Morrow Bank (entinen Komplett Bank): lue kokemuksia ja faktat

Morrow Bank eli entinen Komplett Bank on norjalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa erittäin joustavaa rahoitusvaihtoehtoa silloin, kun arjen kulutukseen tarvitaan lisärahoitusta. Morrow Bankilta löytyy myös luottokortti varsin kilpailukykyisillä hinnoilla ja ehdoilla. Tutustuimme tarkemmin Komplett Bankin lainaan ja asiakkaiden kokemuksiin lainasta.

Komplett Bank kokemuksia
Morrow Bank logo
 • Norjalainen digipankki
 • Suosittu kulutusluotto ja luottokortti
 • Nopea ja helppo nettihakemus
Lainasumma1000 – 50 000 €
Takaisinmaksuaika1-15 vuotta
Korkorajat7-18,50 %
Ikäraja23 vuotta

Lainaesimerkki: korko 7,49 %, todellinen vuosikorko 9,77 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 49 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 12 559 €, maksuerä 209 €/k

💡Morrow Bankin lainaa kannattaa hakea kilpailutuksesta

Morrow Bank on edustettuna mm. seuraavissa lainakilpailutuksissa. Sen sijaan, että hakisit lainaa vain Morrow Bankista, kannattaa se mieluummin kilpailuttaa useiden eri lainapalveluiden kesken. Morrow Bankin laina voi olla halvin, mutta ei läheskään aina. Mahdollisuutesi saada haluamaasi lainaa paranevat kilpailutuksessa huomattavasti.

Minkälaisia lainoja Morrow Bank myöntää?

Morrow Bank tarjoaa vakuudettoman lainan sijaan vakuudetonta joustoluottoa, jota asiakkaat voivat maksaa omaan tahtiin takaisin. Näiden lisäksi valikoimissa on luottokortti, joka on nimeltään Morrow Bank Mastercard. Tässä artikkelissa keskitytään erityisesti Morrow Bankin tarjoamaan lainaan.

Morrow Bank laina

 • Lainasumma 1 000–50 000 €
 • Lainan korkoprosentti 7,0–18,5 %
 • Avausmaksu 0–49 €
 • Tilinhoitopalkkio 3–8 € riippuen luoton määrästä
 • Tyypiltään joustoluotto
 • Korkoa peritään vain nostetusta lainasummasta
 • Ei ennalta määritettyä takaisinmaksuaikaa, mutta kuukausittain veloitetaan kertyneet korot ja muut kulut
 • Asiakas saa lyhentää lainan pääomaa omaan tahtiin

Luottokortti

 • Ei vuosimaksua
 • Vuotuinen nimelliskorko 19,94 %
 • Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa
 • Sisältää kattavan paketin vakuutuksia
 • Ostot kerryttävät bonusta

Kuka voi saada lainaa Morrow Bankilta? Yleiset lainavaatimukset

Morrow Bankin vaatimukset lainan hakemiselle ovat hyvin samanlaiset kuin muilla toimijoilla. Morrow Bank edellyttää hakijoilta seuraavia asioita:

 • Ikää vähintään 23-vuotta
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot
 • Hakijan tulee asua tällä hetkellä pysyvästi Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Kokemuksia Morrow Bankista

Löysimme Morrow Bankin joustoluotosta sekä positiivisia että negatiivisia palautteita. Ehdottomasti suurin osa positiivisista palautteista koskee lainan joustavuutta. Laina on tyypiltään joustoluotto, joka on erittäin joustava lainamuoto. Joustoluotolta voi tehdä luottorajan puitteissa lisänostoja ja korkoa peritään vain nostetusta summasta. Kuukausittain tulee maksaa kertynyt korko ja muut kulut, mutta muuten lainalle ei ole määritetty tiettyä takaisinmaksuaikaa. 

Suurin osa asiakkaista kokee joustavuuden nimenomaan positiivisena asiana. Lyhennysvapaita ei tarvitse erikseen hakea ja pääomaa voi lyhentää omaan tahtiin. Toisille joustavuus on kuitenkin aiheuttanut ongelmia ja asiakkaalle on saattanut tulla yllätyksenä, että pienintä maksuerää maksaessa itse pääoma ei lyhene ollenkaan. Tämä kerrotaan kuitenkin selkeästi luoton ehdoissa.

Asiakkailla on myös hyviä kokemuksia asiakaspalvelusta, josta on saatu nopeaa ja ystävällistä palvelua. Lainan hakeminen on ollut helppoa ja hakemukset käsitelty nopeasti. Morrow Bankin luottokortti on koettu houkuttelevaksi hyvien etujen ja vuosimaksuttomuuden takia.

Morrow Bank tarjoaa joustavaa rahoitusratkaisua 

Morrow Bank tarjoaa yhtä markkinoiden joustavimmista ratkaisusta silloin, kun lisärahoitukselle on tarvetta. Morrow Bankin joustoluottoa voi saada jopa 50 000 € saakka, ja luotolta voi itse nostaa rahaa silloin, kun sitä itse tarvitsee. Erityisen joustavaksi Morrow Bankin joustoluotto muuttuu, kun tarkastellaan sen takaisinmaksua. 

Käytetystä luotosta tulee maksaa kuukausittain kertyneet korot ja muut kulut. Tämän suurempia vaatimuksia ei ole, joten lainan pääomaa voi maksaa pois haluamaansa tahtiin. Koska kertyneet korot ja kulut maksetaan, käytetyn luoton määrä ei kuitenkaan kasva. Morrow Bankin joustoluotto voikin olla hyvä ratkaisu esimerkiksi remontin rahoittamiseen, koska siinä tulee usein vastaan yllättäviä menoja. Joustoluotolta voi nostaa rahaa luottorajan puitteissa, jolloin yllättävät kulut saa katettua ja remontti pääsee jatkumaan.

Mikä yritys vaikuttaa Mottow Bankin taustalla?

Morrow Bank on norjalainen digipankki, jonka arvoihin kuuluu asiakaslähtöisyys. Se on rantautunut Suomen markkinoille vuonna 2017 tarjoten aluksi pelkkiä joustoluottoja. Seuraavana vuonna valikoimiin tuli myös luottokortti. Vuonna 2019 Morrow Bank laajensi toimintaansa myös Ruotsiin ja siitä edelleen Saksan markkinoille. Pelkästään vuonna 2022 palveluita tarjottiin yli 350 000 asiakkaalle.

Morrow Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Morrow Bankin asiakaspalvelu on auki arkisin klo 10.00–15.00. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Pankkiin saa yhteyden myös verkkosivuilta löytyvien omien sivujen kautta, josta voi laittaa viestiä asiakaspalvelulle.

Morrow Bankin asiakaspalvelun saa kiinni seuraavilla tavoilla:

Puhelin: 09 4245 2288

Sähköposti: asiakaspalvelu@morrowbank.fi

Luottokortin sulkupalvelu: 09 4245 2288 (auki ympäri vuorokauden)

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoaako Morrow Bank muita lainoja joustoluoton lisäksi?

Morrow Bank tarjoaa vain joustoluottoa eikä valikoimissa ole ollenkaan tavallista vakuudetonta lainaa. Morrow Bankin joustoluoton käyttötarkoitusta ei ole rajoitettu ja se toimii jatkuvaluonteisena luottona.

Voiko Morrow Bankin joustoluoton maksaa pois milloin vain?

Luoton voi maksaa pois silloin, kun itse haluaa. Ennen maksamista tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun, jotta saa luoton ajantasaisen saldon.

Sopiiko Morrow Bankin luotto vanhojen lainojen yhdistelyyn?

Morrow Bankin luoton voi käyttää myös vanhojen lainojen yhdistelyyn, ja tälle on oma kohtansa lainahakemuksella. Luoton avulla on mahdollista maksaa pienemmät lainat pois, minkä jälkeen pääsee keskittymään yhden isomman lainan lyhentämiseen.

Kuinka pitkä maksuaika Morrow Bankin luotolla on?

Morrow Bank tarjoaa jatkuvaluonteista joustoluottoa, jolle ei ole määritelty takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain tulee maksaa kertyneet korot ja muut kulut, mutta itse luoton pääomaa voi lyhentää täysin itselleen sopivaan tahtiin.

Onko Morrow Bank luotettava toimija?

Morrow Bank toimii Norjan Finanssivalvonnan myöntämällä toimiluvalla. Myös Suomen Finanssivalvonta valvoo rajoitetusti sen toimintaa. Asiakkailla on pääsääntöisesti hyviä kokemuksia ja erityisesti sen joustavuus on koettu positiiviseksi asiaksi. Kokemuksiemme perusteella Morrow Bank on luotettava toimija. Morrow Bank on rekisteröity Suomessa AVI:n luotonantajarekisteriin.

Scroll to Top