Resurs Bank laina: kokemukset ja kaikki faktat

Ruotsalainen Resurs Bank on ehtinyt toimia Suomessa jo parin vuosikymmenen ajan. Resurs Bankin valikoimista löytyy vakuudettomia lainoja, osamaksusopimuksia sekä Mastercard-pohjainen luottokortti. Tutustuimme Resurs Bankin lainoihin ja muihin tuotteisiin tarkemmin.

Resurs Bank kokemuksia
Resurs Bank logo
 • Ruotsalaistaustainen digipankki
 • Vakuudeton kulutusluotto maks. 50 000 €
 • Rahat tilille n. 3 pankkipäivässä
 • Lainat sidottu 3kk:n Euriboriin
Lainasumma1000 – 50 000 €
Takaisinmaksuaika1-12 vuotta
Korkorajat6,90-17,81 %
Ikäraja24 vuotta

Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 15 000 € luotolle 10 vuoden maksuvaihtoehdolla on 14,83 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 12,55 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk (3,05 % 1.4.2023) ja luottokulu, joka on 0,28 %/kk sovitusta lainasummasta, mutta kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa. Kuukausierä 15 000 € luotolle on 234,72 €, yhteensä 120 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 28 154,39 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

💡Voit myös kilpailuttaa Resurs Bankin lainan

Resurs Bank on laajasti edustettuna eri lainankilpailutuspalveluissa. Voitkin hakea lainapäätöksen Resurs Bankilta samalla kertaa jopa kymmenien muiden pankkien kanssa. Näin voit löytää lainalle parhaan mahdollisen koron.

Minkälaisia lainoja Resurs Bank myöntää?

Resurs Bankin valikoimista löytyy vakuudeton laina, jota voi hakea tuhannesta eurosta aina 50 000 euroon saakka. Resurs Bankin laina on kulutusluotto, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla. Se soveltuukin muun muassa auton rahoittamiseen, remontin toteuttamiseen tai lomamatkan ostamiseen.

Resurs Bankin laina

 • Vakuudeton laina
 • Lainaa voi hakea 1 000 – 50 000 €
 • Lainan marginaali alkaen 6,9 %
 • Takaisinmaksuaika 1-12 vuotta

Pienempiä lainasummia ei tarjota pisimmällä maksuajalla, vaan ne on maksettava takaisin korkeintaan viidessä vuodessa. Isomman lainasumman voi maksaa takaisin enintään 12 vuodessa.

Osamaksuluotto

Resurs Bank tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa ostoksia useiden yhteistyökumppanien luona hyödyntämällä osamaksuluottoa. Osamaksuluottoa voi hakea jo ennen ostoksille suuntaamista yhteistyökumppanin sivuilla. Haku onnistuu myös mobiililuottohakemuksen kautta tai paikan päällä myymälässä henkilökunnan avustuksella.

Resurs Bankin yhteistyökumppaneina toimii muun muassa Jysk, Bauhaus, Tokmanni ja Specsavers. Voit siis rahoittaa esimerkiksi isompia huonekaluja tai uusien silmälasien hankinnan Resurs Bankin osamaksuluotolla.

Luottokortti

Resurs Bankilta on mahdollista hakea myös luottokorttia. Luottokortti on Mastercard-pohjainen ja ostoksista on mahdollista kerätä bonuspisteitä.

 • Luottoraja enintään 3 000 euroa
 • 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Tarjolla myös 6 kuukauden koroton maksuaika, jolloin veloitetaan vain käsittelymaksu
 • Kuukausimaksu 4,90 €/kk, joka veloitetaan vain silloin, kun tilillä on avointa velkasaldoa
 • Kattava matkavakuutus silloin, kun vähintään 50 % matkan hinnasta on maksettu kortilla
 • Ostot kartuttavat bonuspisteitä

Kuka voi saada lainaa Resurs Bankilta? Yleiset lainavaatimukset

Resurs Bankin vaatimukset lainan hakijoille ovat seuraavat:

 • Vähintään 24-vuotias
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset työ- tai eläketulot
 • Alle 3 000 euron lainassa bruttotulojen on oltava yli 800 €/kk
 • Yli 3 000 euron lainassa bruttotulojen on oltava vähintään 1 300 €/kk

Kokemuksia Resurs Bankista

Resurs Bankista löytyy runsaasti kokemuksia, joista suurin osa on positiivisia. Erityistä kiitosta annetaan lainahakemuksen nopeasta käsittelystä ja asiakaspalvelun ystävällisyydestä. Osamaksusopimusten avulla on voitu hankkia isompia huonekaluja sekä silmälaseja.

Monet ovat hyödyntäneet Resurs Bankin lainaa myös pienempien lainojen yhdistelyyn. Uusi laina on saatu pienemmällä korolla ja sen avulla on voitu maksaa kaikki aiemmat lainat pois. Tällä on saatu pienennettyä lainamenoja ja lainan lyhentäminen on koettu helpommaksi, kun se tehdään vain yhteen paikkaan.

Myös Resursin Asiakaspalvelua kehutaan ja asiakkaat ovat saaneet sieltä hyvää palvelua. Resurs Bank onkin saanut asiakkailta Trustpilot-arvosteluissa keskimäärin 4.5 tähteä, mikä tarkoittaa erinomaista arvosanaa.

Resurs Bankin Resurs Society on tutustumisen arvoinen sivusto

Resurs Bankilta löytyy Resurs Society -sivusto, jossa on runsaasti sisältöä muun muassa ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin sekä markkinoiden muutoksiin liittyen.

Näiltä sivuilta löytyy myös My Economy -koulutus, jonka tavoitteena on tukea asiakkaita oppimaan kestävä tapa hoitaa omaa taloutta. Koulutus koostuu useista eri osa-alueista, joiden avulla opetellaan esimerkiksi laatimaan oman talouden budjetti ja annetaan vinkkejä säästämiseen.

My Economy -kurssilla saa otettua myös erilaiset lainoihin, osamaksuihin ja muihin luottoihin liittyvät termit haltuun. Kurssi onkin erittäin hyödyllinen kaikille, jotka tarvitsevat tukea oman talouden hallintaan.

Mikä yritys vaikuttaa Resurs Bankin taustalla?

Resurs Bank AB on Ruotsin kaupparekisteriin rekisteröity yritys, jolla on lupa harjoittaa pankkitoimintaa. Yhtiön taival on alkanut jo 1970-luvulla ja pankkitoimintaan se siirtyi 2000-luvun alussa. 

Resurs Bank on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002 ja sillä on toimitilat Vantaan Technopoliksessa. Suomen sivuliikkeen toimintaa valvoo Suomen finanssivalvonta.

Resurs Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Resurs Bankin asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8.00 – 17.00. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta. Sivuilta löytyy myös kattavasti vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Osoite: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, 00002 Helsinki

Puhelin: 09 622 4308

Sähköposti: reklamaatio@resurs.fi

Usein kysytyt kysymykset

Onko Resurs Bank luotettava toimija?

Resurs Bank on ehtinyt toimimaan Suomessa jo yli kaksikymmentä vuotta. Sillä on Suomessa sivuliike, jonka toimintaa Suomen finanssivalvonta valvoo. Asiakkailla on pääsääntöisesti positiivisia kokemuksia Resurs Bankin toiminnasta ja sen arvosana Trustpilot-palvelussa on erinomainen 4.5 tähteä.

Miten Resurs Bank lainaa haetaan?

Resurs Bankin lainaa voi hakea suoraan yrityksen kotisivuilta. Löydät sieltä helpon lainalaskurin, jonka avulla voit arvioida sopivaa lainasummaa tai takaisinmaksuaikaa.

Kuinka nopeasti voin saada lainan Resurs Bankilta?

Saat alustavan lainapäätöksen heti, kun täytät hakemuksen Resurs Bankin sivuilla tai soitat asiakaspalveluun. Lainahakemuksen käsittely loppuun edellyttää liitteiden toimittamista sekä sopimuksen allekirjoittamista. Tavallisesti lainan saa tilille 1-3 arkipäivän kuluessa.

Mikä on Resurs Bankin myöntämien lainojen korko?

Lainan korko määräytyy lainasumman, takaisinmaksuajan ja hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Lainojen korkoprosentit asettuvat 6,90 – 20,00 väliin. Saat tietää juuri sinulle tarjottavan lainan koron lähettämällä hakemuksen.

Resurs Bankin lainan tai luoton voi maksaa kokonaisuudessaan pois milloin vain.

Resurs Bankin lainan tai luoton voi maksaa kokonaisuudessaan pois milloin vain.

Scroll to Top