhteyttä voi ottaa lähettämällä sähköpostia. Sähköposteihin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Varsinaista käyntiosoitetta ei ole, eikä käynnille ole tarvettakaan, sillä koko lainanhakuprosessi onnistuu yrityksen nettisivulla.

Limiitti.fi -palvelun yhteystiedot ovat:

 • Puhelinnumero: 06000 55000
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@tactfinance.fi
 • Osoite: Juhana Herttuan puistokatu 3 20200 Turku

Usein kysytyt kysymykset

Onko Limiitti.fi luotettava lainapalvelu?

Limiitti.fi on luotettava lainapalvelu, sillä sen omistaa suomalainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuosikausia. Limiitti.fi on osa Saldo-konsernia. Huonona puolena tässä joustoluotossa on sen kallis korko, jonka takia palvelu ei sovi monille.

Kuka voi saada Limiitti.fi joustoluoton?

Limiitti.fi joustoluoton voi saada Suomessa asuva täysi-ikäinen ihminen, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Joustoluoton saamiseksi ei vaadita mitään tiettyä tulotasoa, mutta tulojen tulee olla säännöllisiä ja niiden suuruus vaikuttaa siihen, kuinka suuri limiitti ja millä ehdoilla henkilölle myönnetään.

Mikä on Limiitti.fi lainan korko?

Limiitti.fi lainan korko on 19,90 % eli alle valtion määräämän 20% korkokaton. Lisäksi nimelliskoron päälle tulee maksettavaksi lainanhoitokulu, joka on 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna. Avausmaksua ei ole ja lainan kokonaiskustannukset riippuvat siitä kuinka suuri laina on ja millaisella takaisinmaksuajalla se on otettu.

Miten Limiitti.fi lainaa saa?

Limiitti.fi lainaa saa tekemällä lainahakemuksen Limiitti.fi -sivustolla. Sinun tulee valita haluamasi luoton suuruus ja lisäksi antaa perustietosi, kuten puhelinnumero ja henkilötunnus. Tietoja käytetään muun muassa luottotietojen tarkistamiseen. Mikäli kaikki on kunnossa, saat lainan tilillesi nopeastikin. Usein lainan voi nostaa jo saman päivän aikana.

Scroll to Top