Omalaina: lue kokemuksia suositusta lainan kilpailutuksesta

Omalaina.fi on suomalainen lainoja vertaileva palvelu, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia ja takaajia. Omalainan kautta asiakkaat voivat vertailla lainoja tehokkaasti yhdellä hakemuksella ja parhaimmillaan saada rahat tililleen jo saman päivän aikana. Omalaina kattaa yli 30 pankkia, joten lue kokemuksia ja faktat, miten kilpailutus oikeastaan toimii.

Omalaina kokemuksia

🏆 SUOSITUIN VALINTA

Omalaina logo
 • Lainaa 100 – 60 000 €
 • Suomen suosituimpia lainavertailuja
 • Kilpailuta yli 30 pankkia 1 hakemuksella
Lainasumma1 00 – 60 000 €
Takaisinmaksuaika1-20 vuotta
Korkorajat4,19-20 %
Ikäraja18 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Minkälaisia lainoja Omalaina.fi myöntää?

Omalaina on lainoja vertaileva palvelu, jonka kautta suomalaiset hakijat voivat vertailla ja kilpailuttaa lainat nopeasti. Lainapalvelu tekee yhteistyötä jopa 30 lainoja myöntävän tahon kanssa, joten asiakkaat voivat kilpailuttaa lainat useamman lainantarjoajan kesken. 

Omalaina myöntää niin pienlainoja, joustoluottoja, kulutusluottoja kuin yhdistelylainoja. Pienimmillään asiakkaat voivat hakea vain 100 euron lainaa ja suurimmillaan jopa 60 000 euron vakuudetonta lainaa. Kaikki Omalainan kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eikä niiden hakemiseen tarvita myöskään takaajia. 

Lainalle voi hakea maksuaikaa jopa 20 vuotta. Jos kyseessä on pienlaina, takaisinmaksuaika on paljon lyhyempi. Joustoluotoissa lainaa lyhennetään puolestaan vain käytetystä minimisumman verran kuukausittain. Kulutus- ja yhdistelylainoja lyhennetään kuukausittain ennalta valitun laina-ajan verran, joka voi olla maksimissaan 20 vuotta. Lainan voi halutessaan maksaa takaisin etuajassa.

Omalaina.fi:n lainat yhteenvetona:

 • Vertaile ja kilpailuta lainat 30 lainantarjoajan kesken
 • Vakuudettomia lainoja
 • Lainaa jopa 60 000 euroon saakka
 • Laina tilille jo parissa päivässä

Kuka voi saada lainaa Omalaina.fi palvelusta? Yleiset lainavaatimukset

Omalaina.fi ei myönnä lainoja suoraan ja jokaisella Omalaina.fi:n yhteistyökumppanilla on omat lainavaatimuksensa. Omalainan kautta on kuitenkin mahdollista hakea lainaa, kunhan olet täysi-ikäinen suomalaisen henkilötunnuksen omaava henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot.

Alle olemme listanneet yleiset vaatimukset lainan hakemiseen.

 • Vähintään 18-vuoden ikä
 • Säännölliset tulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Kotimaiset pankkitunnukset
 • Vakituinen osoite Suomessa

Omalainan kautta tehty hakemus on ilmainen ja vain yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa ja vertailla kymmenet lainantarjoajat. Saat alustavia lainatarjouksia jo minuuteissa ja niistä voit valita sellaisen, joka palvelee sinun tarpeitasi. Lähetä seuraavaksi tositteet tuloistasi ja allekirjoita lainasopimus.

Kokemuksia Omalaina.fi palvelusta

Omalaina on ollut markkinoilla jo tovin ja sadat tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainansa Omalainan kautta. Se on suomalainen ja luotettava lainoja vertaileva palvelu, jonka kautta hakijat voivat kilpailuttaa lainat ilmaiseksi. Omalaina ei myönnä lainoja itse, vaan se tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden vertailla lainoja ja valita niiden joukosta omansa. 

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja ilmaista. Asiakkaat saavat parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia, joiden joukosta on helppo valita sopiva. Lainatarjoukset voi saada jo minuuteissa. Omalaina on saanut etenkin kiitosta lainahakemuksen helppoudesta ja suoraviivaisuudesta.

 • Nopea lainojen kilpailutus
 • Lainaa 60 000 euroon saakka
 • Vakuudettomat lainat
 • Ei myönnä lainoja suoraan asiakkaalle

Omalainan kautta voi kilpailuttaa myös yrityslainat

Omalaina keskittyy tarjoamaan kuluttaja-asiakkaille vakuudettomia kulutusluottoja, mutta Omalainan kautta on mahdollista myös kilpailuttaa yrityslainat. Yrityslainaa on mahdollista hakea jopa 8 miljoonaan euroon saakka. Yrityslainat eivät ole yleensä täysin vakuudettomia lainoja, vaan yritykseltä vaaditaan joko reaalivakuus tai vähintään henkilötakaus.

Myös yrityslainojen kilpailuttaminen on ilmaista ja lainaa voivat hakea niin pienet kuin suuret yritykset. Yrityslainaa voidaan myöntää yrityksille, joilla on tuloa ja liiketoimintaa. Yrityslainoissa ei tyypillisesti ole tavallista korkoa, vaan kiinteä kulu, joka lisätään pääomalainan päälle.

Mikä yritys vaikuttaa Omalainan taustalla?

Omalainan taustalla touhuaa puoti nimeltään LVS Brokers Oy, joka yhdisti voimansa monelle tutun Sambla Groupin kanssa vuonna 2022. Tämän jälkeen myös LVS Brokersin nimi muuttui ja se on nykyään Sambla Group. Omalaina on kuitenkin täysin suomalainen lainoja vertaileva palvelu. 

Sambla Groupin omistuksessa on myös muita lainapalveluja ja se on toiminut Pohjoismaissa jo vuosikausia ja ansainnut paikkansa lainamarkkinoilla.

Omalaina.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Omalainan asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joka arkipäivä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Omalaina tarjoaa asiakkaille myös Omatili-palvelun, jonka kautta asiakkaat voivat muokata lainahakemusta ja tarkistaa hakemusten tilan. 

Jos haluat olla yhteydessä asiakaspalveluun, sen voi tehdä maanantaisin kello 9:30-16:00 ja tiistaista perjantaihin kello 9:00-16:00. Asiakaspalvelua ei ole saatavilla viikonloppuisin. 

Asiakkaat voivat myös ottaa yhteyttä lainan myöntäneeseen pankkiin suoraan, jos kysymyksiä herää esimerkiksi lainan takaisinmaksuun liittyen.

Omalainan asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja asiantuntevia ja vastaavat tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

 • Osoite: Kalevankatu 20, 00100 HELSINKI
 • Puhelinnumero: 09-42550540
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Usein kysytyt kysymykset

Onko Omalaina.fi turvallinen?

Omalaina on turvallinen ja suomalainen lainoja vertaileva palvelu, joka tekee yhteistyötä noin 30 eri lainantarjoajan kanssa. Sen avulla on siis turvallista ja todella helppoa kilpailuttaa lainalle paras korko.

Kuinka nopeasti Omalaina laina saapuu tilille?

Omalaina ei myönnä lainoja suoraan, joten lainojen saapumisaika riippuu lainan myöntäneestä pankista. Yleensä laina maksetaan tilille viimeistään parin päivän sisällä.

Onko Omalaina suomalainen lainapalvelu?

Omalaina on alkujaan täysin suomalainen lainoja vertaileva palvelu. Sen taustayritys on LVS Brokers, jonka ruotsalainen Sambla Group osti vuonna 2022. Omalainan kautta kilpailutettavat pankit ovat sekä suomalaisia että ulkomaisia.

Kuinka paljon lainaa saa Omalainan kautta?

Omalainan kautta voi hakea pienlainaa, joustoluottoa, kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia.

Kuinka suuri on Omalaina korko?

Korko määräytyy aina henkilökohtaisesti lainantarjoajasta ja lainanhakijasta riippuen. Asiakkaiden kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, kun hän vertailee lainatarjouksia. Vain täyttämällä Omalainan maksuttoman lainahakemuksen näet, millaista korkoa eri pankit tarjoavat.

Scroll to Top