Lainaa Virosta: vertaa vaihtoehdot

Vakuudetonta lainaa voi hakea myös Virosta. Prosessi onnistuu vaivattomasti netissä, joten reissua Suomelahden yli lainan hakeminen ei vaadi. Virolaisten pankkien tarjoamat lainat voi kilpailuttaa aivan kuten kotimaisetkin. Kilpailuttamalla löytyy edullisin lainatarjous. 

Lainaa Virosta

Suosittelemme, kun haluat kilpailuttaa lainan Virosta

🏆 SUOSITUIN KILPAILUTUS

Omalaina logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainaa: 500-60 000 €
Laina-aika: 1-20 vuotta
Korko: 4,19 – 20 %

 • Yli 30 kilpailutettavaa pankkia
 • Helppo hakemus – tarjoukset heti
 • Suomen suosituimpia lainapalveluita

Lisää ja lainaesimerkki

Omalaina on Suomen suosituin lainakilpailutus, josta vertaat helposti niin kulutusluotot, yhdistelylainat, luottokortit kuin joustoluotot. Lainaa voi hakea kätevällä hakemuksella 100-60 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Minimi-ikä: 18 vuotta
Luottotiedot: Kunnossa
Muuta: Suomalainen hetu + pankkitili

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Lainaa suomalaiselle virolaisesta pankista

Suomalaiset voivat hakea vakuudetonta lainaa virolaisilta pankeilta, joilla on toimintaa Suomessa, ja jotka on rekisteröity AVI:n luotonantajarekisteriin. Lainan hakeminen käy kätevästi netissä kilpailutuspalvelun kautta tai pankin sivuilla. 

Lainan hakeminen virolaisesta pankista toimii samalla tavalla kuin suomalaisesta pankistakin. Myös virolaisilla pankeilla on omat kriteerinsä lainan hakemiseen, joita on esimerkiksi 18 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. 

Moni suomalaisista kilpailutuspalveluista tekee yhteistyötä sekä suomalaisten että ulkomaalaisten pankkien kanssa, joiden joukossa on myös virolaisia toimijoita. 

Suomessa toimivat pitkän linjan virolaiset pankit ovat luotettavia ja turvallisia, ja monet niistä ovat kansainvälisesti toimivia yrityksiä. Lisäksi Suomessa toimivien ulkomaalaisten pankkien on toimittava Suomen lainsäädännön mukaan Suomessa. 


Suomessa toimivia virolaisia pankkeja

Suomessa on muutamia virolaisia pankkeja, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa suomalaisille asiakkaille. Pankit, jotka toimivat Suomessa, tarjoavat palveluitaan suomen kielellä. 

Bigbank

Virolainen Bigbank on perustettu vuonna 1992, ja sen sivuliike on toiminut Suomessa vuodesta 2009 lähtien. Viron ja Suomen lisäksi Bigbank toimii tytäryhtiöidensä kautta Baltian maissa, Pohjoismaissa, Bulgariassa, Saksassa ja Itävallassa. 

Bigbank tarjoaa suomalaisille asiakkaille vakuudettomia lainoja eri tarpesiin. Lainoissa on 60 päivän tyytyväisyystakuu. 

Bigbankin vähimmäisvaatimukset lainan hakemiseen: hakijan on oltava vähintään 22-vuotias, ei maksuhäiriömerkintöjä, nettotulot vähintään 1 200 € / kk lainanhakua edeltävinä kuukausina ja vakituinen osoite Suomessa.

Bigbankin vakuudettoman lainan ominaisuudet:

 • Lainasumma: 1 000–50 000 €
 • Laina-aika: 2–10 vuotta
 • Asiakaskohtainen nimelliskorko: 5,9 % – 14,9 %
 • Avausmaksu: 0 € 
 • Tilinhoitomaksu: 0 € / kk alle 4 000 € lainassa ja 12,50 € 4 000-50 000 € lainassa

Creditstar

Creditstar on alun perin virolainen rahoitusyhtiö, joka on nykyään osa kansainvälistä verkkoluotto- ja verkkopankkisektorilla toimivaa Creditstar Groupia. Suomalaisille asiakkaille Creditstar tarjoaa henkilökohtaisia jatkuvia luottotilejä eli joustoluottoa.

Luoton korko maksetaan ainoastaan käytössä olevasta määrästä. Creditstar tarjoaa luottitilille 5–30 päivän mittaista lyhennysvapaata. 

Creditstarin kautta voi hakea luottotiliä, jos hakija on vähintään 18-vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on joko pysyvä osoite tai oleskelulupa Suomessa. 

 • Lainasumma: 50–2 000 €
 • Laina-aika: 1–12 kuukautta
 • Asiakaskohtainen nimelliskorko: 20 %
 • Avausmaksu: 0 € 

Tilinhoitomaksu: 0,01 € per päivä

Monefit

Monefit on Creditstar Groupin omistuksessa oleva mobiilipankki. Monefit tarjoaa suomalaisille asiakkaille joustavan luottotilin. 

Luottotilin avaamiseksi Monefitilla hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilötunnus. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. 

 • Lainasumma: 100–10 000€
 • Laina-aika: – vuotta
 • Asiakaskohtainen nimelliskorko: 9,9 % – 20,00 %
 • Avausmaksu: 0 € 
 • Tilinhoitomaksu: 0,01 € per päivä

Kilpailuta virolaiset pankit

Lainatarjouksia voi vertailla helposti lainavertailujen kautta, jotka kilpailuttavat lainahakemuksen. Lainojen kilpailuttaminen auttaa löytämään edullisimman lainatarjouksen monien joukosta. Lainatarjoukset kilpailuttamalla voi säästää tuntuvia summia. 

Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja se perustuu pankin tai luotonmyöntäjän arvioon hakijan maksukyvystä. Jos lainaa ei saa yhdestä pankista, voi sen saada toisesta. 

Samoin on korkojen laita: lainatarjouksen korko on aina henkilökohtainen ja se voi vaihdella merkittävästi eri lainatarjousten välillä. Juuri sen takia lainojen kilpailiuttaminen kannattaa. 

Lainavertailut tekevät lainojen vertaamisesta helppoa, sillä vertailussa näet lainan koron ja eri kustannukset sekä tietenkin todellisen vuosikoron, joka on tärkein luku lainavertailussa. Todelliseen vuosikorkoon kuluu nimelliskorko ja mahdolliset muut maksut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksu. 

Kilpailuttaminen säästää aikaa, sillä kilpailutuspalvelun kautta yksi lainahakemus lähetetään jopa yli 20 toimijalle. Jos lainahakemukset toimittaa itse, on niistä jokainen täytettävä ja lähetettävä erikseen. 

Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista eikä se sido mihinkään. Lainatarjouksista voi halutesaan valita itselle mieluisan ja vasta sitten hyväksyä sen. 

Usein kysytyt kysymykset virolaisesta lainasta

Voiko suomalainen saada lainaa Virosta?

Kyllä. Suomalaiset voivat hakea vakuudetonta lainaa virolaisilta pankeilta, joilla on toimintaa myös Suomessa ja jotka on rekisteröity Suomessa AVI:n luotonantajarekisteriin. Sen sijaan suomalaiset eivät voi hakea lainaa ainoastaan Virossa toimivilta pankeilta, jollei asu vakituisesti Virossa.

Miten lainaa voi hakea Virosta?

Lainaa Virosta voi hakea suoraaan netissä. Lainanhakuprosessi toimii samalla tavalla kuin lainanhaku suomalaisilta toimijoilta. Kaikkein helpon tapa on laittaa lainahekemus vetämään kilpailutuspalvelun kautta, jolloin yksi hakemus välitetään jopa reilulle parillekymmenelle rahoituslaitokselle Suomessa ja ulkomailla.

Voiko Virosta saada lainaa ilman luottotietoja?

Ei voi. Myös ulkomaiset Suomessa toimivat pankit ja luotonmyöntäjät vaativat hakijalta puhtaita luottotietoja, niin myös virolaiset pankit. Kaikki luotonmyöntäjät tarkistavat aina hakijoiden luottotiedot, ja myöntävää luottopäätöstä ei lähtökohtaisesti saa ilman luottotietoja.


Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi saada Virosta?

Jokaisella pankilla ja luotonmyötäjällä on omat maksimirajansa. Monet virolaisista rahoitslaitoksista tarjoavat suomalaisille asiakkaille pienlainoja, mutta toimijasta riippuen lainaa voi Saada jopa 50 000 euroa.

Scroll to Top