Anyfin – kokemuksia ja kaikki tiedot tästä

Anyfin tarjoaa palvelua, jonka tarkoituksena on jälleenrahoittaa nykyiset velkasi. Lainaa tarjotaan vain silloin, kun sen avulla voidaan saavuttaa säästöä nykyisiin kustannuksiin verrattuna.

Voiko Anyfinin avulla todella saavuttaa säästöä ja onko palvelu hyödyllinen? Tutustu aiheeseen ja kokemuksiin tarkemmin alla.

 • Ruotsalainen jälleenrahoitus palvelu
 • Vain yhdistelylainoja
 • Mainostaa aktiivisesti somessa
LainasummaMaks. 20 000 €
Takaisinmaksuaika
Korkorajat6,48-19,90 %
Ikäraja18 vuotta

Jos 1500€ arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 191€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18,9% laskee 14,44%:in, on uusi kuukausimaksu 54 kuukauden laina-ajalle 38€, jolloin todellinen vuosikorko on 15,44%. Lainan kokonaissumma on tällöin 2048€. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei nosta nykyisen luoton kokonaiskustannuksia pidentämällä takaisinmaksuaikaa.

⚠️ Huom! Anyfinin laina ei ole kilpailutettu, ja voit mahdollisesti saada halvempaakin lainaa vertailemalla eri palveluita.

💡Yhdistelylainan kilpailutus kannattaa

Yhdistelylaina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta löytäisit parhaan tarjouksen sille. Tässä suosikkipalvelumme lainan kilpailutukseen.

Minkälaisia lainoja Anyfin myöntää?

Anyfin on aloittanut toimintansa Suomen markkinoilla vasta vuonna 2019, joten se on vielä kohtuullisen uusi toimija. Anyfin tarjoaa lainoja jo olemassa olevien kulutusluottojen, luottokorttivelkojen sekä osamaksusopimusten jälleenrahoitukseen. Anyfinin avulla maksetaan aiemmat velat pois, mutta samalla ei myönnetä lisää lainaa.

Tavoitteena onkin auttaa asiakkaita madaltamaan luottokustannuksia. Säästöä pyritään saavuttamaan sillä, että uusien lainojen korkoprosentti ja tilinhoitomaksut ovat aiempia edullisemmat.

Anyfin tekee tarjouksen vain siinä tapauksessa, että se pystyy madaltamaan jo olemassa olevien luottojen kustannuksia. Jos tämä ei ole mahdollista hakijasta tehtävän arvion perusteella, Anyfin ei tee lainkaan tarjousta.

Anyfin markkinoi palveluaan erityisesti läpinäkyvyydellä. Pienempää kuukausierää ei saavuteta pidentämällä laina-aikaa, vaan tavoitteena on nimenomaan pienentää lainan kokonaiskustannuksia.

Anyfin laina pähkinänkuoressa

 • Lainaa voi hakea korkeintaan 20 000 euroa
 • Korko muodostuu viitekorosta (3 kk Euribor) sekä yksilöllisestä marginaalista
 • Lainojen todellinen vuosikorko liikkuu 4,68 – 21,82 prosentin välillä
 • Kyseessä on jälleenrahoitus eikä yhdistelylaina eli jokainen luotto pysyy omanaan
 • Anyfin maksaa hakijan puolesta vanhat luotot pois
 • Anyfinin luoton voi maksaa pois etuajassa maksutta
 • Asiakkaat voivat hyödyntää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Jälleenrahoitusta ei tarjota vakuudellisiin lainoihin

Kuka voi saada lainaa Anyfiniltä? Lainan saamisen ehdot

Anyfinin vaatimukset hakijoille ovat hyvin samankaltaiset kuin muiden lainanmyöntäjien. Lainaa voi lähteä hakemaan silloin, kun täyttää seuraavat edellytykset:

 • Vähintään 18-vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot

Anyfin lainan hakeminen

Anyfin kannustaa hakemaan lainaa sovelluksen kautta, mutta se onnistuu myös nettisivuilla. Sovelluksen kautta on kuitenkin mahdollista seurata helposti kaikkien Anyfinille siirrettyjen luottojen tietoja ja maksusuunnitelmia.

Jälleenrahoituslainan hakeminen sovelluksessa onnistuu seuraavasti:

 1. Lataa sovellus joko Googlen Play -kaupasta tai Applen AppStoresta.
 2. Kirjaudu sovellukseen henkilötunnuksen ja sähköpostin avulla.
 3. Valitse nykyinen luotonantajasi listasta.
 4. Ota valokuva kyseisen luoton kuukausilaskusta.
 5. Mikäli haet jälleenrahoitusta useammalle luotolle, toista nämä askeleet jokaisen luoton kohdalla.
 6. Täydennä hakemus ja lähetä se.
 7. Mikäli Anyfin voi tarjota edullisempaa luottoa, saat siitä tarjouksen.
 8. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, hyväksy se.
 9. Anyfin maksaa luottosi pois, minkä jälkeen lyhennät lainaa Anyfinille.

Lainaa pystyy hakemaan samalla tavalla myös verkkosivujen kautta, mutta sovelluksen kautta omien luottojen seuraaminen on helpompaa. Jos Anyfin pystyy tekemään sinulle tarjouksen, saat sen hetkessä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Asiakkaiden kokemuksia Anyfinistä

Vaikka Anyfin on ehtinyt toimia Suomessa vasta joitain vuosia, löytyy sen palvelusta jo runsaasti kokemuksia. Osa jälleenrahoitusta hakeneista asiakkaista ovat erittäin tyytyväisiä, koska luotolle on saatu aiempaa edullisempi korko. Myös kuukausierää on saatu matalammaksi.

Asiakaspalvelu on saanut paljon kehuja, mutta ongelmatilanteissa osa asiakkaista on kokenut asioiden selvittelyn erittäin hankalaksi. Joillakin käyttäjillä sovellus on toiminut huonosti, joka on hankaloittanut seuraavan laskun maksua ja omien tietojen katsomista.

Negatiivista palautetta löytyy myös siitä, että tarjottu laina ei ole ollut edullisempi kuin edellinen tai ei olla saatu lainkaan tarjousta säännöllisistä tuloista huolimatta.

Miten Anyfinin palvelu eroaa yhdistelylainoista?

Anyfinin jälleenrahoituslaina eroaa yhdistelylainoista siten, että se tarjoaa yhdistelylainan sijaan jälleenrahoitusta. Siten jokainen jälleenrahoitettava luotto pysyy edelleen omanaan ja jokaista niistä lyhennetään oman maksusuunnitelman mukaisesti. Asiakas maksaa kuitenkin kaikkien näiden luottojen lyhennykset samalla laskulla.

Mikäli kulutusluottoja ja osamaksuja on kertynyt useampia, voi yhdistelylaina olla jälleenrahoitusta parempi vaihtoehto. Yhdistelylainan avulla pienemmät luotot yhdistellään yhdeksi isommaksi lainaksi, jolla saatetaan saavuttaa suurempi säästö kuin jälleenrahoittamalla ne.

Anyfinin laina onkin muiden vakuudettomien lainojen ja kulutusluottojen tapainen tuote. Palvelun tarkoituksena on löytää edullisempi lainakorko ja hyödyntää se. 

Ennen Anyfinin palvelun hyödyntämistä kannattaakin lähteä kilpailuttamaan muiden tarjoamat yhdistelylainat, jotta saavuttaa mahdollisimman suuren säästön.

Anyfin voi jälleenrahoittaa yhden asiakkaan lainoja korkeintaan 20 000 eurolla. Tämä ei välttämättä riitä, mikäli vakuudettomia lainoja ja kulutusluottoja on kertynyt enemmän. 

Lainanvälittäjien kautta voi kilpailuttaa yhdistelylainat jopa 70 000 euroon asti, jolloin lainojen yhdistely voi onnistua, vaikka luottoja olisi enemmänkin.

Lainojen yhdistelyllä saavutetaankin suurin hyöty silloin, kun yhdistelylaina kattaa kaikki olemassa olevat luotot. 

Yhdistelylaina voi myös selkeyttää talouden hoitoa paremmin kuin lainojen jälleenrahoitus, koska sen ottamisen jälkeen lyhennetään vain yhtä lainaa usean luoton sijaan.

Minkälainen yritys Anyfin on?

Anyfin on perustettu Ruotsissa ja se on toiminut Suomessa vuodesta 2019 nimellä Anyfin AB filial i Finland. Yritys toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston alaisuudessa.

Anyfin kertoo sivuillaan, että sen on tarkoitus auttaa asiakkaitaan kohti parempaa taloudenpitoa. Tämä saavutetaan sillä, että jo olemassa olevien lainojen ja luottojen kustannuksia saadaan pienemmäksi edullisemman lainakoron sekä pienemmän tilinhoitomaksun avulla.

Kun kuluihin menee pienempi summa, itse lainaa voidaan lyhentää enemmän. Näin lainan tai luoton kokonaiskustannukset pienenevät ja se voidaan maksaa aiempaa nopeammin pois.

Anyfin tarjoaa mahdollisuuden seurata talouttaan myös tarkemmin sovelluksen kautta. Näin on mahdollista lähteä karsimaan turhia kustannuksia ja saada palkka riittämään paremmin seuraavaan palkkapäivään. 

Anyfinin asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Anyfinin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhteyden ottaminen onnistuu:

 • Chatin kautta
 • Puhelimitse
 • Sähköpostilla

Anyfinin yhteystiedot:

 • Yrityksen nimi: Anyfin AB filial i Finland
 • Puhelinnumero: +358 9 42458800 (arkipäivisin 8.00 – 17.00)
 • Chat (arkipäivisin 8.00 – 22.00, viikonloppuisin 10.00 – 16.00)
 • Sähköposti: hello@anyfin.fi

Usein kysytyt kysymykset

Onko Anyfin luotettava?

Anyfin on ehtinyt toimia Suomessa vasta joitain vuosia, mutta siitä löytyy jo runsaasti kokemuksia. Anyfinillä on myös monia tyytyväisiä asiakkaita, joten se on luotettava yritys. Toisaalta monia myös ärsyttää Anyfinin jatkuva some-mainostus, eikä palvelun tarjouksesta voi saada etukäteen tarkkaa tietoa.

Kannattaako Anyfin laina?

Anyfin laina voi kannattaa silloin, jos sen avulla saa laskettua nykyisten luottojen kustannuksia. Voi kuitenkin olla edullisempaa hakea muualta yhdistelylainaa jälleenrahoituksen sijaan. Lainatarjoukset kannattaakin aina lähteä kilpailuttamaan, jotta voi varmistua siitä, että pääsee hyödyntämään edullisimman mahdollisen tarjouksen.

Kuinka paljon Anyfiniltä voi saada lainaa?

Anyfinin kautta voi jälleenrahoittaa jo olemassa olevia lainoja ja luottoja korkeintaan 20 000 eurolla. Anyfin ei tarjoa lisää lainaa edellisten lisäksi eikä sen kautta ole mahdollista yhdistellä lainoja.

Kuka voi hakea Anyfin lainaa?

Anyfinin lainaa voi hakea silloin, kun raha-asiat on hoidettu hyvin ja omaa säännöllisiä tuloja, joilla lainaa pystyy lyhentämään. Hakijan on lisäksi oltava täysi-ikäinen.

Scroll to Top