Lainaa Norjasta: vertaa vaihtoehdot

Haussa lainaa Norjasta? Vakuudetonta lainaa voi hakea norjalaisilta pankeilta, jotka toimivat Suomessa. Norjalaisten pankkien lainatarjouksia voi vertailla kätevästi kotimaisten lainavertailujen kautta. Norjalaiset pankit tarjoavat kilpailukykysiä lainatarjouksia suomalaisille. Lue lisää Suomessa toimivista norjalaispankeista ja lainan hakemisesta norjalaisesta pankista.

Lainaa Norjasta

Suosittelemme, kun haet lainaa Norjasta

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 5000-60 000 €
Laina-aika: 1-15 vuotta
Korko: 8,49 – 18,99 %

 • Luotettava norjalainen pankki
 • Lainapäätös heti
 • Ystävällistä palvelua suomeksi

Lisää ja lainaesimerkki

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 23 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Asunut Suomessa vähintään 3 vuotta + säännölliset tulot

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Lainan hakeminen norjalaisesta pankista

Suomalaiset voivat hakea lainaa norjalaiselta pankilta, joka toimii Suomessa. Lainan hakeminen Suomen luotonantajarekisteriin rekisteröidystä norjalaisesta pankista käy helposti netissä – samalla tavalla kuin suomalaisestakin pankista. 

Norjalaiset pankit myöntävät suomalaisille asiakkkaille kulutusluottoa ja yhdistelylainoja sekä luottokortteja ja säästötilejä, muta nyt keskitymme vakuudettomiin lainoihin. 

Norjalaiset pankit kuuluvat monen kilpailutuspalvelun yhteistyökumppaneihin. Lainatarjouksia on helppo hakea ja vertailla kilpailutuspalvelun kautta, jolloin yksi hakemus lähetetään jopa yli 20 eri rahoituslaitokselle. 


Suomessa toimivat norjalaiset pankit

Suomessa toimivat norjalaiset pankit tarjoavat vakuudettomia lainatuotteita suomalaisille asiakkaille. Norjalaiset pankit toimivat verkossa, ja lainahakemukset tehdään aina digitaalisesti. 

Kuten suomalaiset pankit, myös norjalaiset pankit tarkistavat aina lainanhakijoiden luottotiedot – lainaa ei myönnetä, jos kontolla on maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi pankit vaativat yleensä muun muassa tietynsuuruisia tuloja ja pysyvää osoitetta Suomessa. 

Suomessa toimii useampi norjalainen pankki, joista käymme läpi muutaman.  

Bank Norwegian

Bank Norwegian on vuonna 2007 perustettu norjalainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2015 saakka. Bank Norwegian on monille tuttu Norwegian-lentoyhtiön kautta. 

Bank Norwegian tarjoaa suomalaisille asiakkaille vakuudetonta kulutusluottoa, yhdistelylainaa ja luottokorttia. Kulutusluottoa voi hakea eri tarkoitusta, kuten auton ostamista tai remonttia varten.

Vakuudettoman lainan hakijan on oltava vähintään 23-vuotias, joka on ollut kirjoilla Suomessa vähintään edelliset 36 kuukautta ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. 

Bank Norwegianin lainan ominaisuudet:

 • Lainasumma: 1 000–60 000 €
 • Laina-aika: 1–15 vuotta
 • Asiakaskohtainen nimelliskorko: 5,99 % – 19,99 % 
 • Avausmaksu: 0–90 € riippuen lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu: 3–5€ / kk riippuen lainasummasta

Komplett Bank

Komplett bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen pankki, jonka tuotetarjontaan suomalaisille kuuluvat joustava kulutusluotto, luottokortti ja säästötili. Komplett Bank toimii Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. 

Joustoluottoa voi nostaa haluamansa summan luottorajan puitteissa eikä koko luottoa ole pakko käyttää. Komplett Bankin joustavassa kulutusluotossa korkoa peritään ainoastaan käytössä olevasta lainasummasta. 

Komplett bankin lainaehtojen mukaan hakijan on oltava vähintään 23-vuotias, joka on ollut kirjoilla Suomessa vähintään 36 kuukautta, jolla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. 

Konplett Bankin lainan ominaisuudet:

 • Lainasumma: 1 000–50 000 €
 • Laina-aika: 3–15 vuotta
 • Asiakaskohtainen nimelliskorko: 7,0 % – 18,50 % 
 • Avausmaksu: 0–49 €
 • Tilinhoitomaksu: 3–8€ / kk riippuen lainasummasta

Instabank

Instabank on vuonna 2016 perustettu norjalainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2017 lähtien. Instabank on tunnettu siitä, että se asettaa tarkat vaatimukset lainoille. 

Instabankin kautta voi hakea lainaa, jos hakija on vähintään 23 vuotta ja luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakijalta vaaditaan vähintään 20 000 euron vuotuisia bruttotuloja eikä hakijan ikä plussattuna takaisinmaksuajalla saa ylittää 80 vuotta. 

Instabankin lainan ominaisuudet:

 • Lainasumma: 500–50 000 €
 • Laina-aika: 3–15 vuotta
 • Asiakaskohtainen nimelliskorko: 7,99 % – 19,99 % 
 • Avausmaksu: 0–90 € riippuen lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu: 0–5€ / kk riippuen lainasummasta

Myös norjalaiset pankit ja lainat kannattaa kilpailuttaa

Vertailemalla lainoja voi säästää kymmenistä euroista jopa tuhansiin euroihin, lainasummasta ja maksuajasta riippuen. Lainatarjous on aina henkilökohtainen, joten eri luotonmyöntäjien lainatarjouksissa voi olla tuntuviakin eroja.

Jokaisella pankilla ja luotonmyöntäjällä on eri korkoprosentti, muut maksut ja lainaehdot.  Koska lainanhakijoille asetetut ehdot vaihtelevat eri toimijoiden välillä, lainan saaminen voi olla todennäköisempää, kun lainaa haetaan useasta eri paikasta. 

Lainoja voi vertailla joko pyytämällä itse lainatarjoukset eri pankeilta tai käyttämällä kilpailutuspalvelua, jonka kautta yksi hakemus lähetetään monille eri pankeille. 

Lainavertailun tekeminen on nopeaa ja helppoa, sillä yhden palvelun kautta voi kilpailuttaa jopa yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainatarjoukset saa yleensä saman tien. 

Lainavertailun tekeminen kilpailutuspalvelun kautta on maksutonta eikä velvoita hakijaa mihinkään. Jos lainatarjouksista löytyy itselle sopiva vaihtoehto, voi lainatarjouksen hyväksyä, jonka jälkeen lainasumman saa omalle tilille nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. 

Usein kysytyt kysymykset

Miten suomalainen voi hakea lainaa Norjasta?

Suomessa toimii useita norjalaisia pankkeja, joiden kautta voi saada vakuudetonta lainaa. Lainaa on mahdollista saada pitkälti samoilla ehdoilla kuin suomalaisistakin pankeista. 

Norjalaisen pankin tarjoamaa lainaa on helppo hakea suoraan netissä suomen kielellä. Lainaa voi hakea joko kilpailutuspalvelun kautta tai suoraan pankin omilla nettisivuilla.

Voiko Norjasta saada lainaa ilman luottotietoja?

Ei voi. Norjalaiset pankit tarkistavat suomalaisten hakijoiden luottotiedot eikä lainaa myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä.

Millaista lainaa norjalaiset pankit myötävät suomalaisille?

Norjalaiset pankit myöntävät suomalaisille asiakkaille vakuudettomia kulutusluottoja ja yhdistelylainoja. Jokaisella norjalaisella pankilla on omat kriteerinsä lainojen myöntämiselle, aivan kuten suomalasillakin pankeilla.


Ovatko norjalaiset pankit luotettavia?

Kyllä. Suomessa toimivat norjalaiset pankit ovat luotettavia toimijoita, joiden toimintaa Suomessa valvoo finanssivalvonta. 

Scroll to Top