Rahoitu.fi: kokemuksia ja kaikki faktat

Rahoitu.fi on lainanvälittäjä, joka lähettää hakemuksen yli 25 yhteistyökumppanilleen. Palvelun kautta voi hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 € asti. Tutustuimme tarkemmin Rahoitu-palveluun ja sitä käyttäneiden asiakkaiden kokemuksiin.

Rahoitu.fi kokemuksia
Rahoitu.fi logo
  • Lainaa 1000 – 60 000 €
  • Monia luotettavia pankkeja kilpailutuksessa
  • Todella helppo lainahakemus
Lainasumma1000 – 60 000 €
Takaisinmaksuaika1-15 vuotta
Korkorajat4,5-20 %
Ikäraja20 vuotta

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Minkälaisia lainoja Rahoitu.fi myöntää?

Rahoitu ei itse myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälittäjänä. Rahoitu.fi -palvelua käyttämällä on mahdollista tavoittaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia vain yhden hakemuksen välityksellä.

Rahoitu.fi:n kautta voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 € asti, joten se sopii myös esimerkiksi kesämökin oston rahoittamiseen tai suurempaan remontointiin. Lainojen käyttötarkoitusta ei ole erikseen rajoitettu, joten lainaa voi hakea näiden lisäksi muun muassa auton tai veneen oston rahoitukseen, lomamatkaa varten, arjen kulutukseen tai pienempien lainojen yhdistelyä varten. 

Tutustu alla Rahoitu.fi:n kautta haettavaan vakuudettomaan lainaan.

Vakuudeton laina

  • 1000–60 000 €
  • Lainan korkoprosentti 4,5–20 %
  • Laina-aika 1–15 vuotta
  • Yhteistyökumppaneina yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta

Kuka voi saada lainaa Rahoitu.fi:ltä? Yleiset lainavaatimukset

Rahoitu lainaa voi hakea, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät:

  • Ikä vähintään 20-vuotta
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Hakijan on kuitenkin hyvä huomioida, että nämä ovat minimivaatimukset lainan hakemiselle. Täyttämällä nämä vaatimukset ei välttämättä saa lainatarjouksia kaikilta Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneilta, koska osa rahoituslaitoksista edellyttää esimerkiksi tätä korkeampaa ikää.

Täyttämällä nämä vaatimukset voi kuitenkin lähettää hakemuksen ja on mahdollista saada lainatarjouksia osalta Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneista.

Kokemuksia Rahoitu.fi:stä

Tutustuimme Rahoitu.fi -palvelua käyttäneiden asiakkaiden palautteisiin ja niiden perusteella palveluun on pääsääntöisesti oltu erittäin tyytyväisiä. Hakeminen on ollut helppoa ja monet palvelua käyttäneet ovat lopulta saaneet sen lainan, mitä ovat tarvinneet. Laina on löytynyt usein sellaisella korolla, johon on oltu tyytyväisiä.

Positiivista palautetta löytyy myös yhdistelylainasta, jonka avulla on voitu maksaa pienemmät vakuudettomat lainat pois ja keskittyä maksamaan vastaisuudessa vain yhtä lainaa.

Palvelua käyttäneiden mukaan säästyy sekä aikaa että hermoja, kun käyttää lainan vertailupalvelua sen sijaan, että lähtee itse käymään läpi erikseen sivustoja. Myös Rahoitu.fi-palvelun asiakaspalvelulle annettiin positiivista palautetta ja sieltä on saatu apua muun muassa hakemuksen täyttämiseen.

Emme löytäneet kovin paljon negatiivista palautetta palvelusta. Löytämämme negatiiviset palautteet koskivat lähinnä sitä, että lainaa ei myönnetty tai sen korko ei ollut pienempi kuin nykyisten lainojen.

Rahoitu.fi palvelulla on Avainlippu

Rahoitu.fi on lainanvälittäjä eikä osallistu päätöksentekoon lainasi myöntämisestä. Rahoitu.fi tavoitteena onkin toimia välikätenä, joka auttaa sinua ja lainanmyöntäjää löytämään toisenne. Tavoitteena on löytää täydellinen pari, jossa molemmat ovat tyytyväisiä yhteistyöhön.

Rahoitu.fi -palvelulle on myönnetty oikeus käyttää avainlipputunnusta. Avainlippu-merkin tarkoitus on auttaa kuluttajia valitsemaan tavaroiden ja palveluiden joukosta suomalaisen vaihtoehdon. Merkki kertoo siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa. Rahoitu.fi onkin perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. 

Mikä yritys vaikuttaa Rahoitu.fi:n taustalla?

Vuonna 2016 perustettu Oy Salus Group Ab on perustanut Rahoitu.fi -palvelun. Vuonna 2022 tapahtui kuitenkin muutos, kun ruotsalainen Sambla Group osti yrityksen. Sambla Group on hankkinut myös monia muita suomalaisia yrityksiä omistukseensa ja omistaa nykyään muun muassa Rahalaitos.fi -sivuston sekä OmaLaina.fi -sivustoa pyörittävän LVS Brokers -yrityksen.

Sambla Group on perustettu Ruotsissa vuonna 2014 ja se on auttanut tähän mennessä jo yli 280 000 asiakasta löytämään sopivimman lainan itselleen. Sambla Groupilla on toimintaa Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Norjassa.

Rahoitu.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahoitu.fi asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Lainatarjouksia pääsee vertailemaan myös OmaRahoitu.fi-palvelun kautta. 

Rahoitu.fi asiakaspalvelu on auki arkisin 09.00–16.00.

Puhelin: 045 493 3200

Sähköposti: info@rahoitu.fi

Osoite: Runeberginkatu 5 B, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

Myöntääkö Rahoitu.fi itse lainoja?

Rahoitu.fi on lainanvälittäjä eli se ei itse myönnä lainoja. Rahoitu.fi palvelun tavoitteena on auttaa hakijoita löytämään itselleen sopivin ja edullisin laina. Palvelulla on yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta yhteistyökumppaneina, joille hakemus lähetetään.

Kuinka suurta lainaa Rahoitu.fi kautta voi hakea?

Rahoitu.fi kautta voi hakea 1 000–60 000 € lainaa. Riittää, että täyttää yhden hakemuksen, jonka Rahoitu.fi lähettää yhteistyökumppaneilleen. Palvelun käyttäminen on hakijalle täysin maksutonta eikä hakemuksen tekeminen sido vielä mihinkään.

Voinko hakea lainaa Rahoitu.fi-palvelun kautta, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista. Lainan hakeminen Rahoitu.fi-palvelun kautta edellyttää vähintään 20-vuoden ikää, säännöllisiä tuloja ja sitä, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Miksi lainaa kannattaa hakea Rahoitu.fi-palvelun kautta?

Lainaa kannattaa hakea lainanvälittäjän kautta, koska sillä tavalla pääsee vertailemaan helposti eri lainanmyöntäjien tekemiä lainatarjouksia. Lainatarjousten pyytäminen useammasta paikasta itse vie aikaa ja vaatii paljon vaivaa, kun taas Rahoitu.fi-palvelun kautta hakija tavoittaa yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta vain yhden hakemuksen välityksellä.

Kuinka nopeasti saan lainatarjouksia Rahoitu.fi:n kautta?

Lainahakemukset käsitellään heti ja saat tarjouksia erittäin nopeasti. Parhaassa tapauksessa lainan voi saada arkipäivisin tilille jo saman päivän aikana.

Scroll to Top