Creditstar: lue kokemuksia ja faktat

Creditstar on yritys, joka tarjoaa luottolimiittiä suomalaisille asiakkailleen. Tunnettuun konserniin kuuluva kokenut Creditstar tarjoaa varsin kallista lainaa, joka myönnetään joustoluottona. Lainaköntästä voi siis aina nostaa tarpeen mukaan rahaa. Lue kokemukset ja faktat täältä ennen luoton nostamista.

Creditstar kokemuksia
 • Joustoluotto 2000 € asti
 • Nimelliskorko kaikille sama
 • Ei kilpailutusta
Lainasumma50 – 2 000 €
Takaisinmaksuaika1-12kk
Nimelliskorko14,99 %
Ikäraja21 vuotta

Luoton todellinen vuosikorko on 23.85 %, kun luoton määrä on 2 000,00 €, laina-aika 12 kuukautta ja luotto nostetaan kerralla kokonaan. Todellinen vuosikorko sisältää luoton koron ja luottorajasta perittävän päiväkohtaisen palkkion, joka on 0,01% luoton kokonaismäärästä. Luottoon mahdollisesti tehtävistä muutoksista aiheutuvat kustannukset, vapaaehtoiset lisäpalveluiden kustannukset sekä liittyvät kustannukset eivät sisälly todelliseen vuosikorkoon.

⚠️ Huom! Credistarin nimelliskorko on aina 14,99 %, mutta luottoon liittyy myös muita kustannuksia, jotka nostavat todellista vuosikorkoa.

💡Harkitse kalliin lainan sijaan kilpailutusta

Kalliin lainapalvelun sijaan on yleensä fiksumpaa hakea lainaa kilpailutuksen kautta. Lainan kilpailutuksen avulla voit hakea haluamallesi lainalle useita lainatarjouksia eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Näin saatat saada lainaa edullisemmin ja paremmin ehdoin.

Minkälaisia lainoja Creditstar myöntää?

Creditstar myöntää vakuudettomia lainoja eli lainoja joiden saamiseen ei tarvita ollenkaan vakuuksia, kuten asuntoa tai henkilötakaajaa. Lainaa saa 2000 euroon saakka ja Creditstar laina on niin sanottu joustoluotto eli laina, jonka voi nostaa käyttöön joustavasti silloin kun sille on tarve. Näin et maksa turhasta vaan laina toimii luottokortin tavoin ja helpottaa arkea tarpeen mukaan.

Creditstar laina on henkilökohtainen luottotili, jonka voi hakea netistä ilman käyntiä konttorilla. Lainahakemuksen voi täyttää milloin vain ja se käsitellään Creditstarin aukioloaikojen puitteissa. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva Creditstar-tili, voit nostaa lainaa käyttöösi mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä. 

Creditstar tarjoaa:

 • Vakuudettomat lainat
 • 2 000 euron lainat
 • Joustoluotot

Kuka voi saada lainaa Creditstarilta? Yleiset lainavaatimukset

Creditstarin laina on yhtiön oma tuote eli se itse harkitsee kenelle se antaa lainaa ja millä ehdoin. Jokainen hakemus käsitellään erikseen, mutta tietyt perusehdot tulee täyttyä, jotta lainan saaminen on ylipäätään mahdollista.

Yleiset lainavaatimukset Creditstar luotoissa:

 • Yli 28 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa Suomessa

Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä, joka on poistumassa tai juuri poistunut, voit ottaa Creditstariin yhteyttä. Täysin ilman luottotietoja lainaa ei kuitenkaan voi saada. Lisäksi lainan saajan tulee asua Suomessa tai olla Suomen kansalainen. Lisäksi päätökseen vaikuttaa tulotaso eli riskiarvio sitä onko asiakkaalla mahdollisuuksia maksaa otettu laina takaisin. Mikäli kaikki on kunnossa, saa lainan helposti ja nopeasti käyttöön.

Kokemuksia Creditstarista

Creditstar on kokenut fintech-alan yritys, joka on kuitenkin Suomessa vielä tuntemattomampi nimi. Sen lainoja ovat kuitenkin päässeet kokeilemaan jo tuhannet suomalaiset, joten netistä löytyy hyvin kokemuksia yrityksestä ja sen palveluista. Tutustuimme johonkin niistä ja kerromme tässä osiossa aitoja kokemuksia Creditstar lainasta.

Creditstarin sivustoa pidetään helppokäyttöisenä ja hyödyllisenä ja jopa 90% yritystä arvioineista suomalaisista on antanut sille hyvät suositukset. Tämän tärkeys korostuu ennen kaikkea siksi, koska kyseessä on joustoluotto, joten sivustolle tulee kirjautua yhä uudelleen ja uudelleen lainaerien nostoa varten.

Creditstar saa kiitosta joustavuudestaan ja siitä, että korkoa maksetaan vain käytössä olevasta lainasta eikä siis koko limiitistä. Negatiivisia kommentteja on tullut sen suhteellisen korkeasta korosta, sillä se ei ole suinkaan edullisin vaihtoehto kaikille ihmisille. Myös rahojen noston hitaus turhauttaa, sillä osa joustoluotoista on tilillä ja käytettävissä Creditstaria huomattavasti nopeammin.

Creditstarin 18 vuoden ikäraja saa kiitosta ja moitteita, sillä osa pitää sitä liian alhaisena. On kuitenkin hyvin tavallista, että täysi-ikäinen 18-vuotias saa lainaa myös vakuudettomasti. Myös lainan maksimisumma eli 2000 euroa voisi joidenkin suomalaisten mielestä olla korkeampi. Yleisesti ottaen Creditstarista kuitenkin pidetään, vaikka se ei olekaan kaikista edullisin laina.

Creditstar on suuri kansainvälinen fintech-yritys

Creditstar Finland Oy kuuluu Creditstar Groupiin, jonka päätoimipaikka on Tallinnassa, Virossa. Yhtymä on suuri, sillä se toimii monissa Euroopan maissa tarkoituksenaan tarjota moderneja pankkipalveluita vanhanaikaisten pankkien rinnalle.

Creditstarin suuren markkinan eli noin 100 miljoonan ihmisen ansiosta Creditstar pystyy tarjoamaan omaa luottoaan eli se ei siis välitä lainoja toisin kuin osa lainasivustoista. Näin ollen koko päätöksenteko muun muassa lainan korkoon ja myöntämiseen liittyen on yrityksellä itsellään.

Se on perustettu vuonna 2006, joten yrityksen toiminnalla on vahva pohja ja se tavoitteleekin yhä suurempaa markkina-asemaa myös Suomessa. Sen joustoluottoa kannattaakin harkita tilanteessa, jossa vakuudellinen laina ei ole mahdollisuus ja lainan tarve on pienehkö, mutta jatkuva. On totta, että Creditstar korko ei ole kilpailukykyisin, sillä se on sama kaikille asiakkaille, mutta se toimii hyvänä vaihtoehtona esimerkiksi usein vielä kalliimmalle luottokortille.

Mikä yritys vaikuttaa Creditstarin taustalla?

Creditstar lainapalvelun omistaa Creditstar Finland Oy. Sen y-tunnus on 2301802-7 ja se on perustettu vuonna 2009. Yrityksen päätoimialaa on muu luotonanto ja se omistaa kaksi brändiä, jotka ovat Creditstar ja Monefit -lainasivustot. Creditstar on omalta osaltaan osa suurempaa Virossa päämajaansa pitävää konsernia, jonka nimi on Creditstar Group.

Creditstar Group toimii kahdeksassa eri maassa, joissa se tarjoaa yhtiön omia lainatuotteita Monefit ja Creditstar brändien alta. Yritys on perustettu vuonna 2006 ja Suomessakin rahoitusalan kokemusta on yli 10 vuoden ajalta. Näin ollen kyseessä on kokenut toimija vaikka sen brändit eivät olekaan kovin tunnettuja suuren yleisön keskuudessa.

Creditstar asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Creditstar palvelee asiakkaitaan arkisin ja asiakaspalvelu onkin tavoitettavissa 9-18 välillä. Lauantaisin ja sunnuntaisin suomalaista asiakaspalvelua ei ole. Lainahakemuksen jättäminen ei kuitenkaan vaadi neuvotteluja tai yhteydenottoa asiakaspalvelun suuntaan vaan voit tehdä sen milloin tahansa. Hakemusten käsittely on pitkälti automatisoitu, joten saat lainatarjouksen laajennetuin aukioloajoin. Mikäli sinulle on jo myönnetty Creditstar laina, voit nostaa sitä nettisivun tililtäsi mihin aikaan hyvänsä.

Creditstar Finland Oy:n yhteystiedot ovat:

 • Puhelinnumero: 09 425 99688
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@creditstar.fi
 • Käyntiosoite: c/o Luna house, Mannerheimintie 12 B, 5. krs
 • 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka Creditstar laina toimii?

Creditstar laina on niin sanottu luottotili eli haet tietyn summan rahaa niin sanotusti sähköiselle luottokortille. Mikäli tarvitset lainaa nopeasti käyttöösi voit nostaa sitä luotolta omalle pankkitilillesi. Et maksa varsinaisesta luotosta mitään mikäli et ole sitä nostanut. Näin saat joustoa arkeesi juuri silloin kun sitä tarvitset.

Miten haen Creditstar lainan?

Creditstar-lainan hakeminen onnistuu nettihakemuksen avulla. Tee sivustolla lainahakemus valitsemalla lainan summa ja laina-aika. Anna vaaditut tiedot ja saat lainapäätöksen piakkoin, mikäli hakemus on jätetty aukioloaikojen puitteissa. Mikäli sinulla on jo myönteinen lainapäätös, saat rahaa tilillesi helposti kirjautumalla omalle tilillesi.

Voinko saada Creditstar lainaa?

Mikäli olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot voit hyvin todennäköisesti saada Creditstar-lainan. Lainan saamiseksi sinulla tulee olla lisäksi Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa Suomessa. Lisäksi vaaditaan säännölliset tulot. Sinun tulojesi suuruus vaikuttaa siihen, kuinka suuri limiitti sinulle voidaan myöntää ja se selviää ainoastaan hakemuksen tekemisellä.

Mikä on Creditstar lainan korko?

Creditstar-laina on niin vakuudeton luotto, jonka korko on asetettu 20 %:n nimelliskorkokattoon – tämän kalliimpia lainoja ei olisi edes laillista tarjota. Todellinen vuosikorko on kuitenkin ilmoitettu 30,07% suuruiseksi, sillä siihen on laskettu lisäksi muut korot. Vertaile aina vain todellisia vuosikorkoja lainaa hakiessasi, sillä Creditstar ei ole välttämättä edullisin laina juuri sinulle.

Onko Creditstar joustotili luotettava?

Creditstar on Suomeen rekisteröity yritys, jonka toiminta on Suomen viranomaisen valvonnan alla. Näin ollen on helppoa sanoa, että yritys on luotettava. Sen joustotilin hakeminen ei vielä sido mihinkään ja asiakkaan tiedot käsitellään aina tietoturvallisesti. Voit siis huoletta hakea lainaa Creditstarilta, mutta pidäthän huolen siitä, että vertailet lainat aina ennen lainan ottamista.

Scroll to Top