Halino laina: lue kokemuksia ja selvitä faktat ennen lainan hakemista

Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens yksityislaina. Halino on toiminut Suomessa jo yli kaksi vuosikymmentä tarjoten vakuudettomia lainoja asiakkaille. Halino-lainaa voi hakea aina 6 000 euroon asti korkeintaan viiden vuoden maksuajalla. Halino tarjoaa kaikkia lainoja samalla korolla. Tutustu alla tarkemmin Halino-lainaan, sekä meidän ja Halinon asiakkaiden kokemuksiin lainasta.

Halino kokemuksia
 • Ruotsalaisen TF Bankin kulutusluotto
 • Kiinteä korko kaikille
 • Ei kilpailutettu
Lainasumma500 – 6000 €
Takaisinmaksuaika1-5 vuotta
Korkorajat14,80 %
Ikäraja22 vuotta

Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta. Lainan nimelliskorko on 14,80% kaikille lainasummille. Koron lisäksi lainassa lainasummasta riippuva tilinhoitomaksu 1,50 – 5 € kuukaudessa. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 17,66% – 23,27%.

⚠️ Huom! Halinon lainaa ei kannata hakea ilman kilpailutusta, sillä lainaa voi saada paremmallakin korolla. Halinon lainan korko on kiinteä.

💡Halinon lainaa kannattaa hakea kilpailutuksesta

Halino on edustettuna mm. seuraavissa lainakilpailutuksissa. Sen sijaan, että hakisit lainaa vain Halinolta, kannattaa se mieluummin kilpailuttaa useiden eri lainapalveluiden kesken. Halinon laina voi olla halvin, mutta ei läheskään aina. Mahdollisuutesi saada haluamaasi lainaa paranevat kilpailutuksessa huomattavasti.

Minkälaisia lainoja Halino myöntää?

Halino on erikoistunut tarjoamaan hieman pienempiä vakuudettomia lainoja. Halino tarjoaa vain yhden tyyppistä lainaa, jonka käyttötarkoitusta ei ole rajoitettu. Siten lainan voi käyttää lomailuun, pienempien lainojen yhdistelyyn, häiden ja muiden suurien juhlien rahoittamiseen tai pienemmän remontin toteuttamiseen. Tutustu alla Halino-lainaan.

Vakuudeton Halino-laina

 • Lainasumma 500–6 000 €
 • Laina-aika 1–5 vuotta
 • Kaikille sama vuosikorko 14,80 %
 • Tilinhoitopalkkio 1,50–5 € riippuen lainasummasta
 • Todellinen vuosikorko 17,66–23,27 %
 • Avausmaksu 0 €

Kuka voi saada lainaa Halinolta? Yleiset lainavaatimukset

Halino edellyttää lainan hakijoilta seuraavia asioita:

 • Vähintään 22 vuoden ikä
 • Säännölliset tulot (joko palkka- tai eläketuloja)
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Julkinen puhelinliittymä
 • Vakituinen asuinpaikka Suomessa

Kokemuksia Halinosta

Olemme perehtyneet lukuisten asiakkaiden kokemuksiin Halino-lainasta. Halino saa erityisen paljon positiivista palautetta nopeudesta ja helppoudesta. Lainahakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää, ja päätös tehdään lainan myöntämisestä tulee välittömästi. Parhaimmillaan lainan saa omalle tilille jo saman päivän aikana. Asiakkailla on myös hyviä kokemuksia Halinon asiakaspalvelusta, josta on saatu ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

Halino on ehtinyt toimia Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään, joten se koetaan luotettavaksi lainantarjoajaksi. Lainojen korko ja muut kulut koetaan varsin kilpailukykyisiksi. Positiivista palautetta löytyy myös lainojen hinnoittelusta, joka on selkeästi asiakkaiden tiedossa jo ennen lainan hakemista. Negatiivista palautetta löytyy oikeastaan vain siitä, että lainaa ei ole myönnetty.

Kokemuksemme mukaan Halino tarjoaa luotettavaa palvelua silloin, kun tarpeena on pienempi vakuudeton laina. Hinnoittelu on kaikille hakijoille sama, joten hakija pystyy jo ennen lainan hakemista päättämään, onko lainan korkotaso itselleen sopiva. Siten hinnoittelu onkin hyvin läpinäkyvää. Halino tarjoaa myös joustoa maksamiseen maksuvapaiden kuukausien muodossa. Kunhan hoitaa lyhennyserät ajallaan, on mahdollista hyödyntää maksuvapaa kuukausi kaksi kertaa vuodessa. 

Halino tarjoaa lainalle myös maksuturvaa

Halino tarjoaa lainalle Lainaturvaa, joka tarjoaa suojaa maksamiseen silloin, kun elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita. Lainaturvan hinta on 9% lainasopimuksen mukaisesta kuukausierästä ja se veloitetaan kuukausittain. Siten esimerkiksi sadan euron kuukausierään tulee yhdeksän euron lisämaksu silloin, jos asiakas valitsee lainalleen Lainaturvan.

Lainaturva on jaoteltu kahdelle eri ikäluokalle. 18–64-vuotiaalle se turvaa takaisinmaksua silloin, kun asiakas joutuu vasten tahtoaan työttömäksi, täysin työkyvyttömäksi tai menehtyy. 65–75-vuotiaalla turvataan maksua silloin, kun asiakas menehtyy tapaturman tai sairauden takia, joutuu sairaalahoitoon tai ryöstetään. Yli 75-vuotiaan ei ole mahdollista saada Lainaturvaa.

Mikäli asiakas menehtyy, voidaan lainasumma korvata kokonaan aina 15 000 euroon asti. Työttömyyden, työkyvyttömyyden ja sairastumisen kohdalla korvausta voi saada enintään vuoden ajalta.

Mikä yritys vaikuttaa Halinon taustalla?

Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens yksityislaina. Se on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 lähtien, joten asiakkaille on kertynyt kokemuksia yrityksen palveluista jo yli parin vuosikymmenen ajalta. Halino-lainan myöntäjänä on ruotsalaisen TF Bank AB:n suomalainen sivuliike. 

Ruotsissa pankki on aloittanut toimintansa jo 1987 ja laajentanut sittemmin toimintaansa Suomen lisäksi Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Puolaan, Saksaan ja Itävaltaan. Yritys palvelee yli 330 000 asiakasta ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Osassa maita tarjolla on myös säästämisen ratkaisuja ja luottokortteja, mutta Suomessa valikoima keskittyy vakuudettomiin kulutusluottoihin.

Halino asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Halinon suomenkieliseen asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse, yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse. Pankkisalaisuuslain vuoksi Halino vastaa hakemuksia koskeviin kysymyksiin vain puhelimitse eli sähköpostilla voi laittaa lähinnä yleisluontoisia kysymyksiä. Asiakkaille on käytössä myös omat sivut, joista näkee omaan lainaan liittyviä tietoja.

Asiakaspalvelun puhelinpalvelu on auki arkisin 08.00–16.00. Asiakaspalveluun saa yhteyden:

Puhelimitse: 0206 90191 (normaali mpm/pvm)

Sähköpostitse: info@halino.fi

Osoite: Halino/TF Bank AB, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea Halinosta uudelleen lainaa, jos minulla on jo Halino-laina?

Yhdellä henkilöllä voi olla Halinolta vain yksi laina kerralla. Mikäli sinulla on jo Halino-laina, ei ole mahdollista hakea toista lainaa. Halino-lainalle voi kuitenkin hakea korotusta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun tai täyttämällä lainahakemuksen Halinon verkkosivuilla.

Voiko Halinon lainan maksaa etuajassa pois?

Lainan voi maksaa kokonaisuudessaan pois silloin, kun itse haluaa. Tästä ei veloiteta erikseen ylimääräisiä kuluja.

Onko Halino luotettava toimija?

Halino on toiminut Suomessa jo yli kaksi vuosikymmentä, vaikka nimi on ehtinyt matkan varrella vaihtua. Asiakkailla on pääsääntöisesti positiivisia kokemuksia yrityksen toiminnasta ja lainan läpinäkyvästä hinnoittelusta. Lainan luotonantajana toimii TF Bank AB:n Suomen sivuliike, joka toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa. Yrityksellä on yli 330 000 asiakasta lukuisissa Euroopan maissa, ja se on erittäin luotettava toimija.

Kuka voi hakea Halinolta lainaa?

Halino edellyttää lainan hakijoilta seuraavia asioita: vähintään 22-vuoden ikä, säännölliset tulot, ei maksuhäiriömerkintöjä, vakituinen asuinpaikka Suomessa ja julkinen puhelinnumero.

Kuinka suurta lainaa Halinolta voi hakea?

Halino-laina voi olla suuruudeltaan 500–6000 euroa. Maksuajaksi voi valita 1–5 vuotta.

Scroll to Top