Freedom Rahoitus laina: Kokemuksia ja kaikki faktat tästä

Freedom Rahoitus on yksi tunnetuimmista laioja välittävistä palveluista, jonka avulla voit hakea lainaa ja vertailla lainoja yli 25 eri luotonantajalta. Yritys on toiminut jo vuodesta 1999 lähtien Ruotsissa sekä 2008 lähtien Suomessa, ja se kuuluu samaan konserniin Zmartan kanssa. Lue täältä Freedom Rahoitus kokemuksemme ja tsekkaa kaikki faktat!

Freedom Rahoitus kokemuksia
Freedomrahoitus logo
 • Lainakilpailutusta jo vuodesta 1999
 • Zmarta-lainapalvelun ”isoveli”
 • Supernopea ja luotettava kilpailutus
Lainasumma1000 – 60 000 €
Takaisinmaksuaika1-15 vuotta
Korkorajat4,41-20 %
Ikäraja20 vuotta

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Minkälaisia lainoja Freedom Rahoitus myöntää?

Freedom Rahoitus on tunnettu toimija lainanvälitysmarkkinoilla ja välittänyt lainoja Suomessa jo 15 vuoden ajan. Sen kumppaneita ovat pääosin isot kansainväliset nettipankit, vaikka toki kilpailutuksessa on mukana myös pienempiä rahoitusalan toimijoita.

Voit kilpailuttaa Freedom Rahoituksen palvelun kautta lainat 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Vakuudettomiin lainoihin Freedom Rahoitus lupaa 4,41–20 % nimelliskoron, joka tarkoittaa noin 4,5-38% todellista vuosikorkoa kun mukaan lasketaan kaikki lainan sivukulut.

Muita kuluja ovat lainanhoitokulut, jotka riippuvat lainan myöntävästä luotonantajasta. Näitä kuluja pääset vertailemaan saatuasi lainatarjouksia Freedom Rahoituksen kautta.  Lain mukaan tämä summa ei kuitenkaan saa olla enempää kuin 150e vuodessa.

Se millaista korkoa pankit myöntävät, perustuu heidän riskiarvioonsa lainanottajan maksukyvystä. Mitä paremmin taloutesi on tasapainossa, tulot säännölliset ja aiemmat velat hallinnassa, sitä alhaisempi korko sinulle voidaan myöntää.

Freedom Rahoituksen laina pähkinänkuoressa:

 • Lainamäärä 1000 € – 60 000 €
 • Laina-aika 1–15 vuotta
 • Korko 4,41–20 %
 • Vähimmäisikä 20 vuotta
 • Ilmainen palvelu, joka ei sido hakijaa mitenkään
 • Mahdollisuus Tuloturva-lisäpalveluun
 • Yhteistyökumppaneina mm. Bank Norwegian, Svea, Svea ja Aktia.
 • Mahdollisuus yhdistelylainaan, joustoluottoon tai kulutusluottoon

Paitsi hakemusten tekemisessä Freedom rahoitus auttaa myös vertailemaan eri lainoja keskenään esittäen lainojen tärkeimmät yksityiskohdat siten, että ne ovat helposti vertailtavissa. Selkeys ja vertailun helppous onkin yksi Freedom Rahoituksen valttikortteja.

Verkkosivujen lisäksi lainahakemuksen voi tehdä puhelimitse lainaneuvojan kanssa, jos henkilökohtainen palvelu tuntuu paremmalta vaihtoehdolta.

Kuka voi saada lainaa Freedom Rahoitukselta?

Minimiehtoja lainan hakemiselle ovat:

 • 20 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Vaikka täyttäisit nämä Freedom Rahoituksen edellytykset lainan saamiseksi, ei lainaa välttämättä voida siltikään myöntää. Jokaisella yhteistyökumppanina toimivalla pankilla on omat vaatimuksensa, jotka voivat olla huomattavasti tiukemmat. Koska Freedom Rahoitus toimii vain lainatarjousten välittäjänä, se ei voi vaikuttaa lainanantajien ehtoihin.

Esimerkiksi monet norjalaiset pankit edellyttävät hakijalta 23 vuoden ikää ja ruotsalainen Balanzia myöntää lainaa vain yli 24-vuotiaille.

Yläpuolella mainittujen Freedom Rahoituksen omien minimiehtojen täyttäminen ei siten takaa lainan saamista tai matalaa korkoa, jotka määritellään aina hakijakohtaisesti pankin tekemän riskiarvion perusteella.

Freedom Rahoituksen palvelun suurimpana etuna onkin se, ettei sinun tarvitse hakea jokaisesta pankista lainaa erikseen ja selvitellä erilaisia ehtoja. Sen sijaan voit tehdä vain yhden lainahakemuksen ja pankit antavat lainatarjouksen omien ehtojen ja maksukykyarvion niin salliessa.

Kokemuksia Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoitus on pitkän linjan toimija lainan välityksessä, joten siitä on ehtinyt kertyä asiakkaille paljon kokemusta.

Pääosin yritystä koskeva negatiivinen palaute johtuu siitä, ettei hakija ole saanut toivomaansa lainasummaa tai korkoa on pidetty liian suurena. Freedom Rahoitus ei kuitenkaan itse voi vaikuttaa siihen millaisia lainatarjouksia pankit myöntävät hakemusten perusteella, vaan pankit tekevät omat arvionsa hakijan maksukyvystä.

Myös 20 vuoden vähimmäisikä voidaan laskea miinukseksi, sillä monet lainanvertailupalvelut edellyttävät vain 18 vuoden vähimmäisikää.

Positiivista palautetta Freedom Rahoitus on puolestaan saanut:

 • Nopeasta hakuprosessista
 • Joustavista lainasummista sekä takaisinmaksuajoista
 • Ystävällisestä, helposti tavoitettavasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta
 • Laajasta ja luotettavasta yhteistyökumppanien verkostosta

Luotettava palvelu, luotettavat yhteistyökumppani

Yhtenä Freedom Rahoituksen parhaista puolista on sen pitkän linjan toimijuus ja luotettavat yhteistyökumppanit. Yrityksen kautta lainahakemus välittyy monille tunnetuille nettipankeille niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa.

Suomalaisille tunnettuja yhteistyötahoja ovat muun muassa 

 • Bank Norwegian
 • Santander
 • Svea
 • Resurs Bank
 • Nordax Bank
 • Lainaamo

Nettipankkien lisäksi Freedom Rahoituksen kautta voi hakea lainaa myös Aktialta. Tämä on selvä etu hakijalle, sillä useimpien vertailupalveluiden kautta ei voi hakea lainaa suomalaisesta kivijalkapankista.

Lainoja välittävistä yrityksistä löytyy monenlaisia toimijoita ja jotkin palvelut ovat toimineet Suomessa vasta lyhyen aikaa. Freedom Rahoitus sen sijaan on välittänyt lainoja pitkään ja luotettavien yhteistyökumppanien lisäksi sillä on huomattavaa kokemusta lainojen välittämisestä. Asiakkaan näkökulmasta tämä lisää yrityksen luotettavuutta ja varmuutta hyvästä palvelusta.

Jos Freedom Rahoitus on pysynyt yhtenä suurimpana lainanvälittäjänä jo vuosia, lienee selvää, että sen suosion taustalla on toimiva palvelu.

Millainen yritys toimii Freedom Rahoituksen taustalla?

Freedom Finance on aloittanut toimintansa jo 1999, tosin silloin nimellä Bolåneservice. Vuodesta 2003 lähtien yritys on kuitenkin tunnettu Suomessa nimellä Freedom Finance.

Alun perin yritys on perustettu Englannissa jo vuonna 1983. Suomeen lainanvälitys toiminnot rantautuivat vuonna 2008.

Tällä hetkellä yrityksen omistaa tunnettu saksalainen mediayhtiö Bauer Media Group.

Freedom rahoitus – asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Freedom rahoituksen asiakaspalvelu on saanut erityisesti kiitosta ystävällisestä palvelusta ja avuliaisuudesta. Tämän lisäksi tavoitettavuus on erinomaista.

Erityisesti Freedom rahoitus eroaa monista kilpailijoista siinä, että palvelun kautta saa henkilökohtaista lainaneuvontaa hakuprosessin aikana.

Asiakaspalvelun tavoitat paisti puhelimitse myös sähköpostilla ja chatissa.

Osoite: Workery West, 6th floor, Firdonkatu 2, 00520 Helsinki

Puhelinnumero: (09) 4241 4400 (ma-pe 9:00-17:00)

Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat tärkeimmät hyödyt Freedom Rahoituksen lainavertailussa?

Käyttämällä Freedom rahoituksen lainavertailupalvelua, voit löytää itsellesi matakakorkoisen lainan helposti ja nopeasti. Tekemällä vain yhden hakemuksen voit saada lainatarjouksen jopa 25 eri kotimaiselta ja kansainväliseltä rahoitusyhtiöltä. Koska et joudu tekemään hakemuksia eri pankeille erikseen säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa. Lisäksi voit helposti vertailla eri lainojen korkoja ja lainaehtoja löytääkseni edullisimman ja tilanteeseesi parhaiten sopivan lainan.

Mitkä pankit ja rahoitusyhtiöt ovat mukana Freedom rahoituksen kilpailutuksessa?

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Yhteistyökumppanit ovat isoja, tunnettuja ja luotettavia luotonantajia.

Pitääkö Freedom Rahoitukselle rekisteröityä lainan saamiseksi?

Kun lähetät lainahakemuksen, sinulle luodaan automaattisesti oma asiakastili. Kun haluat tarkastella omia tietojasi, voit kirjautua tilille verkkopankkitunnuksilla.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa Freedom rahoituksen kautta?

Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset heti kun hakemus on lähetetty ja viimeistään kaikki tarjoukset tuleva päivän tai parin sisällä. Näet tarjoukset ja voit vertailla niitä helposti kirjautumalla omiin tietoihisi Freedom Rahoituksen verkkopalvelussa. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä, yleensä kuitenkin 1-3 arkipäivän kuluessa.
 
Kannattaa muistaa, että huolella ja kaikilla tarvittavilla tiedoilla täytetty lainahakemus nopeuttaa prosessia.

Onko Freedom Rahoitus luotettava ja sen käyttö turvallista?

Freedom Rahoitus on luotettava pitkän linjan toimija, jonka lainavertailuun voi luottaa. Se hankkii lainanhakijan tiedot hakemuksen lisäksi luottorekisteristä, muista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä sekä yhteistyökumppaniensa rekistereistä.
 
Henkilötiedot suojataan SSL-salauksella eikä niihin pääse käsiksi muut tahot kuin Freedom Rahoitus ja sen yhteistyökumppanit, jotka tekevät lainatarjoukset. Freedom Rahoitus huolehtii myös henkilötietojen säilytyksestä Suomen henkilö- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Scroll to Top