Monefit laina: Lue kokemuksia ja selvitä faktat ennen lainan hakemista

Monefit on rahoituspalvelu, joka tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja suomalaisille ja kansainvälisille asiakkailleen. Monefitiltä saat konsernin omia lainatuotteita, kuten joustoluoton, jonka avulla saat joustoa arkeesi. Lue kuitenkin kokemuksia Monefitistä ja kaikki faktat ennen lainan hakemista täältä.

Monefit kokemuksia
 • Joustoluotto 10 000 € asti
 • Osa Creditstar-konsernia
 • Kallis maksimikorko
Lainasumma100 – 10 000 €
Takaisinmaksuaika1-180kk
Korkorajat9,9 – 20 %
Ikäraja18 vuotta

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko 1.000 euron luotolle 26.55 %. Laskelmassa huomioitu nimelliskorko 20,0 %, lainanhoitokulu 6 euroa kuukaudessa (0.01% päivässä 2.000 euron luottorajasta). Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 1.168,79 euroa, kun luotto maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana.

⚠️ Huom! Monefit on kallis joustoluotto, jonka korko ei ole kilpailutettu. Emme suosittele näin kallista lainaa, vaan laina kannattaa mieluummin kilpailuttaa.

💡Harkitse kalliin lainan sijaan kilpailutusta

Kalliin lainapalvelun sijaan on yleensä fiksumpaa hakea lainaa kilpailutuksen kautta. Lainan kilpailutuksen avulla voit hakea haluamallesi lainalle useita lainatarjouksia eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Näin saatat saada lainaa edullisemmin ja paremmin ehdoin.

Minkälaisia lainoja Monefit myöntää?

Monefitin ensisijainen lainatuote on niin sanottu jatkuva luotto eli käytännössä joustoluotto. Se tarjoaa 1000 – 10 000 euroa lainaa, joka on nostettavissa pankkitilille silloin kun sille on suurin tarve. Käytännössä kyseessä on siis tililimiitti, joka ei maksa mitään, mikäli rahaa ei nosta sieltä käyttöön.

Monefit luottotili haetaan käyttöön Monefitin sivustolta. Kun lainahakemus on käsitelty ja hyväksytty, näet käytössä olevan luoton omalla profiilillasi. Käytännössä kyseessä on ikään kuin mobiililuottokortti, sillä voit aktivoida lainan ja saat näin ylimääräistä rahaa käyttöön juuri silloin, kun sille on suurin tarve.

Luottotililtä ei ole pakko nostaa rahaa, mutta sen jälkeen kun olet huomannut tarvitsevasi lisärahoitusta, on raha pankkitililläsi jopa 15 minuutissa. Koko lainasummaa ei tarvitse ikinä nostaa kerralla. Monefit tarjoaa myös niin sanotun Premium-paketin, joka tarjoaa paremman asiakaspalvelun ja maksuvapaita kuukausia.

Lisäksi Monefitillä on toinen lainatuote, joka on niin sanottu Monefit Split. Se on kertaluottoinen vakuudeton laina eli laina, jota haetaan tietty summa tietyllä maksuajalla. Laina tulee nostaa kerralla ja maksaa maksusuunnitelman mukaisesti. Monefit Splitiä ei voi kuitenkaan hyödyntää mikäli käyttää saman yrityksen luottotiliä.

Monefitin lainatarjonta on varsin kattavaa, sillä tarjolla ovat muun muassa:

 • Pikalaina
 • Pienlaina
 • Kulutusluotto
 • Vakuudeton laina
 • Joustoluotto
 • Remonttilaina
 • Venelaina
 • Autolaina
 • Matkalaina

Kuka voi saada lainaa Monefitiltä? Yleiset lainavaatimukset

Monefitin lainahakemuksen voi jättää käytännössä kuka vain, mutta tietyt perusvaatimukset tulee täyttyä, jotta hakemuksen hyväksyntää voidaan edes harkita. Ne eivät ole kuitenkaan erityisen tiukkoja ja tulevat pitkälti Suomen laista.

Perusvaatimukset Monefitin lainan saamiseen ovat

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen henkilötunnus
 • Säännölliset tulot, kuten eläke tai palkka
 • Pankkitilin omistaminen

Monefit käy kaikki lainahakemukset läpi ja tarkistukseen kuuluu muun muassa luottotietojen tarkistus. Käytännössä prosessi on kuitenkin pitkälti automatisoitu, eikä Monefit ikinä kysy esimerkiksi syytä lainan hakemiselle. Se myöntää lainat oman riskiarvionsa perusteella ja näin ollen esimerkiksi tuloilla on vaikutusta siihen kuinka suuren limiitin voit saada. Luottotarjousten hintaan eli käytännössä korkoon vaikuttaa niin ikää riskiarvio.

Monefit ottaa nämä seikat huomioon hakuvaiheessa ja sinun tulee hakea Monefit lainaa vain kerran. Tämän jälkeen tililimiitti on aina käytössäsi ja voit nostaa sen puitteissa rahaa omasta digitaalisesta lompakostasi aina kun sille on tarve.

Kokemuksia Monefitistä

Monefit on kansainvälinen brändi ja osa suurempaa konsernia. Näin ollen siihen liittyen voi löytää paitsi suomalaisten, myös ulkomaalaisten asiakkaiden oikeita kokemuksia. Yleisesti ottaen kokemukset ovat positiivisia, sillä yritykseltä on saanut lainaa tilille saman päivän aikana ja asiakaspalvelukokemukset ovat olleet ennen kaikkea hyviä.

Joitain negatiivisia kokemuksia on kirjoitettu liittyen siihen, kuinka lainahakemus on hylätty tai vastausta siihen ei ole ikinä tullut. Emme voi kuitenkaan tietää tarkempia syitä näiden taustalla, sillä yritys ei ole luonnollisestikaan kommentoinut yksittäisiin asiakkuuksiin liittyviä kysymyksiä.

Suomalaiset pitävät Monefitistä vaikka kokemuksia ei kovin paljoa löydykään. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että brändi on yhä edelleen melko tuntematon Suomessa ja jää osittain kilpailijoidensa varjoon. Monefitin Premium-palvelu ei saa kovin hyviä arvosteluja ja Monefit Splitiä kommentoidaan vaikeasti saatavaksi, mutta muuten yrityksen lainatuotteet mainitaan hyvänä vaihtoehtona saada lainaa.

Monefit mainostaa omaa Premium-lisäpalvelua lisähintaan

Monefit tarjoaa niin sanotun Premium-paketin, jonka saa käyttöönsä 4,17 % kuukausittaisella lisämaksulla. Lisämaksu lasketaan lainasummasta eli esimerkiksi 1000 euron lyhentämättömästä lainasta se on 41,7 €. Premium-ominaisuudessa on 12kk määräaikaisuus ja sen jälkeen se on toistaiseksi voimassa oleva.

Kyseessä on lisämaksullinen palvelu, jonka avulla voi saada joustoa maksamiseen. Palvelun avulla voi saada jopa neljä kuukautta maksuvapaata erikseen määritellyissä hankalissa taloudellisissa tilanteissa.

Lisäksi Premium-asiakas saa lisäksi niin sanottua pikapalvelua eli asiakaspalvelua aina viimeistään 12 tunnin kuluessa yhteydenotosta. Näin ollen mahdolliset ongelmatilanteet ratkeavat nopeasti ja asiakas voi tuntea olevansa turvassa myös silloin, kun taloustilanne heikentyy yllättäen tai jotain muuta odottamatonta tapahtuu.

Huomaa, että Premium-lisäpaketti voi nostaa Monefitin lainan kokonaiskustannukset todella korkeiksi. Moni isompi pankki tarjoaa lyhennysvapaata ilman lisämaksujakin.

Mikä yritys vaikuttaa Monefitin taustalla?

Monefitin omistaa Creditstar Finland Oy, jonka toimialaa on muu luotonanto. Yritykjsen virallinen osoite on Helsingissä ja se on perustettu alun perin vuonna 2009. Kyseessä on siis melko pitkäikäinen fintech-alan yritys Suomessa. Yritys omistaa Monefitlin lisäksi myös creditstar.fi sivuston joten sen sivustojen pääasiallinen tuote ovat joustoluotot.

Creditstar Finland on osa kansainvälistä Credistar Groupia, joka on tarjonnut rahoitusteknologian palveluita vuodesta 2006. Yrityksen päätoimipaikka on Viro, mutta se operoi ja tarjoaa lainoja kahdeksassa eri maassa. Kyseessä onkin varsin laajalle levinnyt, mutta Suomessa vielä tuntemattomampi lainabrändi.

Monefit asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Monefit tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua, sillä kyseessä on suomalainen, kansainväliseen konserniin kuuluva yritys. Creditstar Finland Oy:n aukioloajat ovat arkisin 9-18. Yrityksen asiakaspalvelu on suljettu viikonloppuisin. Lainaa voi kuitenkin hakea myös viikonloppuisin ja arkisin laajennetuilla aukioloajoilla, sillä lainahakemukset käsitellään muualla.

Monefitin suomalaiset yhteystiedot ovat:

 • Puhelinnumero: +358 9 424 577 62
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@monefit.fi
 • Osoite: c/o Mannerheimintie 12 B, 5. krs, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset Monefitistä

Saanko Monefitistä lainaa?

Voit saada Monefitistä lainaa mikäli täytät sivuston asettamat ehdot lainan saamiselle. Näitä ovat muun muassa puhtaat luottotiedot, suomalainen henkilötunnus ja vähintään 18 vuoden ikä. Lisäksi lainan saamiseen vaikuttaa maksukykyarvio, joten näiden ehtojen täyttäminen ei tarkoita sitä, että saisit automaattisesti luottoa vaan hakemukset käsitellään aina tilannekohtaisesti.

Kuinka nopeasti Monefit laina tulee tilille?

Monefit lainan siirtyminen kestää hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen noin 15 minuuttia. Luottohakemuksia ei kuitenkaan käsitellä ympäri vuorokauden vaan ainoastaan Monefitin aukioloaikoina eli joka päivä 9-21. Mikäli sinulla on jo joustoluotto, voit nostaa rahaa käyttöön milloin vain.

Onko Monefit turvallinen palvelu?

Monefit on turvallinen palvelu, sillä se on osa tunnettua kansainvälistä fintech-organisaatiota nimeltään Creditstar Group. Monefit tunnistaa kaikki asiakkaansa pankkitunnusten avulla ja on lisäksi sitoutunut noudattamaan vastuullisen luotonannon periaatteita. Huonona puolena Monefitissä on kuitenkin varsin kallis korko.

Mistä voin saada 10 000 euroa lainaa?

Voit saada 10 000 euroa lainaa Monefitiltä joko Monefit Split kertalainana tai joustotilin muodossa. Joustotiliä voi hakea vaikka et tarvitsisikaan lainaa juuri nyt. Näin voit nostaa sitä käyttöösi juuri silloin kun sille on suurin tarve. Suosittelemme aina kilpailuttamaan lainan koron usean palvelun kesken.

Voinko maksaa Monefit lainan takaisin etuajassa?

Monefit lainassa on se hyvä puoli, että mikäli et käytä sinulle myönnettyä joustoluottoa, ei Monefitin käytöstä synny sinulle mitään kuluja. Näin ollen sinun ei tarvitse myöskään maksaa mitään takaisin. Mikäli sinulla on kuitenkin maksettavaa ja haluat maksaa summan takaisin etukäteen, veloittaa Monefit siitä erillisen maksun. Mikäli sinulla taas on maksuvaikeuksia, kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun hyvissä ajoin.

Scroll to Top