Lainaa 200 €

Pieni 200 euron laina löytyy täältä. Nykyään netissä voi hakea niin pieniä kuin suurempia lainoja eri tarpeisiin. Saatavilla on eri lainatyyppejä, ja lainat kannattaa aina kilpailuttaa. 

Tutustu eri lainavaihtoehtoihin ja hae lainaa 200e kätevästi netissä!

Vertaa 200 euron lainat

Ferratum logo

Lainaa: 1-4000 €
Laina-aika: 3-54 kk
Korko: 15 % + viitekorko (4%)

 • Joustoluotto nopeasti tilille
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Kallis korko hyvä huomioida

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 22 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Vakituinen asuminen Suomessa

Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €.Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma  joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa.

💳VIRTUAALINEN LUOTTOKORTTI MINUUTEISSA

Sweepbank logo

Lainaa: 1-8000 €
Laina-aika: 1-120 kk
Korko: 19 % – 60pvä korotonta

 • Virtuaaliluotttokortti Google ja Apple Pay -tuella
 • Siirrä luotto myös tilillesi
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 20 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Jatkuva työsuhde, vähintään säännölliset 1 600 euron kuukausitulot

Esim. 1.500 € luotto, vaihtuva nimelliskorko 19,00% (korkolain mukainen viitekorko 4,00% + 15,00% marginaali), todellinen vuosikorko 20,75%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä 138,23 €/kk, kulujen osuus 158,82 €, kokonaiskustannus 1 658,82 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Suomen yhdistelylaina logo

Lainaa: 100-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Kilpailuta yhdistelylaina
 • 100 % kotimainen ja turvallinen
 • Samaa yritystä Omalainan kanssa

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hae 200e lainaa heti tilille – 5 helppoa vaihetta

Jos olet aikeissa hakea lainaa, aivan ensimmäiseksi kannattaa kilpailuttaa lainatarjoukset, sillä se on ainoa tapa löytää edullisin lainatarjous. Lainoja voi kilpailuttaa helposti lainavertailusivuston kautta.

Kilpailutussivuston kautta yksi lainahakemus lähetetään jopa lähes 30 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Lainahakemukset voi toki lähettää myös itse erikseen jokaiselle pankille ja luotonmyöntäjälle, mutta se on huomattavasti vaivalloisempaa. 

Kilpailuttamalla lainatarjoukset niitä on yksinkertaista verrata ja siten löytää itselle edullisin lainatarjous. Lainojen kilpailuttaminen ei maksa mitään eikä se myöskään sido hakijaa mihinkään. 

Lainan hakeminen netissä on helppoa, se onnistuu viiden nopean vaiheen kautta: 

 1. Valitse lainapalvelu, jonka kautta haluat lähettää lainahakemuksen.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se. 
 3. Käy läpi saamasi lainatarjorjoukset.
 4. Halutessasi hyväksy lainatarjous.
 5. Lainasumman saa tilille nopeasti, joskus jopa samana päivänä, mutta viimeistään muutamassa arkipäivässä. 

200 euroa lainaa äkillisten menojen maksamiseen

Kun elämässä tulee vastaan tilanne, jolloin äkillisten menojen maksamiseen tarvitsisi ylimääräistä, voi ratkaisu löytyä lainasta. Lainan hakeminen käy nopeasti netissä ja lainasumman voi saada käyttöön jopa saman tien. 

Vaikka lainan tarve tulisi eteen yllättäen, ei lainaa kuitenkaan koskaan tulisi hakea hetken mielijohteesta. Kannattaa aina pohtia, tuleeko laina todella tarpeeseen ja pystyykö sen maksamaan ongelmitta takaisin.

200€ lainat – katso kaikki lainatyypit

Nykyään on olemassa useita eri lainatyyppejä, joita voi hakea netissä. Miten eri lainatyypit eroavat toisistaan?

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kertaluonteinen vakuudeton laina. Myönnetyn lainasumman saa käyttöön kerralla. 

Kulutusluottoa haetaan niin pieniin arjen tarpeisiin kuin isompiin hankintoihin. Kulutusluottoja myönnetään luotonmyöntäjästä ja lainanhakijasta riippuen 100-60 000 euron välillä. 

Joustoluotto

Myös joustoluotto on vakuudeton laina, mutta se on jatkuva luottosopimus, joka muistuttaa käyttötavaltaan luottokorttia. Joustoluotto sopii erityisesti tilanteisiin, jossa tarvittavan lainan lopullisen summa ei ole ennakkoon täysin varmasti selvillä. Joustoluotolta on helppo nostaa lainaa 200e aina tarpeen mukaan.

Myönnetyn joustoluoton saa käyttöön erilliselle luottotilille, josta siitä voi siirtää haluamansa kokoisia summia käyttöön omalle pankkitilille. Joustoluottoa palautuu luottotilille sitä mukaa, kun luottoa on lyhennetty. 

Luottokortti

Luottokortti on monille tuttu konsepti: se on maksukortti, jota voi käyttää hankintojen maksamiseen oman pankkitilin saldon sijaan. Luottoa lyhennetään yleensä kuukausittain.

Luottokortilla on tietty luottoraja, jonka pankki määrittelee jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen. 

Pankkilaina

Perinteinen pankkilaina on vakuudellinen laina, jota haetaan suoraan pankista. Yleensä vakuudellista lainaa ei haeta 200 euron suuruiselle summalle, vaan isoihin hankintoihin, kuten asunnon ostamiseen. 

Vakuudellinen pankkilaina eroaa yllä mainituista lainatyypeistä siinä, että sen saamiseksi hakijalla on oltava joko vakuus tai takaaja. Vakuutena käytetään usein asunto-omaisuutta tai muuta merkittävää omaisuutta. 

Kuka voi hakea 200 euroa lainaa?

Lainapalvelusta riippuen lainaa voi hakea kuka tahansa 18- tai 20-vuotta täyttänyt henkilö, joka on kirjoilla Suomessa ja jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lainaa voi aina hakea, mutta eri asia on se, myönnetäänkö lainaa.

Jokaisella lainapalvelulla tosin on omat kriteerinsä lainan myöntämiselle. 

Pankkien ja muiden luotonmyöntäjien kannalta keskeistä on lainanhakijan arvioitu maksukyky, jonka perusteella rahoituslaitos päättää, myöntääkö se hakijalle lainaa ja millä korolla. 

Pankit ja luotonmyöntäjät arvioivat hakijan maksukykyä muun muassa seuraavin perustein:

 • Tulojen määrä ja säännöllisyys
 • Työsuhde
 • Asumismuoto
 • Siviilisääty
 • Haettu lainasumma
 • Muut olemassa olevat lainat

Esimerkiksi henkilö, jolla on vakituinen työ sekä hyvät tulot ja joka asuu omistusasunnossa, saa lainaa todennäköisemmin kuin työtön, joka asuu vuokralla. Työtönkin voi kuitenkin saada lainaa, jos maksukyky katsotaan riittäväksi. 

Mitä pienemmästä lainasummasta on kyse, sitä todennäköisemmin lainan saa, sillä silloin riski luotonmyöntäjän kannalta ei myöskään ole suuri. Esimerkiksi 200 euroa lainaa on todennäköisempi saada kuin tuhansien eurojen laina, 

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, sillä lainatarjousten koroissa ja maksuissa voi olla tuntuvia eroja. Kilpalituspalvelun kautta yksi lainahakemus lähetetään jopa reilulle parillekymmenelle rahoituslaitokselle. 

Kilpailuttaminen myös lisää mahdollisuuksia saada myöntävä lainapäätös; mitä usemmalle rahoituslaitokselle hakemus lähetetään, sitä enemmän on mahdollisuuksia saada myöntävä päätös. 

Muista: tarkasta aina todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista

Lainatarjouksia vertaillessa aina tulee verrata todellista vuosikorkoa. Lainan todellinen vuosikorko kattaa nimelliskoron lisäksi lainaan liittyvät mahdolliset muut maksut, joita ovat esimerkiksi avaus- ja tilinhoitomaksu. 

Lainan nimelliskorko ei anna koko kuvaa lainan kustannuksista. Etenkin pienempien lainasummien, kuten lainaa 200e, kohdalla lainan kuukausimaksut voivat nostaa lainasummaa merkittävästi. 

Lainan vuosikorko siis kertoo lainan kokonaiskustannukset vuositasolla. Mitä pienempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi laina on. 

Tarkista lainan todellinen vuosikorko ennen lainan hyväksymistä. Sen tulisi olla selkeästi kerrottu lainatarjouksen yhteydessä, sillä sekä EU että kuluttajansuojalaki edellyttävät sitä. 

Halutessasi voit käyttää myös lainalaskureita apuna todellisen vuosikoron laskemisessa. Lainalaskuriin voit syöttää nimelliskoron ja muut maksut, jonka jälkeen laskuri näyttää lainan todellisen vuosikoron eli lainan kokonaiskustannuksen. 

Jos haet lainaa, huomioi aina, mikä on relaistinen takaisinmaksuaika ja kuinka paljon voit lyhentää lainaa kuukaudessa. Ota huomioon, että mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän lainalle kertyy korkoa ja mahdollisia muita maksuja. 

Paras

Sortter logo
Scroll to Top